10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
- 

Arkadaşlar facebook'ta gördüğüm kadarıyla Murat Hocanın herhangi bir p47 eklenecek yorumu yok. p47 de eklenecek yazan ''Burhan Cice'' adında bir şahış. 47 yi nerden çıkardınız ? 
- 

@ds1966 Bence tam zamanı dostum. 
- 

@istkç-m Ben de dostum farkında iseniz net bir şey söylemekten imtina ediyorum. 
- 

Sn. @ZehraZumrutS 
 @mustafaapaydin5
 @Ahmet_Erdem60
 @aysekardass denetmenlik alımının son alımda olduğu gibi p23 ve p42 ile yapılmasını rica ederiz. Son dakika puan türü eklemek ilana bu puan türüyle hazırlanmış insanların hakkının yenilmesine sebep olacaktırpaylaşalım dostlar 
- 

@umutozk16 aynen 47 biri uydurup kaçdı galiba boşuna heyecan yarattı 
- 

@rqzeet hayır murat hoca da yazmış p47 nin ekleneceğini 
- 

@rqzeet Bahsettiğim arkadaş facebook'ta yanlış yazmış bile olabilir  
- 

@umutozk16 Hocam üst yorumları dikkatli oku 
- 

Tamam arkadaşlar kusura bakmayın gördüm şimdi 
- 

murat hoca dediginiz adam sınav 24 haziranda diyen degilmiydi ilan yarın gelse ilan ile sınav arasına 45 gün koyuyolar bu adamın her dedigine inanmamak lazım 
- 

Arkadaşlar bi kendinizi toplayın. P 47 olma imkanı nerdyse 0. Çeko yok o puan türünde. Kurumun amacı çekoyu ön plana çıkarmak. O yüzden yine bir telaşa binip olayı karıştırmanın anlamı yok. Gelse gelse p40 eklenir o da bir seti değiştirmez çünkü p42yle çok yakın puanları. 
- 

Pareto hocamın yaptıgı uzun acıklamadan sonra bence etkınlık yapmalıyız arkadaslar puan türlerinin degısmemesi için Cunku bir puan turunun aldıgı duyumda taban puanı yukseltecegını söyledi 
- 

@dermaniye aksine 47 koyma nedenleri muhasebeyi kurumun önemsemesi.Dengelemek için de çekocular mağdur olmasın diye 40 yı koymuş olabilirler. 
- 

Ortalık karışmasın tekrar da gelsin artık şu ilan hayırlısıyla. Her geçen gün aleyhimize  
- 

@aslan-reyiz Duyum sadece p40 ve p47 mi ? 
- 

@dermaniye 23-42-40-47 
- 

@aslan-reyiz Bence imkansız, hiç ihtimal vermiyorum. P23 ve p47 yi bir koymazlar zaten ikisi de muhasebe mantıklı düşünelim. 
- 

Olsa olsa 23 42 40 ama bence değişmeyecek. 
- 

Ilan yarina geliyomus hayirlisi 
- 

Hiç uğraşmasınlar 48 puan türünü de eklesinler olsun bitsin, bu nedir arkadaş. İyice zorlaştırın her şeyi tırlatalım kafaları.