[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
Merhaba dostlar.
Forumumuzdan bir dostumuz, emeklerinin karşılığını alması durumunda, ihtiyacı olanlara kitap hediye edeceği yönünde bir adak adadı. Şükür ki yakın zamanda emeklerinin karşılığını aldı ve şimdi bu adağını gerçekleştirmek için bizden aracı olmamız adına ricada bulundu. Kendisi gizli kalmak istiyor dostlar. Bu konuda bu başlık aracı olacak ve kendisi de buradan takip ederek belirlemeleri yapacak.Planlamamız şu şekilde,
-Bu başlıkta sizler ihtiyacınız olan bir kitabı yazacaksınız.
-Dostumuz da ayırmış olduğu bütçe ölçüsünde ve talebe göre gerekirse kura ile hediye edilecek kitapları ve gönderilecek kişileri belirleyecek.
-Bu konuda ben de elimden geldiğince aracı ve yardımcı olacağım dostlar.
-
Pegem hukuk soru bankası
-
A Kadro Yayınları Hukuk Konu Anlatım Seti
-
A kadro hukuk fasikülleri
-
A kadro yayınları hukuk fasikülleri
-
400 adet sgk dent yrd gönderse ne güzel olur
-
A kadro yayınlari hukuk fasikülleri
-
3Y HUKUK SORU BANKASI
-
Muhasebe Çıkmış Sorular kitabı
-
Analiz iktisat soru
-
Şiir kitabı şöyle okkalı . Hayırlı olsun her kimse hayrını görsün, bize de dua etsin .
-
Öncelikle böyle yardımsever bir düşünceye sahip olduğu için şahsım adına teşekkür ederim. Eğer mümkünse Ahmet nohutcu kamu yönetimi (13. Baskı) kitabını almak isterim.
-
Allah Razı Olsun öncellikle. Ne büyük harekettir bu. Umarım bundan sonraki dostlarımıza da örnek olur. Büyük işleri kazanmaktan ziyade, büyük gönüller kazanmak. Tercihini ikinci kısmı atlamadan yapan bu dostumuza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Çok daha iyi yerlere gelmesi için dua edeceğimizi bilmesini istiyoruz.
-
artivizyon kaymakamlık soru bankası
-
Yalnız a kadro yayınları baya istek görüyor
-
İlhan kılıç muhasebe stok kitabı
-
Zarif bir düşünce olmus bu vefalı arkadaşa teşekkür ederiz pek çok kazanan arkadaşımızın da uğrayacağı örnek bir başlık olması dileğiyle ..
-
@olursaolur, içinde söyledi: İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Zarif bir düşünce olmus bu vefalı arkadaşa teşekkür ederiz pek çok kazanan arkadaşımızın da uğrayacağı örnek bir başlık olması dileğiyle ..
Ben de tam bunu söylemek istiyordum. Öncelikle, Allah hayrını kabul etsin dostumuzun. Bu başlık vesilesiyle şöyle bir şey aklıma geldi, atanan ve yeniden ders çalışmayacak arkadaşlar buradaki kitap taleplerine göre ellerinde bulunan, kullanmadıkları kaynakları birbiri arasında paylaşabilir. Böylece daha çok arkadaşımızın kaynak ihtiyacı karşılanmış olur.
-
Allah razı olsun. Arkadaşımızın mesleği hayırlı uğurlu olsun. Emek veren herkes inşaAllah karşılığını alır. A KADRO SORU BANKASI
-
Öncelikle arkadaşımıza yeni işi hayırlı olsun A kadro maliye soru yorum kitabı katkısında bulunabilirse cok makbule geçer