TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Güvenlik soruşturması

DİĞER
    güç soruşturması
    9
    23
    6249
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      eseski26 Son düzenleyen: eseski26

Re: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI

Merhaba. Erkek arkadaşım subay. Fetöden dolayı Mart ayından beri açığa alındı. Temmuz'da mahkemesi var büyük ihtimal ihraç olacak. Kendisi ile birkaç kez tatile gittiğimiz için otel kayıtlarım var. Ben öğretmenim ve yakın zamanda mülakata gireceğim. Bu durum benim güvenlik soruşturmamı engeller mi ? Bazı yerlerde yoğun irtibat halinde olmanız da sıkıntı yazıyor. Her gün telefonla konuşuyoruz. Güvenlik soruşturmasında suçun şahsiliğine bakıldığını biliyorum. Lütfen yardımcı olacak biri varsa yazabilir mi ?

B Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        bybredd @eseski26 Son düzenleyen:

@eseski26 yanlış anlamayın ama vah benim güzel ülkem vah ne günlere kaldık ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • M
          merasim34 Son düzenleyen:

Otel kayıtları emniyet ve askeriye için bakılıyor öğretmenlikte sıkıntı olmaz

Kürşad’ın Gür Sesiyle
          İndik Tanrı Dağından

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • davetsiz
            davetsiz @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34, içinde söyledi: Güvenlik soruşturması

Otel kayıtları emniyet ve askeriye için bakılıyor öğretmenlikte sıkıntı olmaz

Fetöden dolayı diyor hocam..
            Kesin bakılır. Kocanız olsa sıkıntı olmazdı tabi de..bu olay farklı. Geçmiş olsun

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              eseski26 @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz birkaç yere danıştım. Fetö durumu için eşiniz olsa sıkıntı olur onun dışında bakılmaz dendi. Öğretmenlikte de kişi bazla gs yapılıyor. Ama ben yine de emin olamıyorum.

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • davetsiz
                davetsiz @eseski26 Son düzenleyen:

@eseski26 valla iki farklı bakış açısı bu. Tam bir karmaşa. Çok da emin olamıyoruz. Bu bilgiyi 1.ağızdan yetkili kişilerden öğrenin. Bayagi karışık mevzu. Benim taraftan da bakabilirler sizin acınızdan da..

• E
                  eseski26 @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz teşekkürler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Antimülakat
                    Antimülakat Son düzenleyen:

Güvenlik soruşturması kapsamı daraltıldı diye biliyorum. Olaylar ilk olduğunda denetim daha sıkı yapılıyordu.

B davetsiz 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • B
                      burc6 @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Guy’da otel kaydının olması olumsuzluk yaratır mı acaba?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Antimülakat
                        Antimülakat @burc6 Son düzenleyen:

@burc6 sanmıyorum hocam. Çok eskiden bakılıyordu ama elenme sebebi olmuyor bunu biliyorum.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • B

@antimülakat çok sağolun hocam. İnternette bir sürü yorum dolaşıyor kafamda soru oluşturdu ister istemez

• Antimülakat

@burc6 yok hocam bu konunun sıkıntı olmadığını bir tanıdıktan biliyoruz. Kendisi kurum mülakatın geçti. Bu nedenle sadece bu sebepten olduğunu düşünmüyorum.

• B
                              burc6 Son düzenleyen:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yeniden, bir de hocam acaba mülakata gelmeden önce soruşturma yapılmış mıdır hakkımızda?

• Antimülakat

@burc6 soruşturma yapılıyor ama otelde kalma detayı hakkında bir veri tabanı olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki her otel düzenli olarak İçişleri Bakanlığına bilgi vermiyor. Ancak bir süreklilik arz etmesi vs. durumlarında bilgi veriliyor diye düşünüyorum.

E B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • E
                                  Ercu @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat otel kayıtlarının veri tabanı var. düzenli kayıt vermemeyi göza alacak işletme yok şu an memlekette. eski bir resepsiyonist olarak söylüyorum. bize de geliyordu abi şimdi benim kaydı girmesen vs diyen tipler de ne benim ne şefin ne de başkasının cesareti oluyordu buna.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • F
                                    felix felicis Son düzenleyen:

Gerçektende atıyorum 10 yıl önce X dersanesine gitti bahanesiyle gvs olumsuz oluyor mu? Çevreden duydum ama şehir efsanesi mi merak ediyorum.

• B

@antimülakat sağolun hocam teşekkürler

• Antimülakat
                                        Antimülakat @Ercu Son düzenleyen:

@ercu ne zamandır bu geçerli hocam? 5 sene öncesinde de böyle miydi? Yeni bir şey ise şu an sınava hazırlanan dostlarımızı pek bağlamıyor.

• davetsiz
                                          davetsiz @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat, içinde söyledi: Güvenlik soruşturması

Güvenlik soruşturması kapsamı daraltıldı diye biliyorum. Olaylar ilk olduğunda denetim daha sıkı yapılıyordu.

Hocam Ben de buradan sonra yani listede isim olduktan sonra gvs den elenecek biri olduğunu düşünmüyorum. Var mıdır örneği hiç duymadim.
                                          Zaten hepimizin bildiği üzere on araştırma yapılıyor yani gvs den elenecek biri listeye zaten koyulmuyor diye tahmin ediyorum. Hatta bu sene gvs dahi yapılmayacağı konuşuluyor. Ne düşünüyorsunuz?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Antimülakat
                                            Antimülakat @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz çok olmaz hocam da bazen araya zorla konulan isimler oluyor. O anlık o da listede yer alıyor daha sonra tespit edilince çıkarılıyor falan. Çok fazla olmaz bu sayı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti