2019 Vakıf Katılım Müfettiş Yardımcısı İlanı
-
@ceteris ilk alımda olmuştu. Geçen sene sınav yapıldı mı yapıldıysa sınav ücreti alındı mı bilmiyorum.
-
@mavii bankalar çıkmaya izin vermediği için mi yoksa çalışıp sınav kazanmak zor olduğundan mı öyle diyorlar hocam
-
@gençişsiz özel sektörün yoğunluğu, bu sırada kamu sınavlarına çalışacak zaman kalmaması vs. tabi banka da alırken bi yıl sonra çıkacak adamı almıyor. hele bi de teftişse kalıcı personel ister tabii.
-
@mavii peki tazminat ödememiz gerekiyor mu ben hiç bilmiyorum da
-
@gençişsiz öyle bilmiyorum ama tabi sözleşmedeki zamandan önce çıkarsanız ödersiniz.
-
@onuktekin Geçen yıl düz bir sınav yaptılar ve almadılar. Müfettiş yard. olmadığı için kesin bir şey diyemiyorum. @Gençişsiz Tazminat isterler başta eğitim ücretleri olmak üzere. Banka yaptığı yatırımın karşılığını daima ister. Müfettişleri geçtim gişe personelinden bile talep ediyorlar.
-
@mavii teşekkür ederim cevaplarınız için
-
@bluephantom peki ne kadar bir miktara tekabül eder bu masraflar hocam
-
@gençişsiz Hocam o geçirdiğiniz süre ve aldığınız eğitimlere göre değişir.
-
@bluephantom teşekkür ederim hocam
-
@gençişsiz Rica ederim. Başarılar diliyorum. Nacizane tavsiyem katılım bankalarına pek ümit bağlamayın. Hem kural ve kaide tanımazlar hem de insan dostu değiller. Kaldı ki hükümetin ittirmesiyle ilerliyorlar. Geçenlerde katılım bankacılığında önemli bir pozisyonda sayılabilecek birisiyle görüştüm. Daha önemli bir pozisyonda yönetici olmayı hesaplarken iktidarın değişme riskini de hesaba katıyorum o yüzden ihtiyatlıyım diyordu.
-
@bluephantom sağolun hocam ama artık alımların azlığı ve işsiz olmam sebebiyle olursa başlarım olmazsa da vardır bir hayır derim
-
@gençişsiz Tabiki hiç itirazım yok. Kimse sevdiğinden zaten istemiyor ancak şansımız yok. Başvuranların arasında ben de varım. Uyarmak görevimiz sadece. Bunun için tecrübelerimi ve duyduklarımı paylaşıyorum. Aynı yolun yolcusuyuz.
-
@bluephantom eyvallah hocam iyiniyetin için sağol umarım daha güzel yerler nasip olur da emeklerimizin karşılığını almış oluruz
-
İlan hepimize hayırlı olsun. Ben de başvurumu yaptım, pek ümidim yok. Sınav daveti gelirse iyidir.