TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.

KPSS A
    115
    1226
    437476
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A.Chahechouhe
      A.Chahechouhe @eomer Son düzenleyen: A.Chahechouhe

@eomer ingilizceyi umursadiklarini sanmiyorum cunku bi baraj bile belirtmemisler. Benim 56-57 dogrum vardir bu sinavda genel yetenekten de 40 civari bekliyordum. demek ki alan belirleyici olmus diye dusunuyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        anka06 Son düzenleyen:

arkadaşlar sınav sonuçlarını nasıl öğrenebiliriz doğru yanlış kime mail atalım sizce gelen epostaya cevap veremiyoruz

V Garmonbozia 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • V
          voshue @anka06 Son düzenleyen:

@anka06 harbiden bunu ogrenelim

• A
            anka06 Son düzenleyen: anka06

özellikle kazanan arkadaslar doğruyanlışlarını öğrenirse daha iyi olur kıyaslama yapabiliriz ama kime soracağız birde diğer merak ettiğim bu aranan arkadaşlara nasıl mail geldi yada olumlu mail alan herkes aranmışmıydı

• ucanizmirli
              ucanizmirli Yasaklı @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:

Ayrıca arkadaşlar ilerde mail atılır da sadece kazanıp veya kazanmadığımız yazar sonuçlarımıza dair hiçbir bilgi vermezlerse kim ne düşünürse düşünsün ben ortada çok büyük pislik var derim. Hadi kaç kişi alınacak yazmadınız hangi konulardan spesifik olarak sorumlu tutulduğumuzu yazmadınız barajla ilgili bir bilgi vermediniz ama eğer ben kendi sınavımın sonucunu ve kaçıncı olduğumu bilemeyeceksem o yaptığım ve hepimizin yaptığı masraflara yazık derim arkadaşlar. Eğer böyle bişey olursa bunlar bir daha sınavla fln alım yapmasınlar gitsinler başka bankalardan eleman transfer etsinler en azından paramız cebimizde kalır.

Kazananlara hiç bir lafım yok arkadaşlar hepsini tebrik ederim ama dediğim yere geldik kimse kusura bakmasın

• Garmonbozia
                Garmonbozia @anka06 Son düzenleyen: Garmonbozia

@anka06 Bankanın kayıtlı e posta adresi vakifkatilimbankasi@hs03.kep.tr
                Doğru yanlışlarını öğrenen arkadaşlar buraya yazarsa olumsuz yanıtı alanlar için bi fikir oluşur

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  anka06 @Garmonbozia Son düzenleyen:

@Garmonbozia bu mail adresinede attim ama mail gönderilemiyor

• A
                    anka06 Son düzenleyen:

Sunuda belirteyim vakifbank calisaniyim bizim sinavimizida mental yapti ve cok iyi bir cv ye sahip degilseniz hersey torpille oldu sinav formaliteydi

A.Chahechouhe 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                    • totti
                      totti Son düzenleyen: totti

....................

• A
                        anka06 Son düzenleyen:

Sinav sonucum olumsuz ingilizcem iyi degildi ama alanima ve gy cok güveniyordum

• A.Chahechouhe
                          A.Chahechouhe @anka06 Son düzenleyen:

@anka06 cok iyi cv olsa ne olur hocam cv'me bakmamis adamlar 😄

• totti
                            totti Son düzenleyen:

Bu arada cv'm pek parlak değil olsa bile benimde görüntülenmemiş zaten referans veya torpil gibi şeylerle de pek işim olmaz kendi adıma konuşmam gerekirse mailler sınav performansına dayalı olabilir

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • I
                              iyimser16 @totti Son düzenleyen:

@totti kardeşim tabi ki sınav performansı, bileğinizin hakkıyla kazandınız hepinizi inş buda girdiğiniz son sınav olur kazanıp hayatınızı kurarsınız. Merak ettiğim acaba bizlerde buraya sıkıntı bitti hayırlı olsun yazabilecekmiyiz🤔 Ben anlamıyorum elimden geldiğince çalışıyorum ama her sınavda bi terslik oluyor. Hiç sınav açılmadığı için güçlü rakiplerle çarpışıp güdük kalıyorum heralde

totti 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • P
                                patient Son düzenleyen:

........................................................

• sofuoglu
                                  sofuoglu Son düzenleyen:

Arkadaşlar bana da olumsuz dönüş oldu, kazanan arkadaşlara başarılar ama kaç doğru yaptığımızı da bilseydik fena olmazdı çok askıda kaldı böyle de neyse.

• totti
                                    totti @iyimser16 Son düzenleyen:

@iyimser16 hocam inşallah herkes emeğinin karşılığını alır a grubu için ben önümüzdeki 15-20 günü ilanlarla dolu geçeceği inancındayım ama Mevlana'nın bir sözü var ben onu hayat felsefesi yaptım kendime.. “Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • avukatı_mısın
                                      avukatı_mısın Son düzenleyen: avukatı_mısın

-------------------------------Alıntı---------------------------------------

Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir

-------------------------------Alıntı---------------------------------------

Ya da torpil, referans falan araya sokulmamıştır deseydi daha inandırıcı olurdu.

Sana mı soracağım?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -3
                                      • A
                                        AnarchisTR Son düzenleyen:

Arkadaşlar dün akşam saatlerinde saat 18-19 dolaylarında olumsuz maili aldım.
                                        Sınav çok saçmaydı, değerlendirmesi saçma, bankanın tutumu saçma...
                                        Kazanan arkadaşları tebrik ederim ama kazanan nasıl kazandı biz nasıl kaybettik kocaman bir soru işareti bu.
                                        Yine bazılarının hakkı yendi gibime geldi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -2
                                        • A
                                          anka06 Son düzenleyen:

Bilmiyorum dikkat ettinizmi mailde sınav ve DEGERLENDIRME sonucunuz diyor yani tek başına sınav belirleyici olmadı ozaman yine devreye birseyler girdi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -2
                                          • E
                                            elmanane Son düzenleyen:

vakifkatilimbankasi@hs03.kep.tr'ye attığım maili buraya da kopyalıyorum. Lütfen siz de atın arkadaşlar.

Müfettiş Yardımcılığı sınavımın olumsuz sonuçlandığını ögrendim. Sinava S.'den gelip en az 300 lira harcayan bir aday olarak dogru ve yanlış sayımı öğrenmek hakkim diye düşünüyorum. Bu verileri aciklamaya mecbursunuz, aksi durumda olayin bambaşka bir duruma geçtiği izlenimine kapılacağım. Özetle bölüm bölüm dogru ve yanlış sayimi rica ediyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 53 / 62
                                            • İlk ileti