Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
Abi hala bitmedi mi bu mülakatlar ya. Ne zaman biteceği ve ne zaman sonuçlanacağı husunda kesin bilgisi olan bir arkadaşımız var mıdır acaba?
-
Bu gün bitti mülakatlar. Nisan başı gibi açıklanabilir bence.
-
@ozge92 iq testi gibi bir sınav, şekilli , sırada ki şekil ne olacak tarzında zaten kısa sürüyor.
-
@ozge92 siz ne zaman giriyorsunuz mülakata?
-
@panda nisan başı açıklanır diye varsayımda mı bulunuyorsunuz? yoksa o şekilde bilgi mi aldınız ?
-
@pehlivan113 daha önceki sınav süreçlerinden, tahminim bu yönde.
-
@pehlivan113 teşekkür ederim hocam
-
@komagene ben diğer sınavlardada hep soruluyır ondan sordum hocam
-
Arkadaşlar net bilgi sahibi olan var mı sonucun açıklanma tarihi hakkında? Nisanın ilk haftası kesin mi?
-
Arkadaşlar arayıp insan kaynaklarına sorabilirsiniz bu kadar aciliyeti varsa öğrenmenin sizin için . Yani başka bir yerden sonuç vs bekliyorsanız arayıp sorun en doğru kaynak bankanın kendisidir sonuçta.
-
Dün arayıp sordum beyler bayanlar. Geçtiğimiz pazartesi (11 Mart) itibariyle mülakatların bittiğini ve bir kaç hafta içerisinde sonuçların ilan edileceğinden bahsettiler.
-
Son durum nedir bir bilgisi olan var mı
-
@ysf123 Bu hafta açıklanır diye umit ediyorum ben de:)
-
Seçimden sonra açıklanır diye düşünüyorum ben , seçimden sonraki pazartesi olur bence.
-
Neden bu kadar uzun sürdü? Ziraat birkaç günde açıklamıştı diye biliyorum hem de adaylar daha çoktu orada.
-
Arkadaşlar insan kaynaklarını aradığımda Mart ayı sonu veya Nisan ayı başı gibi açıklanacak demişti ama çok da emin konuşmadı. Gecikti ama bekliyoruz bakalım.
-
Eli kulağında o zaman haftaya açıklanır
-
@lillard Eli kulağında o zaman haftaya açıklanır:)
-
Gereksiz reklam nedeniyle kaldırılmıştır.
-
Seçimlerde bitti artık açıklarlar