2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@yorgunisletmeci hocam ben başvuru formunu excelden doldurup fotoğrafı da excele yapıştırıp öyle çıktı almıştım renkli olarak. Yanında da 2 adet fotoğraf gönderdim.
-
Toplam başvuru sayısı kaç oldu acaba?
-
@takkurt çok mantıklı,teşekkürler.
-
@yorgunisletmeci rica ederim hocam
-
Lojman imkanı var mı acaba ? Yan hakları neler bilen var mı ? Merkez uzmanlıklarla aynı mı farkları neler ?
-
@rootofallevil hocam keşke öyle olsa ama etkb 84e düştü demek çok yanlış. iktisat kamu vs den girenler hep 90 küsür. 85e falan düşen de elektrik mühendisliği vs bölümünden başvuran . bizim bölümlerden kazananlarda hiç görmedim seksenli bir puan listede
-
@kubra111 etkb denetçiliği 85 ile kapattı hocam. Uzmanlık değil.
-
@vorgheizer pardon hocam o halde. denetçiliğe bakmamıştım bi an okuyunca benim gördüğüm uzmanlık listesi sandım 85 ile baya iyi kapatmış gerçeekten .sanırım yabancı dilden dolayıdır
-
@kubra111 klasik sınav, ingilizce, kompozisyon ve 5 kişilik kadro olunca haliyle kimse yanaşmamış.
-
Sgk denetmenlik gelse başvurmayacagim ama bi netlik yok .
-
@aroma söylenti var mı?
-
arkadaşlar çok saçma gelebilir ama bir sorum olacak.
başvuru formundaki iki madde yanıltıcı geldi bana. şöyle ki,
-sağlık durumum her türlü iklim ve yolculuk koşullarına elverişlidir. müfettişlik görevini sürekli yapmama engel olabilecek hastalığım veya sakatlığım yoktur.
diğeri,
-Dmk nın 48. md de belirtilen ve devlet memuru olmama engel teşkil edecek herhangi bir mahkumiyetim yoktur.
bu iki madde için de engelim yok. ama evete mi hayıra mı tik atacağımı bilemedim. önce direkt hayır dedim. ama sonra düşününce onay vermek maksatlı olduğu için evet dedim. ama kurum eveti "evet engelim var" olarak mı değerlendirir onu hiç bilemedim. Allah aşkına bana bir yol gösterin. Türkçenin derinliğinde kayboldum. -
@mbguy evet olacak bence hocam. Ben öyle verdim , onay anlamında.
-
Ben sormuştum gittiğimde evet olacak
-
@mbguy soru açık cevap açık. Evet deyince engelin var anlamına gelmiyor, oradaki sorunun cevabına göre engel yoksa evet varsa hayır.
-
Şimdiye kadar kaç başvuru olmuş elden teslim eden var mı
-
@aroma sgk gelsede mülakatı kazanacağınız kesin mi hocam? Şu kıtlık günlerinde her sınavı değerlendirin bence.
-
@firito hocam yarın ben basvuracam sayıy yazarım
-
@wroclaw tamam hocam
-