Tesettür bayan mülakat kıyafet
-
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
-
Bence siyah takım giyiyorsaniz üstüne siyah düz eşarp yada sal . lacivert takimsa lacivert eşarp yada sal farklı renklerde eşarp yada sal bence hoş durmuyor bnm nacizane fikrim
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
Yanınada bizi övmesi için bebek dinazor götürülmeli .
-
Ne sacmaliyorsunuz kendi capinizda ! ! !
-
Arkadaşlar normal bir soru sorulmuş. Konuyu farklı bir noktaya çekmenin kimseye bir faydası yok. Kaldı ki tartışmaya bile gerek yok. Öneri yoksa sunmazsın olur biter.
-
Ya siyah ceket pantolon ve siyah şal da çok boguk oldu o yüzden bordo ya da lacivert şal mı taksam dedim
-
Guy mulaktinda bordo şal takanlar vardı
-
@regresyon, içinde söyledi: Tesettür bayan mülakat kıyafet
Guy mulaktinda bordo şal takanlar vardı
Hakimlikte de olur mu acaba bordo şal ben bordo eşarp düşünmustum
-
@hacettepe hocam siyah bogar ya. Bende koyu gri-bordo arasinda kalip bordo tercih ettim:)
-
@1umut Hocam bordo esarbiniz da ipek olmasına falan dikkat ettiniz mi nasıl bir eşarp tercih ettiniz
-
@mezun Cok parlak olmamasina ve uzun olmasina dikkat ettim. Hakimlik mulakati 1-2 dkka suruyor zaten. duzgun duran her sey olur acikcasi. Fazla masraf yapmaya gerek yok bence, zaten ceketi ayakkabisi vs cok tutuyor
-
@1umut çok teşekkürler
-
@mezun ne demek hocam,basarilar:)
-
Çok teşekkürler hocam bende bordo takıcam ne kadar sürer. Bilmiyorum ilk mülakat deneyimim bu arada nasıl hitap edeyim komisyondakilere başkanım üstadım Hocam nasıl olmalı
-
Arkadaşlar ben uzun ceket giydim tek düğmeli lacivert, lacivert kumaş pantolon giymiştim. Eşarp olarak da İpek lacivert krem tonlarında taktım. Diğer arkadaşlara baktım bordo şal ya da eşarp takan da vardı, gümüş gri takan da vardı. Benim gibi iki renk takan da vardı. Yani sadeliğini koruduğu sürece çok düşünmeyin bence çiçek böcekli takmıyoruz sonuçta
-
Bence uzun ceket - pantolon kombinindense kisa ceket- etek kombini cok daha iyi duruyor. Uzun ceketli arkadaslar frag giymis gibi gozukuyor hic hos olmuyor bence :(( esarp olarakta siyah- beyaz karisik renkli bi esarbi tavsiye ederim. Şallar bence daha gunluk bi goruntu olusturuyor şal yerine esarp daha iyi olur.