22 ŞUBAT 2019 KendiSesinOl İİBF Atatürk Kültür Merkezi Basın Açıklaması!
-
Merhaba dostlar.
Bir grup dostumuz 22 Şubat 2019 tarihinde İİBF mezunlarının tüm sorunlarını dile getirecekleri bir Basın Açıklaması organizasyonu yapmışlar. Gerekli izinler alınmış, organize olunmuş. Yani yine birileri bizim için elini taşın altına koymuş. Sizlere, bizlere bu hususta azami destek olmak düşer. Özellikle Ankara'da olan arkadaşlar, bir iki saatinizi ayırarak mutlaka bu organizasyona katılın.
Yasal izinleri alınmış bir organizasyondur ve elbette bize yakışır şekilde dile getirilecektir taleplerimiz. Unutmayın, bu tip organizasyonlarda ilgiyi kalabalık çeker. Ne kadar çok olursak o kadar var olacağız. Bu bilinçle lütfen katılım göstermekten imtina etmeyin. Birileri sizin için bir şeyler yapsın diye beklemeyin. Sloganda olduğu gibi kendi sesiniz olun. Gazete ilanından sonra çok daha etkili olacağına inandığım bir organizasyon bu. Belki de ses duyurmak için son imkanlar dostlar.
Çünkü böyle giderse sizler için bir şeyler yapan, yapmaya çalışan insan sayısı daha da azalacak ve bir süre sonra herkes sinecek ve vazgeçecek. O nedenle lütfen bu konuya hassasiyet gösterin. Sayıştay sınavından bir gün evvel. Başka illerden de bir gün önce Ankara'ya gelecek olanlar varsa onlar da katılım göstersinler arkadaşlar. Yer zor bir yer değil. Ankamall Alışveriş Merkezi'nin orada. Metro ile oldukça kolay ulaşımı olan bir mekan seçilmiş. Bu nedenle sizler de kolaylıkla katılım gösterebilirsiniz şehirde olmanız durumunda.Basın açıklaması metnini içeren haberimizi şuraya bırakıyorum;
Haberi sosyal medya aracılığı ile yayabildiğimiz kadar yayalım dostlar. Hatta kanalların haberdar olmasını sağlayacak şekilde whatsapp ihbar hatlarına da yollamak faydalı olacaktır kanaatimce.
-
@paretowilfredo kamudaki 35 yaş ile.ilgili de bir cozum onerisi sunulurmu yada dikkate alinir mi ki ustad
-
@yamanoglan Önce bu organizasyonun hakkıyla yapılması gerek dostum. Muhtelif sorunlardan evvel kendi içimizdeki vurdumduymazlık sorununu çözelim, diğer sorunlar için ancak böyle adım atılabilir.
-
@paretowilfredo anladim ustadim eyvallah...umarim tum sorunlar biran once cozulur
-
@paretowilfredo Cebimizde olmayan paramızla bizde Ankara'da olacağız. Bu defa da eller taşın altına konmaz ise seneler sonra kıymeti harbiyemiz tümden unutulacaktır.. Emeği geçen herkes varolsun.
-
Ankara'da olanların mutlaka katılması gerekiyor.Seçim öncesi ses getirirsek pastadan biz de payımızı alırız.
-
üstad kalemine sağlık olayı güzel özetlemişsin bizler il dışından gelip katılım göstereceğiz
-
Keşke Ankara’daki bütün a grubu dersaneleri hocalarıyla birlikte katılsa . Belki gelirler çok iyi olur
-
Ankaradayım ve KATILACAĞIM, sayıştaydan bir gün önce olması da biraz moral depolar bizde. Alan çok büyük sığmayız diye düşünmesin kimse herkes gelsin
-
A grubu yayınlarının hepsi işine gelince boy boy reklam veriyorlar. Tabii para gelecek, öğrenci gelecek, kitap satılacak. Öğrenci dostu gibi görünen ticarethanelerim gerçek yüzü bu etkinlikte ortaya çıkacak. Haberleri olmayacak mı şimdi? Reklam verdikleri sayfadan haber veriliyor, duyuruluyor. Ki Eminim ki hepsi günlük olarak buraya bakıyorlar.
Haydi samimiyetinizi şimdi görelim. Hepiniz ankaradasınız. Bakalım katılım gösterecek misiniz sayın dershane sahipleri!
Son olarak +1’imle bende orada olacağım. -
Ankara'da değilim ancak maddi durumları vs ayarlayabilirsem sadece bunun için günübirlik gitmeyi düşünüyorum. Ankara'da olup da gerçekten ciddi bir bahanesi olmayıp katılmamazlık edenlerin sonra kadro yok, ilan gelmiyor vs diye dert yanmaya yüzleri olmamalı.
