2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun
-
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Oruç tutan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Hepimiz içinde huzur ile geçecek bi ay olur umarım.....
-
Hayırlı ramazanlar ty ailesi
-
Huzurlu, bereketli orucun gerçek anlamına ve maneviyatına layık bi ramazan geçirmek dileğiyle .Hayırlı ramazanlar herkese
-
Güzel günler, güzel anılar biriktirmeye devam ediyoruz dostlar. Bir ramazan ayını daha birlikte idrak edeceğiz. Nasip olursa bir bayram daha göreceğiz.
Zor günler geçiriyoruz. Gerek kendi içimizde alımlar, işsizlik vb. sorunlarımız var, gerek ülkece yaşadığımız darboğazlar var. Hepsinin olumsuz etkilediği bir toplumun parçasıyız. Herkes gergin ve stresli. Böyle bir ortama hakkıyla tutulmuş bir orucun ilaç olacağı kanaatindeyim. Bu tek başına yetmez elbet ama umarım oruç tutan dostlarımız, orucun aç kalmaktan, susuzluktan ibaret olmadığını hissederek oruçlarını tutarlar. Bunun getireceği müspet bir iklim hepimizi sarar umarım.
Hayırlı ramazanlar diliyorum TY Ailesi. -
@paretowilfredo canım sıcak sıcak tatlı tatlı lokma çekti yapılır mı
-
@aroma Olsa güzel olurdu dostum şimdi
-
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar herkese.
-
@paretowilfredo bu sebeple dahi ege vazgeçilmezim her dökülen lokmadan nasiplenrim
-
Ramazan ayı hayır ve bereket getirsin hepimize
-
Allahın ayında ilan gelmedi ,
Peygamber ayında ilan gelmedi ,
Mümin ayında ilan gelir mi ?
Tuttuğum oruçtan hasıl olan sevabı devlet büyüklerine hediye eyledim sen kabul et yarabbim . -
Geldi işte gözümün nuru Ramazan...
Hoş geldin on bir ayın sultanı...
Ramazan'ımız mübarek olsun, rahmet olsun, mağfiret olsun, bereket olsun, huzur olsun, şefaat olsun. Rabbim hakkıyla hemhal olmayı nasip etsin inşallah. Amin -
O eski ramazanlar nerede?
https://youtu.be/_4-p-TvY9GQ -
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. İnşallah ramazan ayı bizim için bereket getirir. Bu aydan umutluyum.
-
Bizi Ramazan ayına ulaştıran Allah'a şükürler olsun. Bu ay rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinir. Tüm insanlığın O'nun rahmetine ihtiyacı var, mübarek ay vesile olsun. Günahlarımızın affına, hâyır dualarımızın kabulüne ihtiyacımız var vesile olsun. Ülkece huzur ve sekinete, sevgi ve saygıya ihtiyacımız var vesile olsun.
Ramazan'a ulaştırdığı gibi Bayram'a da ulaştırması duasıyla...
İnşallah biran önce açıklanmasını beklediğimiz mülakatlarla en çok da burdaki dostlarımızın yüzü gülsün, bayramları gerçekten bayram olsun.
Henüz işi olmayan kardeşlerimiz için ilanların gelmesi ve hayata dair umutlarının diri kalmasına vesile olması duasıyla.Hayırlı Ramazan'lar, bol dua ile...
-
Rabbim tuttuğumuz oruclarin hürmetine gönlümüze huzur,ömrümüze bereket,bedenimize sağlık versin..
Ailesinde,yakınında hastalık olanlara şifa versin.
Sınav süreçleri gelir geçer, ruhumuza aşk versin. Selametle,
-
Hayırlı Ramazanlar diliyorum arkadaşlar.
İnşallah bu güzel ayın bereketiyle; güzel haberler, müjdeler gelir bizler için.
Bir daha kavuşabilmek, görebilmek dileğiyle kuş gibi hafif geçsin 29 günümüz. -
@marsiyal, içinde söyledi: 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. İnşallah ramazan ayı bizim için bereket getirir. Bu aydan umutluyum.
Amin.
-
Hayırlı Ramazanlar
-
Ramazan'da "sahurdan sonra birkaç saat daha Football Manager oynarım, geç yatar geç kalkarım" diye ufak hesaplara girenlerin de oruçların kabul et Ya Rabbim.
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.
-
Dua ile açılan her kapının anahtarı paspasın altında bulunur derler. Burada iş konusunda, ekmek parası kazanma konusunda dua eden her arkadaşınızın duası kabul olsun inşallah. Hayırlı, bereketli ve bolluk dolu bir Ramazan ayı diliyorum.