2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@beveridge-eğrisi yok artık
-
2 saat once kayıt olmuş ilk paylaştığı şey duyum
-
@beveridge-eğrisi hocam nasıl anladınız:)
-
Eğer öyleyse hakikaten büyük terbiyesizlik, millet zaten gergin
-
@köyün-ağası kim iki saat önce kayıt olmuş
-
@garibanguyadayi bu duyumu paylaşan mill isimli kişi
Gençler ısparta burdurda olan varsa cb orda miting yapacak ordaki arkadaslar bir mektup verebilir -
@beveridge-eğrisi tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma dostum. o hernekadar gereksizse , bu yorumunla sen de bilakis onun kadar gereksiz olduğunu gösteriyorsun . yapma . ben sadece kısa vadeli beklentiye kapılmayın diye birşeyler paylaştım .
-
@mi̇ll Kardeşim söylediklerine bir dayanak göster. Böyle bir beklenti içine girmeyin diyorsun ama buna nasıl emin olabiliyorsun bu kadar insanın söylemek istediği şey bu ve bugün buraya kayıt olup ilk yorumun bu oluyor..
-
Arkadaslar sizce haziran da olur mu mülakat. Mali tatile denk geldiği zaman da yapıyorlar mi bilginiz var mı
-
Burdur ya da ıspartada olan arkadaslar ak ilçe teşkilatında sayın cb na ulaşabilir derdimizi sorabilir en azından deneyebilir.iyi günler.
-
@mi̇ll paylaşma dostum foruma 2 saat önce üye olup kaynak dayanak göstermeden sanki gaipten bir haber gelmiş gibi burada duyum paylaşma. Her şeyin bir usulü var di mi ? Bombayı milletin kucağına bırakıp gidiyorsunuz. Varsa iddianın bir kaynağı söyle?
-
@mi̇ll sen kimsin kim...kısa vadeli beklentiye kapılmayın diyorsun..burdaki herkes zaten bunun farkında zaten uzun bir süreside yapılmıyor sana mı kalmış akıl vermek nasihat vermek.....bir şey soyluyorsun duyum paylaşmadım diyorsun..bilgi ise kaynak nedir diyoruz cevap yok..lutfen alın bunu burdan alin
-
@mi̇ll site yönetiminden rica ediyorum bu arkadaşı alalım buradan.
-
Arkadaslar dayanamayip yazacagim, oncelikle burada herkesin ne kadar gergin ve kaygili oldugunu bilmeden yorum yapanlar var. Lutfen dikkate almayin
Surec hakkinda da sukadarini soyleyeyim "kurum cok karisik, inanin durumun ne asamada oldugundan belki GIB'de ki ustadlarin haberi vardir onun disinda calisanlarinda bir bilgisi yok."
En kotu secim sonrasi bir kac ayda duzene girecektir insh -
Nihayetinde CB veya bakanın bir talimatıyla hızlandırılabilir bi süreç, kurumun planları ne yönde olursa olsun bir talimata bakar diye düşünüyorum, sorun Cb veya bakana ulaşabilmek, günlük programlarına göre gidecekleri yerlerde bulunan arkadaşlarımız, mümkün olduğunca ulaşmaya çalışırsa bi ihtimal güzel sonuçlar alabiliriz.
-
@fridakahlo seçime bir buçuknay var ve 6 aydır bekliyoruz seçimden sonraki bi kaç aya düzene girecekse neredeyse 1 yıl oluyor e yuh yani
-
@toranj haklisin hocam ben kurumu baz alarak tahmini soyledim , gecikmenin yapilanmadan kaynakli oldugunu dusunuyorum,hep boyle olmayacaktir sansimiza diyelim
-
Maliyede sorunlar artık ayyuka cikmistir.Mülakat yapılmiyor anladik vmy niye iptal oldu.Bunlar hep birbiriyle alakalı olabilir.Ama dusunuyorum guyu ne yapabilirler.
-
Ben bunun ne yapılanma ne mahkeme ne de başka bir şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Birinin unvanı yapısı değişecekse sonrasında da değişir, şimdi ki içeride olanlar ne yapıyor? Statü, maaş gösterge falan bu alim olduktan sonra da değişecekse değişir. Benim şahsi kanaatim kimsenin zerre umrunda olmadığımız. Önceliğin biz değil, tasarruf ülkenin genel siyaseti olduğu çok açık. Sn Bakan her gün farklı toplantı ve şehirde. Bakanlığa gidip ne var diye baktığını sanmıyorum. Bakan yardımcısı ve direk görevliler de arayıp böyle bir durum var ne olacak demeye yüreği yetmiyor. Yoksa yapılanma falan faso fiso. Bir şey değişecekse alim olduktan sonra da değişir
-
Vergi dairesi müdürünün özlük hakki yeni atanmis bir vergi mufettis yardimcsindan daha az veya dguydan veya spor uzmanindan.Boyle bir kurumda artik cozum gerekli.Üstadlar cozum bulmak icin ugrasirken malesef bizleri unuttular.Durum bu.Bakın tum samimiyetimle soyluyorum.Cok kisiylae gorusuyorum personel mutsuz.Paranin kaynagi bizleriz diyoruz ama bir msb mgk spor uzmani kadar degerimiz yok diyorlar.B grubuda degiliz diyorlar.