2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
-
Merhaba dostlar. Gelir Uzman Yardımcılığı ile alakalı olarak yedek kazanan dostlarımızı burada bir arada görelim istedim. Yedeklerin durumuna dair değerlendirme yapacağım. Zaman içerisinde başka kurumlara gitmiş olan arkadaşları da tespit etmeye çalışır, yedekler için durumun nasıl ilerlediğini hep birlikte görebiliriz.
Diğer başlıkta artık başarı konuşulmasa daha iyi olur dostlar. O nedenle sizleri de buraya bekliyorum.Kazanan listelerini derledik dostlar haberimizde. Bütün listeleri ihtiyaç duydukça bir arada şurada bulabilirsiniz dostlar. Üzerlerinde değerlendirmeler yapacağız, elimizin altında bulunsun.
-
@paretowilfredo eyvAllah Hocam çok güzel düşünmüşsünüz Ankara 9. Yedek olarak yeri mi alayım
-
@paretowilfredo Hocam belge teslimi yedeklerden de isteniyor mu (aynı anda)?
-
bende edirne birinci yedek olarak burdayım.
-
@başkent1910 ankara icin kacinci yedege kadar umit var sizce
-
edirneye yirmi kişi alınıyor fire olacağını zannetmiyorum işin açığı ama nasip ne olur göreceğiz.
-
@umutsuzkullanici hocam gerçekten tahmin yapmak çok zor
-
@başkent1910 benim umidim yok zaten hocam. 38im . Yine de sormak istedim. Bi isik var mi diye
-
@diagne bunu bende merak ediyorum @paretowilfredo hocam bi de diyelim evrakları getirmeyenler oldu onların yerine hemen yedeklerden çağırıyorlar mi yoksa belli bir süre bekliyorlar mı
-
Kpss öncesi guy geldi diyelim ..yedeklik hakkı yanıyor mu ? @paretowilfredo
-
@umutsuzkullanici hatırladım hocam sizi facede de yazmışsınız . Bekleyeceğiz inşAllah gelir
-
@başkent1910 insallah hocam
-
Dostlar yedek adaylar için evrak teslimi, atanma sırası geldiğinde yapılır. Çünkü istenen evrak atanma evrakı. Atama sıranız geldiği zaman sizden de evrak talep edilecektir.
Diğer bir konu yedeklik hakkı. Bu konuda normal şartlarda koşullar şöyle;
-Yedek listede yer alan adayların hakları müteakip yazılı sınav tarihine kadar geçerli olup, daha sonraki sınavlar için müktesep hak veya herhangi bir öncelik teşkil etmez.
-Kendilerine yapılacak bildirimde belirtilen süre içerisinde başvuruda bulunmayanlar,
Atama işleminden sarfınazar edenler,
Atamaları iptal edilenler ile memurluğa alınma şartlarından herhangi birini taşımadığının anlaşılması üzerine ataması yapılmayanların yerlerine,yedek listedeki adaylar sırası ile aynı usulle uzman yardımcısı kadrolarına atanır.
Ancak uzman yardımcılarının atanacağı yerler giriş sınav duyurusunda tespit edilmiş ve giriş sınav sonuçları her bir yer için ayrı ayrı listeler halinde düzenlenmişse, bu durumda yedek listeden yapılacak atamalarda yalnızca o yer için hazırlanan listedeki adaylar yukarıdaki esaslara göre atanırlar.
Atama yapılacak bir yer için hazırlanmış listede yer alan adaylar sadece bu yer için yapılacak atamalarda dikkate alınır.Yani kısa süre içerisinde sizin iliniz için gelecek bir ilan yedeklik hakkınızı sıkıntıya sokabilir. Ancak bu konuda SGK uzayan süreçler ile iç içe geçen alımlarda, yedeklik hakkını koruyan bir duyuru yayımlamıştı.
Gelir İdaresi Başkanlığı da bu şekilde bir hareket biçimi benimseyebilir. Buna kesin dememekle birlikte yapılması gereken olarak değerlendiriyorum. -
İstanbul 7.yedeğim![alt metni](görsel url)
-
Şimdi bizler, herkesin doyasıya gülüp eğlendiği karnaval sokağının bikaç sokak altında, yıkık dökük bi sokakta yönümüzü kaybetmiş yürüyoruz.
Ama nereye?
Ben kendi adıma nereye adım atacağımı bilemiyorum arkadaşlar.
Yıllardır takip edip üye olmadığım foruma içimi dökmek için üye oldum..Çünkü yaşadığım duyguları sizlerden başka kimse anlayamaz.
Karnavalda eğlenenlerin seslerini duyuyorum.Bende o sokakta olmayı çok istemiştim. Ama bi kaç sokak ötedeki bütünüyle hüznün olduğu sokaktada değilim.Ortada kaldım . Gib buna yedek aday demiş ...
Daha dün farklı hayaller kurarken bugün yedek neymiş diyorum sonra da madem öyle Yedekten devam edelim Yedeksubay olalım diyorum.
Dediğim gibi ben pusulamı kaybettim.Ben kaybetmedim yedeğim diyede kendimi kandırmıycam.
Tekrar tekrar umutlanıp sonrada bunların beni tekrar yıkmasına izin vermiycem.
Sizlerede nacizane tavsiyem kendinizi umutlandırıp daha fazla bu sürecin sizi üzmesine izin vermeyin.
Saygı ve sevilerimle -
@scitovsky oyle guzel anlatmissiniz ki. Kabullenmek de bi cozum aslinda. Ben yapamadim. Kabullensem kaybetmis olcam. Kabullenmesem bosuna umitleniyorum. Hele ki sonlardayim. Bana hic sira gelmez biliyorum.
-
İzmir 5. Yedek ️ Bende burdayım
-
bende trabzon 1. yedegim
-
Arkadaşlar istenen belgeler arasında askerlikle ilgili bir belge olacağı kanaatindeyim benim okulum biteli 2 yılı geçti ama e devlette daha 2020 yılı gösteriyor , arkadaşımın tecil bitmiş askerliğe gitmesi gerekiyor bu konuda ne yapmak gerekiyor..
Askerlikle ilgili belge de isteyecekler Bunu ibraz ettiğimizde askerlikle ilişiğin var senin demezler mi ? -
@optimumblue3 bu sorunu biri açıklarsa çok iyi olur bende merak ediyorum.