Savunma Sanayi uzm yrd alımı
-
-
şu an tam girilecek kurum, maaş üst sınır düzenlemesinden muaf ve 8 bin tl maaş alıyorlar. Doğu batı kaygısı yok İstanbul'a taşınma derdi de yok efsane.
-
Mülakat sonuçları açıklandı, kazanan arkadaşlara - bir tanesi hariç olmak üzere ki kendisi başka bir kuruma da atandığı halde bu kurumun listesinde de yer alıyor - hayırlı olsun.
-
Buranın maaş politikası nasıl ? 657'ye tabi atanan uzman yardımcıları için soruyorum.
-
@monser Uzman Yardımcılığı kadrosu için ilave bir düzenleme yok hocam. Diğer kurumlardaki Merkez Uzmanları ile maaşları aynı. 666 sayılı KHK gereği tüm kurumlarda unvanlar arası maaşlar aynı.
-
@albertcamus 666 no'lu Khk ile dediğiniz gibi oldu hocam evet ama burası için yine bazı ek ödemeler olduğunu duymuştum. Onun için sormak istedim.
-
@monser Belki yolluk vs. adı altında ilave ödemeler mevzuat arkasından dolaşarak sağlanabiliyordur hocam ancak resmi rakamlarda dediğim gibi bir farklılık yapamazlar. Diğer yandan sözleşmeli personeline iyi maaş veriyor bildiğim kadarıyla.
-
Arkadaşlar savunma sanayi müsteşarlığı maaşları yüksek, 666 düzenlemesi kapsamından özel bir hükümle çıkarıldı. Şu an uzman yrd maaşı 9 bin tl cicarında.
-
Ssb'nin kendi sitesinde şöyle diyor;
375 sayılı khk'da durum şu;
666'da da aynı hüküm korunuyor;
@kartel06 Hocam ilave bir düzenleme göremedim hangi düzenleme ile geldiğini paylaşırsanız seviniriz. Belko güncel bilgi işlenmemiştir mevzuata henüz.
-
@albertcamus hocam elime geçince paylaşayım. Bu kurumu emsal gösterip diğer kurumlarda çıkmaya çalışıyor, orada çalışan arkadaşlar da doğruluyor delindiğinden eminiz.
-
@kartel06 Ben de böyle bir şey duyduğum için sordum hocam. Sanırım dediğiniz gibi.