2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
@zuzu1911 Evet çeko ile aynı kategorideydik. İşletme mezunuyum.
-
Sonuçlar seçim sonrasına kalırsa yeni yönetim alımı iptal edebilir mi ? Ya da listeleri değiştirebilirler mi ?
-
@sınavkolikk Bu ülkede her an herşey olabilir malesef.
-
iskinin sitesinden başkanlara bakarsanız 2014teki yerel seçimlerden 2 ay sonra başkan değişmiş, aynı şey bu seçimlerde de olabilir, chp kazanırsa her türlü iski başkanı değişir, yine akp kazanırsa belki değişebilir, başkanın değişmesi de bu alımı her türlü etkiler, sonuç : iskiden yavaş yavaş umudu kesmeye başladım.
-
arkadaşlar seçim oldu bitti düşünceleriniz nedir ?
-
@hoffafd hocam dur şimdi o kadar karamsar olma. İSKİ kalabalık ve iş yükü yüksek bir yer memur ihtiyacı fazlaysa alım devam eder.
-
@kml Alımın devam etmeme ihtimali mi var yani ?
-
@sınavkolikk yani öyle bir endişe var ama duyum falan değil.
-
Arkadaşlar cümleten geçmiş olsun. Alım durduruldu.
-
Diğer forumda bugün açıklanacağını söylemiş birisi, saat 18.00dan sonra. Bilgisi olan var mı?
-
açıklanmışşş şükürrrrr
-
Çok şükür
-
Çok rezil bir sonuç açıklamışlar. Liste sonlarındakiler kazanıp yüksek puanlılar elenmiş çoğunlukla. Referans bölümünü boşuna koymamış adamlar mülakat öncesi bize doldurtulan formda.
-
Torpilin bol döndüğü belli olmuş arkadaşım 90 küsür puanı ile giremedi millet 72 73 puanlarla kazanmış kim kul hakkına girdiyse çok bariz girildiği haram olsun
-
Hadi a grubu memurluk olsa torpil olayına bir nebze mantıklı bakılabilir ama bu memurluk için giren adayları torpil le itham edip girdiğiniz hak size haram olsun asıl. Ben orada daha İSKİ nin açılımını bile bilmeyenlerin mülakata girdiğini öğrenince şok olmuştum, bu adam 90 üstü de alsa oraya girmeyi haketmiyordur tabi. Ondan sonra da 'torpil yüzünden giremedim' diyebiliyorsa asıl o kişiye yazıklar olsun. Şurası açıklanana kadar 11 farklı kurumun yazılı sınavı ya da mülakatından elendim ama giren kimseyi torpille suçlamadım, mutlaka ben de bir hata vardır ya da girenin liyakatı benden daha fazladır diye düşündüm. Eleştirdiğim tek şahıs, bir kuruma atandığı halde başka kurumun mülakat sonrası başarı listesine girdiğini gördüğüm kişi oldu.
Tamam, atanmak için bu kadar çabalıyoruz, geriliyoruz ama bu birbirimizi itham etmek için bahane değil. -
@öfkeli Hocam siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki benim dediğim 85 puanın üstünde onca insan varken 72 75 puanlarla insanların alınması durumudur ve bu da kul hakkıdır zaten. Bugün manşetlere düştü zaten iski alımı biyolog alımında bile en düşük puanlılar atanmış. Alnının akıyla emek verip girenlere hiçbir lafım yok benim. Ama bu kadar da olmaz ya cidden olmaz listeleri puanları hiç görmediniz sanırım.
-
@north-remembers Doğrusu kimin hangi puanlarla atandığına bakmadım, haklısınız. Ama onca prestijli kurumdan eli boş dönüp, umutsuzluğa kapılıp buna atandığıma sevinmeye çalışırken 'haram olsun' falan yazılarını görünce kendimi kötü hissettim. İnşallah kimse haksızlığa uğramamıştır.
-
@öfkeli çoğu kişi uğradı hocam emin olabilirsiniz ama sizin adınıza sevindim hayırlı olsun. Gerçekten anlıyorum sizi benim de arkadaşlarım var mülakatlardan elendi geçen açıklanan dguy'dan da hatta. O yüzden lafım size değildi kusura bakmayın.
-
TWİTTER DA ŞUAN BÖLÜMÜNDE KPSS BİRİNCİSİ 91 KÜSUR PUANIYLA MÜHENDİSLİK KADROSUNA ALINMADIĞINI YERİNE 71 PUANLI BİRİNİN ATANDIĞINI GÜZEL GÜZEL AÇIKLADI BÜTÜN TÜRKİYE HUKUKSUZLUĞU DUYDU
-
@north-remembers gündem yaratmaz hocam...