[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
@paretowilfredo kitap elime ulaştı hocam.Tekrardan teşekkürler.
-
Umarız bu hareketin herkes tarafından devamı gelir. Belki işe başlayan birisi için 40-50 TL büyük paralar değil ama sadece kpss hazırlanan birisi için çok büyük para. Bu sayede kaç kişiye faydalı bir şey yapılmış oldu. Hasretiz böyle hareketlere.
-
@paretowilfredo üstad mesaj kısmına bakabilir misin ?
-
@paretowilfredo bugün benim de elime kitap ulaştı sebep olan herkesten Allah razı olsun.
-
@paretowilfredo kitaplar elime ulaştı tekrardan sebeb olandanda vesile olandanda Allah razı olsun
-
benim elimede ulastı kitap vakifbank oncesi cok iyi oldu sebeb olanlardan allah razi olsun cok guzel insanlarsınız
-
İktisat çıkmış sorular
-
İnsan hakları hukuku konu anlatım
-
İktisat çıkmış sorular
-
Hocamızdan Allah razı olsun yolu açık olsun. Kitap elime ulaştı teşekkürler.
-
benimde bugün kitaplar elime ulaştı Allah razı olsun yolu bahtı açık olsun hocamızın inşAllah tez zamanda bizlerde atanıp ihtiyacı olanlara bizlerde bu usulde destek oluruz....
-
Kitaplar benimde elime ulaştı.Böyle bir etkinliğe yardım eden ve düzenleyen herkese teşekkür ediyorum.En kısa zamanda bende bir mesleğe hayırlısıyla atanırsam ihtiyacı olan arkadaşlara böyle bir yardım yapacağıma söz veriyorum.
-
İlk gün gönderilenler resmi tatile rağmen ulaşmış Darısı ikinci kargo çıkışına olsun dostlar.
Güzel dilekleriniz, dualarınız ve hisleriniz için gerek kendi adıma gerekse bu işe ön ayak olan, bizi aracı kılan dostumuz adına hepinize tek tek teşekkür ediyorum dostlar. Sizler de gönlünüzdeki mesleklere atanın dostlar inşallah en kısa zamanda. Bu zincir daha da büyüsün böyle, dost meclisimiz daha da şenlensin, daha güzel vakitlere mekan olsun. -
@paretowilfredo hocam benim kargom hala gelmedi bi ben kaldım heralde
-
@sonmaliyeci Yok dostum aşağı yukarı yarı yarıya oran şu anda. Hemen hemen otuz kişi var toplamda Cuma gününe dek tamamlanır sanıyorum. Ola ki o vakte kadar gelmemesi durumunda yeniden bakarız dostum duruma iletişim kurarak aksilik yaşayan dostlarımızla.
-
Kitap elime ulaştı teşekkürler
-
@paretowilfredo kitap elime ulaştı çok teşekkür ederim, Allah arkadaşımızın hayrını kabul etsin. Size de vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Bende atanınca bu zincirin bir halkası olmak isterim..
-
@sonmaliyeci @paretowilfredo yok hocam ben de kaldım tek değilsin. :((
-
kitap elime ulaştı. Emeği geçenlerden allah razı olsun
-
Allah razı olsun benim de geldi rabbim hepimize başarı ve yol açıklığı nasip etsin