2017 İL GÖÇ
-
Evet arkadaslar artık yeni ilgöc ilanının sırası gelmistir.Guy baslıgında da belirttigim gibi insallah kpss den önce 500 kişilik ilanımız gelecek..
Sabirla, heyecanla, dua ile yeni ilgöç ilanını bekliyoruz.. -
kpss öncesi bende bekliyorum ama sayı 500 olur mu bilemem keşke olsa
-
Göç idaresine umut bağlayanın hayatı kayıyor. Haziranda başvuru yaptığımız ilan bugün nihayet buldu. Evet tam olarak 8 ay. Daha bunun ataması işe başlaması var.
-
@davetsiz hocam eyvallah bu güzel duyum için ama kesin ifadelerle belirtsek şu durumu hangi aralıkta gelecek bu ilan kpss öncesi demek çook uzun bi süreye tekabul ediyor
-
Bn de alım bekliyorum bu sene. Arkadaşlarım da çok ihtiyaç var diyor. Ben de güzel sayı da olmasa alım bekliyorum
-
@avamkamarası 2017 İL GÖÇ içinde söyledi:
@davetsiz hocam eyvallah bu güzel duyum için ama kesin ifadelerle belirtsek şu durumu hangi aralıkta gelecek bu ilan kpss öncesi demek çook uzun bi süreye tekabul ediyor
Hocam öyle bir durumdayız ki, kpss öncesi artik cok uzun bir zaman falan düsünecek degiliz. 2016 puanlarımızla girelim yeter ne zaman gelirse gelsin.
Zamanını keske bilsem de yazsam. Bana söyleneni aktardım sadece. -
Yahu benim anlamadığım bir şey var, İl Göç İdaresi yeni kurulmuş bir kurum sayılır. Hatırladığım kadarıyla ilk kurulduğunda 500 kişiye yakın bir alım yaptı daha sonra da 71 kişilik bir alım oldu. Yeni kurulan bir kurum için bu sayılar çok az değil mi? Ülke zaten göçmen kaynıyor ve sayı her geçen gün artıyor. Gerçekten bu kadar az personelle bu kurum işleyişini devam ettirebiliyorsa diyecek bir şey kalmıyor. Neyi bekliyorlar anlamak güç, iibf okuyanlar için sabır testi gibi ülkede yaşıyoruz yemin ediyorum.
-
@avukatı_mısın 485 ayrı oldu 500 ondan önce oldu sonrasında da 70 kişilik iki ayrı ilan geldi
-
2014 teki 485 kişilik alımda puan 75 küsurda kalmış ve o zamanki sıralama 14 binlermiş sanırsam. bu sene 14 binlerde olanın puanı 77 küsur. 500 kişilik alım olursa 77 li puanlarda kapatacağını düşünüyorum. nitekim bu seneki alımda da birkaç puanlık artış oldu başarı sıralamalarından ötürü
-
İçişlerini çok istiyorum ne yalan söyliyim. İşleyişi biraz farklı kurumun ama heycan var en azından:)) 82.6 ile bekliyorum inşallah gelir.
-
Alımı bende bekliyorumda bu sınavdan önce olacağını sanmıyorum. Kurum yavaş işliyor gibime geliyor. 8 aylık periyotta mülakat ancak açıklandı.Umarım yüklü bir alım gelir herkesin yüzü güler.
-
Hangi puan turuyle aliyor?
-
@davetsiz hocam merkez göç ile ilgili bi duyum var mı?
-
@busus p35
-
Yerimizi alalım KPSS den önce gelir inşallah puanlar bı işe yarar
-
Bu duyumun kaynagı nedir acaba ,beklentiye girelim mi ?
-
@atiye_4781 2017 İL GÖÇ içinde söyledi:
@davetsiz hocam merkez göç ile ilgili bi duyum var mı?
Maalesef. Merkez göç cok zor.
-
Son sınava girmeyi 0,4 puan ile kaçıran bir kardeşiniz olarak Gelsin artık yaa KPSS'den önce şöyle güzel bir alım diyorum
Göçteki arkadaşlara göre bakanlığın ihtiyacının çok olduğu geçen sınav 500 kişi talep ettiği ancak Maliye'nin az kadro verdiğini(71) duydum.Guydan umut yok zaten,bari bu açsa da sevinsek