Kazananlardan kitap bağışı
-
Artık yavaştan 2016 KPSS'den belli bir puan alan arkadaşlar emeklerinin karşılığını alıp 657'li olmaya başladı. Kazananların parayla kitap satmasını etik bulmuyorum çünkü işsizken kitaba verilecek fazladan 5 TL bile çok göze batıyor. KPSS'den vazgeçip kitap satmak isteyen arkadaşlar ise zaten birçok facebook grubunu aktif olarak kullanıyorlar buraya ihtiyaç yok. İstanbul Bakırköy'deyim. Elimdeki kitapların bir kısmını tanıdıklara dağıttım ancak fazla kalanları buradan ihtiyacı olanlara vermek istiyorum. İstanbul'da yaşayıp da Bakırköy Meydanı'na ya da Bakırköy Metro-Metrobüs durağına gelemeyecek olan için Beyazıt'a da gelebilirim ancak kargo ile göndermek istemiyorum çünkü kitapların çoğu Ankara'dan alınmış fotokopi kitaplar. Ancak durumları çok iyi. Listeyi yazıyorum. İsteyen benle özel mesaj vasıtasıyla iletişime geçebilir. Kitaplar alındıkça bu gönderimi düzenleyip kitapların üzerini çizeceğim. Kazanan diğer arkadaşlar da bu başlıkta kitapların listesini verebilir. Eğer her almak isteyen ya da kaldı mı diye sormak isteyen bu başlığa yazarsa her şey arada kaynar gider. Kitaplar sahibini buldukça üzerini güncel olarak çizeceğim.
(NOT: Eğer elden çıkaramazsam kalanları 27 Şubat Pazartesi Ankara'ya geldiğimde Kızılay'da elden vereceğim ama hepsini taşıyamam tabiiki :))*Yüksel Bilgili-Ceteris Paribus 2 Cilt (2013)
*Ferhat Yıldız-Muhasebe Konu (2013)
*Ferhat Yıldız-Muhasebe Çıkmış (2014)
*Ferhat Yıldız-Muhasebe Özgün Sorular (2014)
*Orhan Sevilengül-Genel Muhasebe Konu Anlatımlı (2014) -orijinal-
*657 Hukuk Soru Bankası (2014) (CMK ve İYUK güncel değil ama kalanı iyi iş görür)
*Erdal Ünsal-Mikro Konu (2011)
*Nurdan Aslan-Makro Konu (2013)
*Yasin Çoban Türkiye Ekonomisi (2014) -orijinal-
*Uluslararası İktisat&Büyüme Kalkınma&TR Ekonomisi notları
*A Kadro Büyüme&Kalkınma Konu
*A Kadro TR Ekonomisi Konu
*A Kadro U.a. İktisat Konu
*KPSS İşletme Çözümlü Soru Bankası Murat Yayınları (2015)
*Murat Yayınları TR Ekonomisi Çalışma Notları-Umut Çakmak
*U.a.iktisat&Büyüme-Kalkınma&TR Eko. A Kadro KPSS ve Kurum Çıkmış Sorular
*İsmet Mucuk-Modern İşletmecilik (Rekabet Kurumu'ndaki İşletme kısmı için) -orijinal- + Murat İşletme Konu Anlatımlı kitaptan koparılmış işletme üniteleri
*İst. Üni. AUZEF Maliye Bölümü Ekonometri Notları (Rekabet Kurumu'ndaki Ekonometri kısmı için basit anlatımlı)
*THEMIS İdari Yargı Konu (2015)
*THEMIS İcra İflas Konu (2014)
*THEMIS Anayasa Hukuku (2015) -orijinal-
*Nurettin Bilici-Vergi Hukuku (2016) -orijinal-
*Nurettin Bilici-TVS (2016) -orijinal-
*Merih Paya-Para Teorisi ve Para Politikası (2012) -orijinal-
*Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri KPSS Konu-A Kadro Yayınları -orijinal-
*PEGEM 2015 KPSS A Grubu Denemeler (40 soru oldu ama çerez niyetine çözersiniz) -orijinal-
*Mikro İktisat Soru Bankası-A Kadro Yayınları (Çözümsüz)
*Kadir Koç-Çözümlü Tarih Soru Bankası-A Kadro Yayınları -orijinal-
*İleride merkez göç ya da il göç sınavına girecekler için çok güzel çıktı alınmış, işlenmiş kanunlar+mevzuatlar ve notlar
*Zapata Medeni Konu (önemli yerleri tükenmezle çizilmiş) (17 Şubat cuma akşamı ekledim)
*Zapata Borçlar Konu (önemli yerleri tükenmezle çizilmiş) (17 Şubat cuma akşamı ekledim) -
Emeğine sağlık üstat. Umarım kitaplarımızı bu yolda emek harcayanlara karşılıksız olarak verme şansımız olur.
-
@odtüsbky ihtiyacı olan arkadaşlara çok yararlı olacak bir başlık tebrik ederim. Bende sürecin sonuna geldim ve Benimde elimde çok sayıda kitap var listeler aşağıda. kitapları Tokat ta elden teslim edebilirim.(kitapları teslim ettikçe listeden çıkaracağım)
Elimdeki kitaplar
Hukuk
Yükseliş özel & kamu hk konu anlatımı soru bankası 2015
Medeni&borclar zapata 2015
Ceza hukuku İsmail Ercan 2015
Konsensus 2016 soru bankasıMaliye
Pareto2016
Maliye ders notları yükseliş 2015İktisat
Mikro makro para banka konu anl. Pegem
Zeynel dinler 2009
Economicus
Tr ekonomisi yasin çoban**Kitapların belli bir kısmı orjinal.
