2017 Gelir uzman yardımcılığı duyumları
-
Duyumları burdan yazalım
-
ilk siftahi pareto yapar umarım. herkese bol sabır ve başarı diliyorum.
-
@vmy inş 2018 başlığıda açmayız
-
@keynesin-amcası agzinizdan yel alsın hocam.
-
@kürşad @paretowilfredo arkadslar artık yenı gelısmeleri buradan paylasalım.
-
Yerimizi alalım inşallah
-
Vira bismillah. 10 sayfayı bulmadan ilan gelir inşallah
-
Biraz sıkıntı yaratacak bir başlık olmuş sanki. Duyum bulmak kolayda, duyumu doğru çıkma ihtimali düşük şu dönemde. En net duyum bakan, müsteşar, müsteşar yard. gibi unvana sahip kişilerden alınabilir. Daire başkanı duyumu bile şu dönemde iş görmez o derece
-
kardeş duyum falan bu işin cılkı çıktı.Tecrübeli bir kardeşiniz olarak söyleyeyim.Kpss'ye hazırlanın.İlan gelir giremezsin,girersin sınavı kazanamazsın,kazanırsın mülakattan elenirsin..Sene başında değiliz,puanlar yandı yanacak..Alternatif kalmadı artık.
-
@Antimülakat 2017 Gelir uzman yardımcılığı duyumları içinde söyledi:
Biraz sıkıntı yaratacak bir başlık olmuş sanki. Duyum bulmak kolayda, duyumu doğru çıkma ihtimali düşük şu dönemde. En net duyum bakan, müsteşar, müsteşar yard. gibi unvana sahip kişilerden alınabilir. Daire başkanı duyumu bile şu dönemde iş görmez o derece
Aynen hocam bende 10 uzerinden 7 okka olan birinden duyum almiştim.ocakta ilan gelecek dedi.subat oldu gelmedi allahtan kimseye demedim rezil oluruz diye.ama ilan gelirse cok gelecek gibi.130 kisilik bankolarda 70-80 kisiye dustu istanbul gibtekilerin sayisi:)
-
@asdfghjkl istanbul için şu anda o giden kişilerin yerine yedeklerden alım yapılmıyor mu geçenlerde istanbul vergi dairesi başkanlığı yedeklerden 10 kişi çağırmıştı ?
-
Diğer başlığa şimdi de yazmşlar gelmeyecek kpssden önce hayal kırıklığı yaşadım resmen aptala döndürdüler
-
@kürşad sende mi trol çıktın
-
@hakimim_25 kimsenin ağzına bakmamak lazım bu saatten sonra maalesef
-
@Dick-Advacoat Kürşat patladı mı?
-
@meltem_90 asillerden gidenlerin yerine yedekler cagiriliyor en son dedigin gibi 10 kisi cagrdilar
-
@Melis arkadas yedekler hic yokmus gibi konusmus da sanki oraları doldururlar demek istedim..
-
adem kılıç bişey demiimiydi arkadaşlar sınavla ilgili
-
@meltem_90 asillerin disinda gidenler icin yedeklerden cagirilmiyor ondan ole demistir. arkadasin dedigi gibi olabilir yani
-
@Melis bunu bilmiyordum aydınlandım resmen. Çok teşekkür ederim