ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
güvenlik soruşturması sonucunu mülakata girdiğimiz kurumdan isteyince gönderiyorlar mı, bu konuda bilgisi olan var mı.
-
@fc-real-gdp iki kere yapılıyor diye biliyorum.
-
Merhaba arkadaşlar güvenlik soruşturması nedeniyle kazanmama rağmen görevime atanmadım 17/25 temmuz önceside dahil olmak üzere FETÖ ile uzaktan yakından alakam yok diğer terör örgütleri desen sempati duyan tanıdığım dahi yok, emniyete adliyeye hayatımda girmişliğim yok ama buna rağmen güvenlik soruşturmasını geçemedim sebebi hakkında da herhangi bir bilgi verilmiyor.
Bununla ilgili ne yapabilirim OHAL komisyonuna başvurmam gerekir mi yoksa direk dava mı açmalıyım?Bu arada dava açmam gerekirse Ankarada önerebileceğiniz bir avukat varmı?
-
@kenan0606 dava açlıyor hocam, yukarıda bir arkadaş karar örneği de paylaşmış hatta. Ankara'da bu konuyu bilen avukat çoktur ama benim bildiğim yok
-
@kenan0606 hocam öncelikle geçmiş olsun umarım gönlünüze göre bir sonuca bağlanır. 60 gün içinde dava açılması gerekiyor diye biliyorum hakkınızın yanmaması için. avukat da google aracılığı ile bulunabilir. kolay gelsin:/
-
Arkadaşlar benim hiç şansım yok herhalde 2013-2015 tarihlerinde iş bulamadığım için o bankada personel olarak çalıştım hiçbir yere üye yapamadılar beni sadece kuru maaş hesabım var adım geçmez hiç bir yerde ama galiba yine şansım yok herhalde
-
17 Aralık öncesinde dershaneye gitmek üst sınıf kadrolara girişte engel mi ?
-
@kema-boratav hayır
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu güvenlik soruşturması özel bankaların alımlarını kapsıyor mu ?
-
@siyasalcowfest özel sektörde güvenlik soruşturması yapıldığını duymadım henüz.
-
Arkadaşlar telefon konuşmaları Whatsap konuşmaları yazışmaları okunup/dinleniyor mu paronayak mi oldum bilmiyorum ama merak ediyorum bilen var mı?
-
Güncellll
-
Benim 4 yıl önce bir yargilanmam var. ( kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak veya kabul etmek) bu dava direk düştü herhangi bir denetim kararı vs. Olmadan. Herhangi bir sabıka kaydı yok. Ancak dosya yargıtay cumhuriyet bassavciligina gönderilmiş ve 4 yıldır orada öyle bekliyor. Avukatla konuştum 4 yıl da bekleyebilir dedi kafayı yedim. 4 mülakat bekliyorum ve gvs de bunu görecekler. Bu durum benim gvs mi olumsuz etkiler mi arkadaşlar özellikle bu konuda net bilgisi olanlar veya daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mi? 5 yıldır alan çalışmaktan bütün saçlarım beyazladi olmuyorsa olmuyor diyeceğim. Artık yüreğim kalmadı
-
@hakan1122 hocam normalde dosyanın bulunduğu kurumla yazışıp oradan gelen yazıya göre mülakat sonucu beklediğiniz kuruma bilgi verilir. Yani dosya düşmüşse şu an usul incelemesi sürüyordur onun da engele olmaması gerek.
-
@nopainnogain yok hocam çok zor emek isteyen işler onlar.
-
@pareto_wilfredo hocam yukarıda yazdığım durumla ilgili sizin düşünceniz nedir? Daha önce böyle bir durumla ilgili bir bilginiz var mi
-
@nopainnogain 2016 2017 sonrası için hayır. Ondan öncesi dinlenip arşivlenmişse bilemeyiz.
-
@nopainnogain eğer öyle bir şey olursa direkt kanunsuzluk olur merak etmeyin. Güvenlik soruşturması olumsuz gelip mesleğe giremeyen birkaç muvekkilim oldu çok şükür hepsini ise yerleştirdik. Merak etmeyin siz de. Eğer ki olumsuz bir durum olursa özelden danışabilirsiniz
-
arkadaşlar merhaba ben de kısmetse ilk mülakatıma gircem nisanda GUY için. Sormak istediğim şu ki ; o malum dersaneye ben de 10 11 yıl önce gittim bir çoğunuz gibi bu sıkıntı çıkarır mı ? 2. olarak sosyal medya hesaplarında neye dikkat ediyorlar bi twitter bi instagram var bende de. Twitter da öyle siyasi bir paylaşım hiç yapmadım. film, müzik tarzı paylaşımlarım komik şeyler beğenmişimdir içimden geleni paylaşmışımdır Bide sadece Emniyet mi bakıyor GUY da MİT te bakıyor mu ?
-
@kuşçubaşı-eşref teşekkürler hocam