22 Şub 2019 07:54

@davetsiz Ben de 4.mulakatımda kazandım Hocam.O süreci buradan takip etmiştim hatırlıyorum sizi inşallah bu sefer sizin de olacak.
Ama şu bir gerçek ki hayatta işsizliği yaşamış,geldiği yerin kıymetini bilip,helal kazanmaya odaklanan kişiler olarak sayımız oldukça az.
Atandığımda 4.mülakatım dediğimde herkes şok olmuştu çünkü benden başka bu adaletsiz ve liyakatsız sistemde 4.kez giren yoktu.Hatta inanır mısın 2.mülakatım diyen bile duymadım.Hepsi gencecik çocuklar ellerinde o zamanın en son modeli ıphone 8plus.Çünkü farkında değiller elde ettikleri konum için yıllarını vermenin ne demek olduğunun.
Aman sakın gelmeyin burası hayal ettiğiniz gibi bi yer değil diyenler de yine böyle kolayca koltuğuna oturanlar.
Evet şu bir gerçek çalıştığımız dersler,atlattığımız sınavlar,aştığımız yollar sonucu geldiğimiz yerde liseden girip kurumiçi kıytırık bir sınavla uzman olan insanlarla karşılaşmak,bi de o insanların yaşını önüne koyarak seni ezmeye çalışması,senin onla aynı maaşı aldığın için laf sokacak kadar düşmesi canını sıkıyor.Kendini ve öğrendiklerini geliştirebilecek çok fazla bir alan olmuyor ama bu şehirden şehre daireden daireye değişebiliyor.
Velhasıl kelam şu buz gibi havalarda sıcacık daireye gelip,koltuğumuzda oturup,yapacağımız bir işimizin olması cebimize de 4519 lira para girmesi şükretmek için oldukça yeterli sebepler.
Allah hepinizin yolunu açık etsin,dürüst,Allah korkusu olan,işini hakkıyla yapan memurlara cidden çok ihtiyaç var.Hakedenin kazandığı bir süreç olsun inşallah kolay gelsin😊