HUKUK KONSUNDA YARDIM
-
arkadaslar kaynak konusunda cok kararsızım murat hukuk aşırı detay geliyor. bana akıcı ve ne cok detay ne de yuzeysel olmayan kaynak onerebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
-
@zdrn bence kaynakların hepsi çok detay nerde yaşadığını bilmiyorum ama dersanelerde hoca notları oluyor fotokobiye birakiyorlar onlar güzel bence ben geçen yıl öyle çalıştım kaynaklar uzun
-
@gulcan 4t hukuklari hakkinda bilginiz var mi aceba
-
@zdrn yok konu anlatım kitaplarına hiç bakmadım dediğim gibi soru ve hoca notu
-
Themis hariç hepsi olur hocam. Themis iyice aynı soru tiplerini farklı kitaplarla çıkarır oldu. Bir de kadro sürekli değişiyor ama soruları değiştiriyorlar. Ben themis dışında, murat, altın seri olur diye düşünüyorum.
-
Ben şu an A kadronun fasiküllerinden çalışıyorum akıcı ve sıkmıyor hiç .
-
@mathilda hocam test kaynaklarına baktınız mı onlar nasıl? Şu klişelikten kurtulmak istiyorum, etrafımda her yerde themis kaynakları. Hiçbir ilerleme sağlamadığı gibi artık soru tipi ezberine kaçıyor.
-
Kutluay kararlı hocanın kitabı nasil bilgisi olan var mı aceba
-
@sınavsayar hocam soru bankası yok bende ama bu fasiküllerin arkasında konu testleri var 20 soruluk filan . Oradan bir tahminde bulunursam gereksiz zorlama yok ve tam KPSS formatı sorular var. Şahsen her KPSS a öğrencisi gibi ben de themis’i defalarca bitirdim bana çok ayrıntı ve gereksiz geliyor , boğuluyorum çözerken . bu nedenle konuları bitirdikten sonra A kadro soru bankasına şans vermeyi düşünüyorum .
-
@mathilda @Sınavsayar @mathilda Ben de A kadro fasiküllerden gidiyorum ama sanki yetersiz gibi geldi. Murat Yayınları'nın fasiküllerini almaya gerek var mı dostlar?
-
@bluephantom hocam ben eksik gördüğüm yerlerde , özel hukuk için eski Murat konu anlatımlıdan bakıp kenarına not alıyorum.
-
Değişenler baya var güncel olması da lazim
-
@bluephantom valla ben detaylı incelemedim ama iyi olduğunu söyleyenler var. Diğer arkadaşlar da baksınlar da öyle netleştir. Yanlış yönlendirme olmasın ama ikinci kaynak olarak themis de boğulma. Hem çok detay var hem de bir yerden sonra aynı soru tiplerini değiştirip değiştirip koymuşlar hissine giriyorsun.
-
@sınavsayar Konsensus soru bankası nasıl? Çok övüyorlar ancak çok pahalı ve zannedildiği gibi iyi değilse boşuna para vermiş olmakta istemem.
-
@bluephantom ben iyi diye düşünüyorum hocam. Yorumlarda da genelde iyi olduğu söyleniyor. Yine de baya pahalı internetten almadan önce muhakkak bir göz gezdirin.
-
Dönüşümün yeni baskısı varmı?kullanan oldumu?yeni hükümet sistemi falan güncel olmalı hukuk bence.sınava yakın dönüşümü çözüp gircem gibime geliyor malum az kaldı sınava
-
@balans-etkisi Tavsiye etmem çözmüş birisi olarak. Yanlış anlaşılmasın ben önceki sürümünü halletmiştim ama pek değişiklik olacağını sanmam. Aynı soruları farklı kurumlardan çözüyorsunuz. Başka kaynaklardan istifade edin tavsiyem.
-
Monopol yada soho nasıl dersiniz
-
@bluephantom hocam hukukta dönüp dolaşıp çıkmış soruları soruyorlar o yüzden dönüşüme bakmak mantıklı gibi geliyor
-
@balans-etkisi Aynı kanıda değilim. Son sınavlara bakarsanız dönüşümün formatında değiller.