ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
Dostlar sizce ne zaman belli olur sonuçlar? Soran oldu mu mülakat sonrası, orada aklıma gelmedi hiç sormak
-
Umarım en kısa sürede belli olur, mülakatlarınız nasıl geçti? Listedeki 4 aday asil olarak iç işleri ab uzman yardımcılığını kazanmış.
-
@margaretthatcher 4 değil hocam, 3 tanesi kazandı. Diğer arkadaş isim benzerliği
-
@nidstang doğrudur hocam dikkatimden kaçmış olabilir. Siz girdiniz mi mülakata nasıl geçti? Beni son anda çok zorladılar ingilizce kısmında
-
@margaretthatcher beni de İngilizce zorladı
-
Sanırım mülakatı İngilizce'de zorlanmayanlar, cümlesini bitirebilenler ve çok iyi olmasa da tatmin edici birkaç cümle kuranlar kazanacak. Türkçe sorulara verilen cevapların ayırt edici olacağını pek düşünmemeye başladım ne yazık ki.
-
@patronaj YDS 80 barajı koymalarının nedeni budur zaten hocam. Öncelik İngilizce, ama çoğunluk kötüyse Türkçe cevaplar belirleyici olur.
-
Ne zaman açıklanır sizce?
-
@nidstang Kontenjan kaydırma denilen olayı unutmayalım hocam. Ben İİBF kontenjanından girdim, dokuz kişi alacaklar. Ama İİBF'den 9 tane iyi İngilizce konuşan çıkmaması, onları Türkçe cevapları iyi verenlere yönlendirmeyecek, arta kalan rakamın diğer alanlara aktarılması ile sonuçlanacaktır. Ne yazık ki geçmiş senelerde böyle yapmışlar.
@margaretthatcher Net bir tahmin yapmak güç hocam. Haftaya da hemen açıklayabilirler; güvenlik soruşturması ile uğraşıp aylarca süründürebilirler de. Umalım ilki olsun.
-
@patronaj hocam kontenjan kaydırma olayı var ancak diğer alanlara yeterince başvuru dahi olmadı. Mülakata toplamda 60 kişi alınacakken, 52 kişi çağırıldı. Hukuk, iletişim ve sosyolojide mülakat kontenjanı dahi dolmamış.
-
@nidstang Üstad siz haklı çıkarsanız benim fazlasıyla işime gelir Ama katılan kitle, İngilizce açısından tatmin edici değildi belli ki (kendimi dahil ediyorum ). Ve çoğu kişi de asık suratla ayrıldı mülakat odasından (ben gülerek çıktım ama iyi geçtiği için değil ). O asık suratla ayrılanlardan kazanan da olacaktır öyleyse. Bakalım. Hayırlısı.
-
@patronaj hocam bence karamsar düşünmeyelim inşallah hepimizin gönlüne göre olur ve tez zamanda açıklanır
-
@margaretthatcher Bende, ingilizce cümlemi yarıda kesen jüri öyle bir "tamam teşekkür ederiz" dedi ki olumlu düşünmem mümkün değil hocam Hemen açıklansın da boş yere ümit etmeyeyim; çünkü süreç uzadıkça, insan anlamsız bir ümit büyütüyor içinde. Sizler için en güzeli olur inşallah; hakkımızda hayırlısı.
-
ne zaman acıklanır? 5 iş gunu degil miydi bilen var mı,?
-
@itrustme temennimiz en kısa sürede açıklanması hocam
-
son zamanlarda kurumu sonuçlar için arayan var mı? ihale ve finans asistan alımı daha sonra olduğu halde açıklanmış. tahminen ne zaman açıklanır?
-
@sukuti Asistanlık kadrolu olmadığı/kısa vadeli görevlendirme olduğu için bu kadar hızlı sonuçlanmış olabilir üstad; güvenlik soruşturması kısmı ya çok hafif olmuştur ya da olmamıştır. Uzman yardımcılığında muhtemelen daha sıkı işler süreç. Ama yine de ben birkaç haftaya en geç açıklanacağını düşünüyorum
-
bilgi alabilen varmı arkadaşlar ne durumda sonuç
-
referandum sonrasına kalmaz di mi? kalmasın bence
-
@itrustme ben de korkuyorum kalmasından ama kaldı sanki. Çsgb uzman yardımcılığı da daha açıklanmadı