21 Nisan 2019 vakıf katılım müfettiş sınavı
-
Daha önce paylaşılmış sınav sorularına ulaşabilen var mı veya daha önce bu sınava girmiş tecrübeli arkadaşlar var mı?
-
Hangi testlerden sorumlu olduğu yazılmamış. İngilizceden muaf olanlar bunu nasıl anlayabilir?
-
@ekonometrisyen hocam alan soruları basit. Hatta normal düzeyde kpssye calısan biriyseniz alanı fulleyebılırsınız. Gk mantık soruları için bol bol soru cozmek lazım. İngilizce ise orta dereceydi.
-
@atanamayan teşekkür ederim. Peki ingilizce sınırı var mı veya yapamayınca sınavın değerlendirilmeme gibi bir durumu olur mu?
-
@ekonometrisyen teftis icin 60 soruda en az 45 istiyorlar keskin kritermis bu mufettislik icin
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesiyle ilgili birşey göremedim mailde. Bilgisi olan var mı acaba ?
-
Gün geçmiyor ki kurumların yaptığı garip uygulamalar bitmesin. Gerçekten kurum yöneticileri belirlenirken nelere dikkat edildiğini merak ediyorum.
-
@ragnarnurkse hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
-
Arkadaşlar bu 50 lirayı şubelerden mi yatırıcaz nerden giriyoruz sistemlerine bunların lütfen yardım
-
@yasemen benim bi arkadasim subeden yatirmis ama bende yatirmadim daha ne zaman sona erer para yatirma islemi ?
-
@ragnarnurkse online ödeme yok mu acaba hocam ve zamanı nedir bilen yok mu ?
-
@yasemen bilmiyorum ki hocam illaki vardir ama bilende yok baksaniza kimse bisey dememis
-
@yasemen Sınav ücretini tüm bankaların mobil ve internet bankacılığı aracılığıyla, havale ve EFT yaparak veya Vakıf Katılım Bankası Şube ve ATM’lerinden işlem açıklamasına T.C. Kimlik Numarası ve/veya Ad-Soyad belirterek sınav tarihine kadar yatırabilirsiniz.
-
Bu İngilizceden geçemezse direk başarısız mı sayılıyoruz alanı gk gy yapsak bile olumsuz mu oluyır
-
mail atmislar arkadaslar bankadan sinavla alakali
-
Yeni mail gelmedi bana
-
Arkadaşlar İngilizceyi yapmasak ama alanı ve gk gy çok iyi yaparsak ne olur yine de elenir miyiz bilen birisi lütfen cevap versin ya ayrıca buradan elensek daha sonra banka bizi uzmanlık için çağırır mı
-
@kpss01 benim arkadaşım uzman olarak çalışıyo istanbulda sordum bu durumu o da sordurmuş sağolsun ama kimse pek net bir cevap vermemiş daha önce bu şekilde sınava giripte elenip uzmanlık için çağrılana denk gelmemiş genelde başka bankadan tecrübelileri uzman olarak alıyor cv üzerine ama yine de ne olur bu sefer böyle bir uygulama yaparlar mı bilinmez çok kapalı bir kurum işlerin nasıl dönüyor kimse bilmiyor el altı işi çok maalesef
-
@ragnarnurkse mailde ne demisler, bana gelmemis mail
-
@canss sinav ucretinin yatirilacagi hesap numarasi ve sinav gunune kadar yatirilmasinin gerektigi ve sinava gelirken sinav giris belgesi getirilmeyecegi nufusun yanimizda olmasinin yeterli olucagi falan yaziyo hocam