-
@mbguy kardeşim noktasına dek katılıyorum yazıklarına
-
@paretowilfredo Evet arkadaşlar 22 şubat bizim için çok önemli bir dönüm noktası olabilir herşey bizim aksimize ilerlerken kendimizi farkettiremezsek daha da hak talep edemeyeceğimiz günler yakındır. Bu yüzden birlik olmalı, çok olmalı, gür olmalıyız.. bkz: öğretmenler..
Bu basın açıklaması bir eylem, önyargıyla bakılabilecek bir toplanma değildir. Bunun ayrımına varabilmek çok önemli çünkü sırf bu önyargıdan belkide onlarca arkadaşımız bizimle birlikte olmayacak ama bir kişi bir kişidir. Malesef bugün birlik olamazsak çok daha zorlu günler bizi bekliyor olacaktır. Sonuç olarak o gün orada çok medeni bir topluluk olacağından şüpheniz olmasın zira bizler devletimizin aleyhinde bir işin içerisinde olamayız olanla da yürümeyiz. Okuduğu derslerde devlet bilincini hatmeden bir güruhtur İİBF’li !!
Bizim şuan sadece sesimizi duyurmaya, hakkımız olanı istemeye ihtiyacımız var; EN AZINDAN bu güne kadar bizlere tanınan haklardan, kadrolardan da olmayalım diye, devletimizin geleceği olabilelim diye! Bu ülkenin bizim gibi nitelikli, bilinçli, bayrak sevgisi olan hizmet aşkıyla yanıp tutuşan insanlara ihtiyacı var ve bunu göstermeliyiz!
En büyük yatırımın eğitim olduğunu; işte bu yüzden bizlerin yaklaşık 20 yıllık yatırımlarının heba olmaması gerektiğini dile getirmeliyiz..
22 Şubatta orada olacak veya olamayacak arkadaşlardan ricam şudur; sosyal medyada paylaşımlarla etkinliğimizi yaymaya çalışalım.. Yetkili kişilere, basın mensuplarına ulaşmaya çalışalım ki derdimizi daha geniş kitlelere duyurabilelim ve sonuç alabilelim.. (tam da seçim öncesi; O zaman BU zaman.)
GELİN hep birlikte bu mağduriyetin bir çözüme kavuşturulmasını talep edelim!
Son olarak bu etkinlik için çaba gösteren herkese ve üstad pareto..ya desteğinden dolayı çok teşekkür ederim..
İnşAllah herkes emeğinin karşılığını alır ve gönlündeki kadrolara kavuşur arkadaşlar.. Hepimiz için hayırlısını diliyorum.
22 şubatta AKM’de görüşmek üzere.. -
Ben +1 demiştim ama +2’yle geliyorum. 50 yaşındaki annem de desteğe geliyor. 50 yaşındaki kadın bizim için geliyorsa 20’li yaşlarında olanlar dünden gelmeli bence.
-
HEP DESTEK TAM DESTEK ARKADAŞLAR TÜNELDEN ÖNCKİ SON ÇIKIŞ OLABİLİR
-
Dostlar sosyal medya hesaplarımızdan paylaşımları yaptık. Sizler de bu etkinliğe destek olun lütfen. Yayılmasını sağlayın, ne kadar çok dostumuz orada bulunursa o kadar geri dönüş alırız.
https://twitter.com/tercihiniyapnet
https://twitter.com/TY_WilfPareto
-
bu etkinlik çok önemli arkadaşlar burda da başlık arkalara düşmesin bir şeyler yazmaya çalışalım
-
Atatürk Kültür Merkezi'ne nasıl gidilir?
Ulaşımı oldukça kaydır dostlar. Kızılay'dan batıken istikametine giden metroya bindiğinizde aşağidaki istasyonda ineceksiniz. O gün otobüsle gelmiş olanlar olursa Ankaray ile Kizılaya gelip aktarma yapabilirler ya da Aşti karşısından hareket eden dolmuşlarla ankamall yönünde giderek Akm de ineceğim diyip gidebilirler.
-
arkadaşlar maximum katılım lütfen
-
Sistemin işleyişini bilen biri bu etkinliğin önemininde bilincindedir.Bu bir baş kaldırı değil hakkımız olanı arama sıkıntılarımızı duymaları için bir olmak bütün olmaktır.Arkadaşlar Ankara başta olmak üzere imkanı olan diğer illerden arkadaşlarda katılım göstersin ertesi gün Sayıştay sınavı için gelen arkadaşlar 1 gün önce gelsin.Ne kadar çok olursak etkimiz o kadar büyük olur.Milli kütüphane emektarları eksiksiz katılım lütfen.1 gün öğleden sonrası gidicek güzel günler gelecek..