2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Başvuru formunu elle mi dolduruyoruz
-
@modigliani-0 87.7 ilgöç ün neyine ya
-
aynen abi hiç sorma
-
88.3 gelir mi sizce
-
@gresham-t evet
-
@modigliani-0 90'a yakin kapatacak bence de
-
86.9 la basvurup basvurmamakta kararsizim..
-
Arkadaşlar bu başlık uplandikca herkesin dikkatini çekecek ve başvuracaklar düşük kapatmasını istiyorsanız bence gereksiz uplamayın benim bile hiç niyetimde yokken başvurasım geldi şuan ya gelirse diye
-
Silelim başlığı hatta. Gören olmazsa başvuran da olmaz. Forumu da kapatabiliriz, böylelikle her sınav düşük kapatır
-
O zaman sınavlardan nasıl haberimiz olacak
-
-
E devlet çıktısı kabul ediliyormuş zaten vereceğiniz en fazla 12 TL kargo parası olacak başvurun gitsin. Enerji bakanlığı denetçiliği sınavına 86-87 ile gelmez diye başvurmayan çoktu fakat 100 kişinin gireceği sınav 84.7 de kapattı. Bu sınav test şeklinde ve 200 kişi çağırılacak neden 85-86 ya düşmesin ki
-
Bu sınav düşük kapatacak bence :)) başvuran sayısı neden az onu da anlamadım...dguy formatında bir sınav.
-
@aslan-reyiz 87.5 ile basvurayim mi o zaman
-
@condorcet kesinlikle başvurun hocam belli mi olur girersiniz listeye
-
90.2 ile basvurup basvurmamada kararsizim. 4 tane mülakatim var. Hicbirinin olacagi da garanti degil.
-
arkadaşlar şaka mı ediyorsunuz bu sınav düşük kapatcak falan diye
puanım 85.9 ve sıralamam 1200 sınava girecek kişi sayısı 200 ve benim önümden en fazla 100 kişi eksildi kaldı ki 2017 geçerliliği olan puanlar da var daha
diyeceğim odur ki ilk 500 de olan ancak umutlanabilir bu sınavdan tahminimce
ayrıca daha 8 gün başvuru süresi var -
@aslan-reyiz hocam p48 de önümde kaç kişi var kaç kişi başvurdu bunları bilmediğim için tereddütteyim böyle kurumlar genelde yüksek kapatır
-
Başvuran sayısı az filan değil ki. Twitter'da görüyorum çevremde görüyorum kargoyla belge gönderen arkadaşları. Sadece buraya bakarak az demeyin bilmediğimiz kaç kişi var daha başvuran kimbilir.
-
İnsan hakları sınavına 140 kişi katılacaktı tabi sonradan sınavdan feragat edenler de oldu orası ayrı 87 puanla kapattı. Gelmez diye başvurmamazlık etmeyin ne olacağı belli değil sadece başka kurumlardan mülakat bekleyenler varsa son haftaya kadar başvuru yapmasınlar