İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Mülakata giren herkes arandıysa herkes güvenlik soruşturması yapılıyor sonucuna ulaşılabilir
-
Arkadaşlar neden böyle sessizlik hakim oldu acaba
-
@hukukcuuu hocam konuşulacak bir şey yok ki konuşalım
Malum hepimiz mülakat sonuçlarını bekliyoruz ve daha açıklanmasına çok var gibi gözüküyor. -
Mernis adresi teyidiyle alakalı birşey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sorum️
-
@hukukcuuu evet arandı hocam
-
Bende arandim
-
O zaman herkese güvenlik soruşturması yapılıyor bence onun sonuçları da en son değerlendirilecek demek ki
-
Arkadaşlar alınacak kişi sayısı az olduğu için erken açıklanabilir diye düşünmek mümkün mü?
-
Ben 1 aya açıklanacak diye duydum kişi sayısı da az zaten bence açıklanır gibi mayısın ilk haftası
-
@hukukcuuu hocam mülakatta mı sordunuz yoksa başka bir yerden mi?
İnşallah duyduğunuz gibi olur çünkü heyecanla beklemek çalışmaktan daha zor geliyor bana. -
Mülakata girmeden beklerken soruldu gelen yetkililere de o şekilde söylediler İnşallah Öyle olur
-
@hukukcuuu hocam inşallah öyle olur da en azından önümüze bakarız olumsuz olsa bile
-
Evet bende katılıyorum hocam inşallah 2-3 haftaya açıklanır.Başka ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa da seviniriz
-
@hukukcuuu sağolun hocam bu güzel haberi paylaştığınız için
-
Rica ederim İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
-
Başka bir yere yerlesenler Mulakat a girdiği kurumdan nasl feragat eder bilginiz varmi
-
@sltn94 tecrübeli arkadaşlar daha net bir şey söyleyebilir ama bildiğim kadarıyla yazılı dilekçe vererek feragat etmek mümkün.
-
@gençişsiz teşekkür ederim
-
@sltn94 Feragat mı ediceksiniz bu kurumdan acaba
-
@hukukcuuu evet btk ya yerleştim feragat edicem