2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
@gaddar-kerim 2023 vurgusu neden? Siyaset yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Burada herkes ekmeğinin peşinde. Sizi her sayfada görüyorum işiniz gücünüz kavga çıkarmak,insanların umutlarını kırmak. Yapmayın burası bizim umut yuvamız. Kötü niyetli fikirleriniz kendinize kalsın.
-
@amortikazım, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
@gaddar-kerim 2023 vurgusu neden? Siyaset yapacaksanız gidin başka yerde yapın. Burada herkes ekmeğinin peşinde. Sizi her sayfada görüyorum işiniz gücünüz kavga çıkarmak,insanların umutlarını kırmak. Yapmayın burası bizim umut yuvamız. Kötü niyetli fikirleriniz kendinize kalsın.
Cehalet mutluluktur der George Orwell. Mutluluğunuzu ve 2023’ten yaptığınız çıkarımı cehaletinize bağlıyorum. KGK uzman yardımcıları, 2023’te uzman olduklarında kurum yeni bir ilana çıkacaktır diye düşünüyorum. Ama neyse ki sizin bunu düşünmenize bile gerek yok.
-
@gaddar-kerim öncelikle kgk uzmanlık şartını beklemeden alım yapan kurumlardandır. 2017 kgk uzman yardımıcısı alım ilanına şuradan bakabilirsiniz. https://forum.tercihiniyap.net/topic/1819/kamu-gözetimi-muhasebe-ve-denetim-standartları-kurumu-uzman-yardımcılığı-sınavı-22-23-temmuz-2017-15-kişi[bağlantı metni](link url)
Cahilliğinizi düzgün cümle kurunca bastırdığınızı sanıyorsunuz ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. İnsanlara yukarıdan bakmanızın sebebi gençken yaşadığınız tramvalarda olabilir. Bence burada harcayacağınız vakti psikologda geçirmeniz karakteriniz için daha elzemdir. -
@gaddar-kerim öncelikle kgk uzmanlık şartını beklemeden alım yapan kurumlardandır. 2017 kgk uzman yardımıcısı alım ilanına şuradan bakabilirsiniz. https://forum.tercihiniyap.net/topic/1819/kamu-gözetimi-muhasebe-ve-denetim-standartları-kurumu-uzman-yardımcılığı-sınavı-22-23-temmuz-2017-15-kişi[bağlantı metni](link url)
Cahilliğinizi düzgün cümle kurunca bastırdığınızı sanıyorsunuz ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. İnsanlara yukarıdan bakmanızın sebebi gençken yaşadığınız tramvalarda olabilir. Bence burada harcayacağınız vakti psikologda geçirmeniz karakteriniz için daha elzemdir.Travma yalnız o, siz tramvay demek istediniz sanırım. Aman aman nereye geldik bir anda ya. Ben insanlara yukarıdan bakmıyorum, siz çok alçakta olmalısınız.
Neyse, sizin yüzünüzden ilk günümden ceza yemek istemiyorum. Siz provokasyon ve saldırı uzman yardımcısı mısınız?
-
@gaddar-kerim basit bir harf hatasını nerelere getirdiniz? Dil bilgisini sizden öğrenecek değilim. Siz de sanırım manipülasyon konusunda uzmansınız söylediklerimin haklı olduğunu bildiğiniz için konuyu harf hatasına getirdiniz. Ben de sizin gibi vasıfsız tiplerle uğraşamayacağım. İyi akşamlar. Umarım egonuzu tatmin edebileceğiniz bir iş bulursunuz.
-
birbirinizi tanimadan etmeden nasil bu kadar kirici olabiliyosunuz hayret dogrusu.Bu arada arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama bende yuksek kapatacagini dusunuyorum 90 ustu olur diye dusunuyorum.Benim puanimda p45 89,49 ama sinava yonelik hic calismadim puanima gelecegini dusunmedigim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun
-
@gaddar-kerim basit bir harf hatasını nerelere getirdiniz? Dil bilgisini sizden öğrenecek değilim. Siz de sanırım manipülasyon konusunda uzmansınız söylediklerimin haklı olduğunu bildiğiniz için konuyu harf hatasına getirdiniz. Ben de sizin gibi vasıfsız tiplerle uğraşamayacağım. İyi akşamlar. Umarım egonuzu tatmin edebileceğiniz bir iş bulursunuz.
Haklısınız, dil bilgisini öğrenmek için TDK’dan destek almanız gerekiyor. Sanmıyorum ama bir gün atanırsanız buna ilişkin ders alacağınız için şanslısınız. O gün geldiğinde yüzünüzde tebessümle beni hatırlamanız dileğiyle, iyi akşamlar.
-
@ragnarnurkse, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
birbirinizi tanimadan etmeden nasil bu kadar kirici olabiliyosunuz hayret dogrusu.Bu arada arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama bende yuksek kapatacagini dusunuyorum 90 ustu olur diye dusunuyorum.Benim puanimda p45 89,49 ama sinava yonelik hic calismadim puanima gelecegini dusunmedigim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun
O puana gelir, çalışmazsanız pişman olursunuz.
-
İkili tartışmaları uzatmayalım lütfen.
-
@gaddar-kerim ah be hocam keske gelse ama bu kit donemde boyle iyi bi kurumu kimse bos gecmez.Bu arada rutin ders calismalarimi yapiyorum zaten tamamen ders calismamazlik gibi bi durum yok Allaha sukur. Varsa rizkimiz yeriz yoksa devam edicez yolumuza
-
Sonuç açıklamasını bu kadar uzatmaları bence gereksiz başvuru yapanları büyükten küçüğe sırala olsun bitsin
-
Liste açıklanmış arkadaşlar. Çok yüksek kapatmış
-
90.15 ile kapatmış pes doğrusu
-
Vay be 100 puanı olan 2 kişi var listede gerçekten ilansizliktan A grubunu bitirdiler
-
Çok şükür içerdeyiz. Beklenenden yüksek kapatacağını söylemiştim.
-
İngilizce sınavı nasıl geliyor arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
@badboysimsek geçen sene İngilizce yoktu
-
Bütün bölümlerden mi 70 almak gerek acaba yoksa ortalama 70 olsa yeter mi?
-
@beyhude her bölüm 60 ortama 70 sanırım
-
@samet06 60 puan ifadesi nerde geçiyor tam olarak?