2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@rootofallevil bavurun gitsin nedir ya. Girmeyecekse , kazanip gitmeyecekse kimse basvurmasin bu nedir ya
-
@legolas hiç
-
Çalışıp sınavı geçebilecek arkadaşlar başvursun. Masraf edip o kadar yolu Ankara'ya boşa gidip gelmeyin.Hem emek verip hazırlananın hakkına girmemiş olursunuz.
-
Geçmiş sınavlarda "keyfi olarak sınava gitmeyecek olan başvurmasın bu hak yemektir" dediğimde hak hukuk sana mı kaldı tepkileriyle karşılaştığım için başvurun gitsin diyorum ama yarışmaya katılacak 200 kişiden 40 tanesi sözlüye kalacak geri kalan 160 kişi için boşa yol parası olacak durum bu yani.
-
Sınava gerçekten gidecek ve 85 üzeri başvursun tamam kızmayın :))) misal 89 la bir arkadaşım başvurmuyor çünkü çalışmıyor ve boşa masraf olmasın demişti
-
@rootofallevil 20 diye biliyorum sözlü mülakata kalıcak
-
@adalet evet hocam ilanda 20 yazıyor.Dediğim gibi 200 kişinin arasından ilk 20'ye kalacağını düşünüyorsanız başvurun.Sınavda katsayısı düşük olsa bile İngilizce'de var.
-
20 kişi olacak evet yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Geçmiş sınavlarda "keyfi olarak sınava gitmeyecek olan başvurmasın bu hak yemektir" dediğimde hak hukuk sana mı kaldı tepkileriyle karşılaştığım için başvurun gitsin diyorum ama yarışmaya katılacak 200 kişiden 40 tanesi sözlüye kalacak geri kalan 160 kişi için boşa yol parası olacak durum bu yani.
![alt metni](görsel url)
-
@eomer doğru diyorsun daha başvurmadım gerçi alan puanım iyi belki denerim
-
88.86 ile başvursam mi bilemedim bu yıl hiç mi düşmez puanlar üst kurullara gitmediniz mi arkadaşlar kaçla kapatır acep
-
@aroma hocam size moral vereyim ben 83 ile evrak yolladım
Diyeceğim şu ki yollayın gitsin evrakınızı -
Arkadaşlar başvurunun kabul olup olmadığını nasıl anlayacagiz?
-
@gençişsiz tebrik ederim inş gönlünce olur gelir arkadaşım Ucundan çok kacrdgm sınav olunca tereddüt ediyorm
-
@aroma inşallah dostum olmasa da niyetlenmedim zaten
Hocam haklısın öyle düşünmekte ama bu sefer puanınız iyi gelir büyük ihtimalle -
Arkadaşlar başvuru formunda sağlık durumu ve sabıka kaydı ile ilgili Kışıma hayır mı diyoruz evet mi çünkü beyanımız şeklinde yazılmış ben anlamadım.
-
@giallorosso Ben evet dedim. '' yoktur '' ile bittiği için evet onay oluyor sanırım.
-
başvurular için son haftaya giriyoruz, maalesef ilandan bu yana açıklanan mülakat olmadı bu yüzden yüksek kapatacaktır, tahminim 87-88 küsür.
-
bu forum nerede arkadaş siteyi talan ettim göremiyorum
-
@milwaukeebucks tedaşın sitesine girdiğinde anasayfada direkt karşına çıkıyor dostum. Müfettiş yard. giriş sınavı duyurusu yazıyor.