TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

DİĞER
    505
    4535
    1063481
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      esrasrgn @parpp Son düzenleyen:

@parpp aynı şeyi ben de yaşıyorum hocam sanırım sayfa düzeninden kaynaklanıyor her yerde bir şey yazıyor ve çok yoğun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Y
        y.oguz90 @esrasrgn Son düzenleyen:

@esrasrgn tesekkur ettim hocam onu izleyeyim o zaman

• A
          aday-adayı Son düzenleyen:

online kurs alacak varsa sorubankası neti kişisel olarak tavsiye etmem, şu iyidir diyecek değilim, bilmiyorum diğerlerini de ama sorubankası.netin 7 ocakta başlayan kursundan memnun değilim.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • B
            brunomars @aday-adayı Son düzenleyen:

@aday-adayı neyinden memnun değilsiniz hocam tam olarak bilgi verir misiniz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Hakikati Hal
              Hakikati Hal Son düzenleyen:

arkadaslar elinde kaymakamlik kampi pdf si olan var mi varsa yardimci olsa seviniriz selametle

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • I
                iibf Son düzenleyen:

arkadaşlar online kurs önerirmisiniz? çok kararsızım. aranızda online kursa gidipte memnun olan var mı?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • R
                  ryan @iibf Son düzenleyen:

@iibf ben almadım ama a kadronun hocaları iyidir az önce instagramda yapacaklarını duyurdular bir bakabilirsin

• Ç
                    Çetin Son düzenleyen:

Arkadaşlar normalde 3 yıl olan kaymakam adaylığı staj süreci, şuanda nasıl işliyor ne kadar sürüyor bilen var mı

• K
                      Kızıl Elma Son düzenleyen:

Arkadaşlar iyi çalışmalar. 4 nolu cumhurbaşkanlığı kararnamesine nasıl çalışıyorsunuz? Bütün detaylarına girerek mi yoksa üstünkörü nereye bağlı olduklarına vs bakarak mı?

Sana vahyolunana uy ve Allah hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır.

• O
                        ozlmsmz Son düzenleyen:

Arkadaşlar selam, bazı sayfalarda sınav başvuru şartlarının 2018'de yapılan sınavla aynı olacağı söyleniyor. Eylül ayında sınav yapılırsa sosyoloji ve psikoloji mezunları da sınava başvuru yapabilecekler değil mi? Konuyla ilgili net bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

• O
                          ozlmsmz @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil ben de böyle biliyorum ancak bazı yerlerde 2018 yılındaki gibi şartlar değişmedi yazıyor ve bu durumu savunan da çok:/ net bir bilgi yok gibi

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Y
                            YunusEmre_58 Sayıştay Denetçileri @ozlmsmz Son düzenleyen:

@ozlmsmz 1 nolu cb kararnamesi 274/a da geçiyor artık kaymakam adaylığı sınavı için yeni şartlar geçerli bakabilirsiniz

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • O
                              ozlmsmz @YunusEmre_58 Son düzenleyen:

@yunusemre_58 çok teşekkür ederim

• ?
                                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Bazen bilinçli bazen bilinçsiz bazen de istemeyerek Dolu dizgin çalışıp çabaladığımız, kendimizi kaptırdığımız şu dünyalıklar için güzel bir dinlenme, ara verme ve kendimizi toparlamak için bulunması güç nadide bir istasyon olarak gördüğüm Berat Kandilimizin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diler, Rahmet-i Rahma'nın, dualarla Kendisine müracaat eden kullarına beratlarını vermesini dilerim..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 15
                                • U
                                  uzmanyrd Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba, Kandilimiz mübarek olsun. İnsan hakları için Kutluay Kararlı nın özgün soru bankasını alan ve kitap hakkında bilgisi olan var mı?
                                  Ayrıca konu anlatımı önerebileceğiniz bir kitap var mı insan hakları için..

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • A
                                    Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@uzmanyrd kutluay hocanın hiçbir kitabını tavsiye etmem.Hatalarla ve gereksiz bir ton bilgiyle dolu konu ve soru bankaları .Kimi yerler özet kimi yerlerin sınavla ilgisi yok.İnsan hakları soru bankasından 2 tane yakaladı ve her kaynakta olan şeylerdi.İnsan hakları için halil kalabalık hocanın aöf kitabını kullanabilirsiniz.Ne yazık ki piyasada bu dersi karşılayacak pek kaynak bulunmuyor.

U T 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                    • M
                                      mami1616 Sayıştay Denetçileri @uzmanyrd Son düzenleyen:

@uzmanyrd Ben geçen sene almıştım yanlış hatırlamıyorsam çözümlü degildi. Yani sorunun sadece cevabı vardı açıklaması yoktu.Bu da kitabı eksik yapar diye düşünüyorum sonuçta hata olunca nerede hata yapıldığını öğrenmek istiyor insan. Eve gidince tekrar kontrol ederim bilgi veririm hocam.

• U
                                        uzmanyrd @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz sağolasın kardeşim. Elinde varsa PDF olarak gönderebilir misin? Ya da pdf olarak nerden bulabilirim bilgin var mı?

• U
                                          uzmanyrd @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz eski paylaşımlarından buldum teşekkür ederim.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • kendinehakime
                                            kendinehakime Son düzenleyen:

Arkdaslar son hakimliğe hazırlanırken kaymakamlıktan uzak kaldım..sımdı son olarak kaymakamlıkta kpss sartı yok ,sınav test degıl mı??5 yıl calısma vs sartı da yok??sınav ıcın eylul denılıyor.sızce şimdi calısmaya baslasak yeterlı olur mu??ayrıca ıktısatım cok kotu dıger derslerı halledebılırım ıktısat olmadan sınav kazanılır mı???

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• 1
                                            • 2
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 60 / 227
                                            • İlk ileti