-
@odtüsbky uluslararası ıktısat buyume notları ve nurettın bılıcı vergı ve tvs alabılırmıyım ankaradayım
-
..........
-
Çalışma ekonomisi endüstri ilişkileri alabilirmiyim
-
Özelden yazalım arkadaşlar, ÇEKO kitabı ayrıldı. Ama çok istiyorsanız gittiğim dershane aynı kitabın biraz bilgi eklenmiş halini şu site gibi birçok sitede dışarıya satıyor: http://www.yargiyayinevi.com/kadro-yayinlari-calisma-ekonomisi-ve-endustri-iliskileri Reklam yapmak istemem ama çok ilgi çekince bilgi vermek istedim... Bazen geç kalabiliyorum ama ayrıldıkça çiziyorum üzerini kitapların
-
Hocam ben A kadro çalışma ekonomisini alayım ya bana ptt kargo veya herhangi bir kargo ile gonderebilirmisiniz ücreti ben buradan öderim.ıspartada oturuyorum.
-
Ne guzel bir baslik. Umarim bizde ataniriz da seve seve hediye ederiz kitaplari.
-
@odtüsbky hocam o A kadro çeko nasıl siz çözdünüz onu mu alayım yoksa gazi kitabevi çeko mu lütfen yardımcı olun.
-
@Aristo76 Gazi'nin kitabı çözümlü soru bankası ancak A Kadro'nunki sadece konu anlatımlı ve kitap sonuna çözümsüz olarak KPSS'de çıkmış sorular eklenmiş. Bana kalırsa her ikisini de alıp birer ya da ikişer kere bitirirseniz ÇEKO'da 40 soruda 30 neti görebilirsiniz.
-
@odtüsbky teşekkürler
-
inşallah birgün bende kitaplarımı bu şekilde dağitırım
lütfen amiin deyin -
amin amin
(otomatik amin dedirttim kusura bakmayın) -
@Fişek-MORGEN amin bize de amin de....
-
@Aristo76 amin kardeşim
-
**Bugün @eomer ve @leyla ile buluşup istedikleri kitapları teslim ettim, bunun yarattığı mutluluk da çok güzel bir duygu. Kısmetse pazartesi de @calfagri ile buluşup istediği kitapları vereceğim. Eğer İstanbul'da oturup da ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ve yabancı biriyle görüşmekten çekiniyorsa benimle bugün buluşan 2 forum üyesinden ve pazartesi buluşacak olan arkadaştan bilgi alabilir. Zaten işlek yerlerde buluşulduğu için kötü niyetli olsam bile sizlere bir zararım olmaz. Daha çok ihtiyacı olan biri alsın diye de tereddüt etmeyin zaten kitap talep eden sayısı çok az, çöpe gidecek diye korkuyorum. İstediği kitaplar astarı yüzünden pahalıya gelmeyeceği için @ff adlı arkadaşa da karşı ödemeli kitap kargolayacağım. Kitapların elde kalacağını düşündüğüm için eğer adres, ad soyad ve telefon gibi bilgileri kargolamam için vermekten çekinmeyecek arkadaşlar varsa kalan kitapları onlara da gönderebilirim.
18 Şubat 18:10 itibarıyla Güncelleme: Ankara'ya sadece bir kişiye kitap götürebilecektim, çok ağırlık olmasaydı. O şanslı kişi de istediği 3 kitapla @Garmonbozia oldu. İnş. kalan az sayıdaki kitap da sahibine gidecektir...
-
@odtüsbky Kazananlardan kitap bağışı içinde söyledi:
**Bugün @eomer ve @leyla ile buluşup istedikleri kitapları teslim ettim, bunun yarattığı mutluluk da çok güzel bir duygu. Kısmetse pazartesi de @calfagri ile buluşup istediği kitapları vereceğim. Eğer İstanbul'da oturup da ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ve yabancı biriyle görüşmekten çekiniyorsa benimle bugün buluşan 2 forum üyesinden ve pazartesi buluşacak olan arkadaştan bilgi alabilir. Zaten işlek yerlerde buluşulduğu için kötü niyetli olsam bile sizlere bir zararım olmaz. Daha çok ihtiyacı olan biri alsın diye de tereddüt etmeyin zaten kitap talep eden sayısı çok az, çöpe gidecek diye korkuyorum. İstediği kitaplar astarı yüzünden pahalıya gelmeyeceği için @ff adlı arkadaşa da karşı ödemeli kitap kargolayacağım. Kitapların elde kalacağını düşündüğüm için eğer adres, ad soyad ve telefon gibi bilgileri kargolamam için vermekten çekinmeyecek arkadaşlar varsa kalan kitapları onlara da gönderebilirim.
Ayaküstü sohbet etme imkanım oldu.Bu süreçteki tecrübelerinden bahsetti.Alımın olmadığı şu günlerde çok motive edici bir sohbet gerçekleştirdik.Gerçekten iyi kalpli candan bir arkadaşımızsın.Eğer olur Allah kısmet ederse atanırsam bende aynı bu tarz kitaplarımı ücretsiz olarak arkadaşlara verip,tecrübelerimi paylaşıcam.
-
@odtüsbky bugün kitapları teslim aldım kendisinden . gerçekten çok teşekkür ediyorum. benimde aklımda olan bir şeyi gerçekleştirdi. atanırsam bende bu şekilde paylaşmayı düşünüyorum kitaplarımı .
-
kpss alan kitablarına ihtiyacım var. bağışlamak isteyenler için ben burdayım.