2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
@beyhude geçen sene öyleydi hocam. Değiştirdiler mi bilmiyorum
-
Belirsizlikler ve ilansızlıklar devam ettiği müddetçe merkez uzmanlıklar için 95 puanların bile yetmeyeceğini göreceksiniz.
-
bölüm ortalaması yok arkadaşlar sadece genel ortalama 70 istiyor.
bu arada ben de varım listede hadi hayırlısı -
Arkadaşlar sınırdan da olsa girmişim listeye yüksek kapatacağını düşünüyordum ben de
Herkes için hayırlı olsun -
@gaddar-kerim, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
@ragnarnurkse, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
birbirinizi tanimadan etmeden nasil bu kadar kirici olabiliyosunuz hayret dogrusu.Bu arada arkadaslar kimsenin hevesini kirmak istemem ama bende yuksek kapatacagini dusunuyorum 90 ustu olur diye dusunuyorum.Benim puanimda p45 89,49 ama sinava yonelik hic calismadim puanima gelecegini dusunmedigim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun
O puana gelir, çalışmazsanız pişman olursunuz.
bekledigim gibi hatta bende bekledigimden dusuk kapatmis.Neyse baska bahara kaldi umitlenmemistik en azindan
-
@ragnarnurkse az bir farkla gitmiş hocam geçmiş olsun
-
Kıl payı içerdeyiz. Rakip takımlara başarılar diliyorum.
-
Daha once sinava giren varmi ing zorluk derecesi nasil kelimeler cok zor oluyormu
-
daha önce yds şartı istediği için ingilizce sorulmamış diye biliyorum ama ben ingilizcenin sizi bir adım daha ileri taşıyacağı kanatindeyim. ingilizce konusunda kurumu aradım. pek bilgi vermek istemediler. mesleki ingilizce olup olmadığını yani diğer kurumlar gibi kendi alanıyla ilgili mı olup olmadığını sorunca onlarda diğerlerine çalıştığınız gibi çalışın (bddk,spk...)dediler. web sitelerinde ingilizce tanıtım kitapçığı var işe yarar diye düşünüyorum. birde 4 oturum olacak 1 oturum ingilizce, 1 oturum muhasebe, diğer iki oturumun iktisat- işletme ve hukuk - maliye şeklinde gruplanacağını düşünüyorum. eğer kurumu ciddi anlamda düşünüyorsanız ingilizce ve muhasebeye sağlam çalışmanız gerektiği düşüncesindeyim. ingilizceyi es geçmenin halinde ortalamayı tutturmak için diğer üçünden ortalama olarak 90 üstü almanız gerekir.
-
@daisy sorularini indirdim spk nin ingilizce kismina bakicam bol bol artik
-
@dnd ben http://kgk.gov.tr/Portalv2Uploads/files/Duyurular/v2/Diger/Booklet - Ocak 2018.pdf bunun çevirisini yapıp kelimeleri çıkararak çalışıyordum taki listeye girmediğimi öğrenene kadar:(... web siteyi ingilizceye çevirirsen kitapçığın hemen hemen aynısı. aynı kelimeleri farklı cümlelerle pekiştirerek çevirmiş olursun. yine bilinmez ama ben eger mesleki ingilizce sorulacak ise kendi alanı hakkında olacağı görüşündeyim. bunun içinde web sitesi yeterli diye düşünüyorum.
-
@daisy tesekkur ederim bakayim ben ,listeye giremediginize uzuldum
-
ilk defa monografi sınavına giricem bu sınavla, daha öncesinde monografi hakkında bilgim yoktu 4T Alican Dovletov çıkmış monografi soruları kitabını aldım 15 adet çıkmış soru var bunları çözmek yeterli olur mu sınav için ?
ayreten sınavda bi yerde yanlış kayıt yapmak tüm sonuçları etkilemekte bi yevmiye kaydını yanlış yapsak ama bilanço ve mizan tabloları denk bulursak puan alır mıyız ? bilgilendirirseniz sevinirim. -
@tonymontana monografide hesaplar o kadar dikkate alınmaz yani çok etkilemez rakamlar önemli olan düzen ve doğru hesap açıp açmadığınız rakamlara çok takılmayın ama soruda işletme yıl sonunda kurumlar vergisi ödemiş mesela kalkıpta şirketi zararda göstermemek lazım ama
-
geçmiş sınavlara girenler bilgi verebilir mi ? İlk defa yazılı sınava gireceğim. Teşekkürler şimdiden
-
90,15 oldukça yüksek diye düşünüyorum. Sonuçta kaliteli bir meslek ancak yeni sayılan bir kurum. İş tanımı ve kurumsal çerçeve ne durumda bilmek gerek.
-
91,05 ile başvurmamıştım ingilizce ceviri var diye hakkınızda hayırlı olsun
-
Muhasebede hesap kodlarını yazmamak çok puan kaybettirir mi? Hesap adı aklıma gelse de numaralarda epey zorluk çekiyorum..
-
Sinavda tum sorulara cevap vermek zorundamiyiz yoksa bazi kurmlarda oldugu gibi 5 sorudan 2 sini secip oyle mi cvp verecegiz bilgisi olan varmi acaba
-
@dnd Hocam sınav 2 güne yayıldığı için tüm soruların çözülmesi istenecektir pek muhtemel