2019 VMY Duyum var mı?
-
@venüsmer hoşuna gidiyor galiba Hocam. Yoksa bu kadar “laf” konuşmasının başka bir anlamı olmaz.
Ayrıca öylelerine cevap vermek için hiçbiriniz kendinizi zorlamayın dostlarım. Geldi geleli aynı tavırda kendisi. Değişim yok.
@pareto_wilfredo hocam kaçtır bu saldırgan tavrı sürüyor yukardaki kişinin. Bir çözüm yolu yok mu artık? -
@babayega bu arkadaşı pistten alalım
-
İibf ile alakası olmayan trollün biri malumlar forumunda ikamet eden saymüdgiller familyası mensubu olabilir bu arkadaş
-
@babayega çok doğru söylediniz barajı geçen iibf okuyor herkes okumamalı sonra zor laf anlatıyoruz insanlara
-
@ztrkrdvn iyiydi bu
-
@babayega vallahi tansiyonum düştü , bana bi hemşire yollar mısın ? Aaaa yok yok onu bizim komşuda yapıyo . Alt tarafı kan alıyo , tansiyon ölçüyo . Aynı kefeye niye koyuyosunuz ? Birisi para için yapılır , birisi para versende yapılmaz . Kaldıki her ibbf okuyan değil :bu işi bilen, isteyen ,seçen yapıyo . Kaç kişiyiz şurda bu işle uğraşan .herşeyin yeri farklıdır , taş yerinde ağırdır boşa söylenmemiştir bu sözler , kıyas bir çok yerde yanıltıcıdır .
Bu sözüm sizin için : dar pencerelerden bakıyosunuz hayata , hayat bu değil -
@babayega yöneticiler bunu bu forumda niye hala konuşturuyorlar. İllaki küfür edip kendimizi mi engelletelim
-
Abi ciddiye almayın ya konuşsun dursun deli.
Konuş deli : @babayega
-
@babayega duyduğum en saçma laftı. o zaman hemşireyle evlen sana matematik öğretsin.
-
@babayega Çok boşsun bomboşsun çöp tenekesisin vesselam..
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Gitti geri geldi, durun bakalım neler yapacak şimdilik o derece trollemiyor. Biz de mecburen tarafsız bakıyoruz ama kesin yine bir şeyler yapacak belli etti gelişiyle.
-
@ahkâm, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@kuruhasan Benim tepkim öncelikle tutarsızlığadır. Nitelikli eleman istiyoruz seçiciyiz deyip de böyle bir alımın ne mantığı vardır? Bir denilen bir denileni tutmuyor. Her yerde belirsizlik ve düzensizlik var.
Ayrıca ben sadece kendimi değil devletimi de düşünüyorum. Alımlar patlasın gitsin yeter ki biz paçayı kurtaralım düşüncesi ülkemizi bir yere taşımaz. Olması gereken ihtiyaç hasılında planlı alımların yapılmasıdır.Arkadaşlar yazdıklarım gayet açık. Olayın egoyla vs. alakasını çözemedim. Ama tekrar yazayım.
Diyorum ki kurum 2012-2013 de yapılan yüklü alımlardan rahatsız olduğunu söylüyor üstüne 1000 kişilik test usulüyle alım yapmak istiyor. Üstelik bu alımlarda giren arkadaşların yeterlilik durumlarının sıkıntılı olduğunu ve elenen çok kişi olduğunu herkes biliyor. Yardımcılık sürecindeki çalışma temposunu/yükü herkes kaldıramıyor ve birçok sorun yaşıyor. Yukarıda belirttiğim gibi esas eleştirim hiçbir kurum düzenli ve planlı alım yapmıyor. Vmy özelinde konuşacak olursam son alımda 300 kişiden 183 kişi alındı. Geçen yıl çıkılan 400 kişilik ilan da iptal edildi.Böyle tek seferde 1000 kişilik test alımı yerine her yıl 400 kişilik alıma çıkıp KADROSUNU DOLDURSA hem ihtiyacını giderecek hem de her yıl kaymak tabakayı toplayacak.
Ben istiyorum ki hem İİBF hak ettiği değeri görsün hem de iyi işleyen/çalışan kurumlarımız olsun. Mantıklı olan budur.
-
@ahkâm ne niteliği kardeşim eğer kurumlar niteliğe baksaydı emin ol a grubunda her sınavda yedek bile olamadan elenmeyi bırak 1. Sıra girmem gerekirdi hak ettiğim yerlere. Şu an işsizim. Hatta nitelikli olduğum için eleniyorum. Ne gerek var bu kadar okudun bile dediler bana mülakatlarda. Artık birisi nitelik dediği zaman kan beynime sıçrıyor.
-
@arpad Allah yardımcınız olsun hocam. Kac mulakattan elendınız şu ana kadar?
-
-
@aslan-reyiz ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun
-
@aslan-reyiz kac puana düşer acaba ve yıne aynı puan türleri mi olur?
-
@aslan-reyiz hocam sayı ile alakalı bir şey yazılmış mı peki ?
-
@mathilda 500-1000 arasında olacak deniyor.Zaten son 500 iptal olmuştu.