2019 VMY Duyum var mı?
-
@tükendikagrubu VMY isteyen de o süreci atlatabilir hocam eger sizin mhuyu istediği kadar vmy isterse. Başarılar diliyorum umarım ilan gelir
-
@mami1616 hepsı gelsın. Temennimiz o yönde inşallah.
-
Artık ilanlar görmek istiyoruz ne olursa olsun ilan olsun
-
@tükendikagrubu İnşALLAH hocam
-
Gönlümün aslanı , kralı , kaplanı
Geleceksen böyle gel . Heybetli ve şiddetli : ) inşlh ya , ramazanın son 10 gününde tekli gecede kadiri arar gibi arayacam seni -
Yahu safmısınız.bide test miş
-
@babayega, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Yahu safmısınız.bide test miş
Yok bir tek sen akıllısın.
-
@babayega Niye hocam bu sınavın test olduğu zamanlarda oldu.
-
@babayega guy seneye açıklanacak diyen de gelmiş.
-
Yahu duyum kaynağınız twiterdaki sarı çizmeli mehmet ağa
-
Vmy denince kalbimim ritmi degisiyor umarim en kisa zamnda gelir
-
Sanıyorum eskiden 1000 kişiyi aşan sayılarda alım olmuştu. Şimdi neden olmasın ? Duyuma çok umutlanmak istemiyorum şu aşamada. Forumdaki üstatların bir duyumu var mıdır acaba bu konuda?
-
@babayega 1000 kişilik ilan niye gelmesin? 1000 kişilik hakimlik ilanı oluyor da müfettiş yardımcılığı niye olmasın? Maliye bakanlığı alımlarıyla ilgili konularda sürekli gerginlik çıkarmak, polemik yaratmak derdindesiniz. Hayırdır, trollükte iyi para var galiba?
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@babayega 1000 kişilik ilan niye gelmesin? 1000 kişilik hakimlik ilanı oluyor da müfettiş yardımcılığı niye olmasın? Maliye bakanlığı alımlarıyla ilgili konularda sürekli gerginlik çıkarmak, polemik yaratmak derdindesiniz. Hayırdır, trollükte iyi para var galiba?
1000kisilik gelmesi daha olası zaten. Geçmiş yıl ilanını(500kisi) iptal ettiler. Ihtiyac bolca var.
-
@rootofallevil ben duyumcunun fosluguna işaret ettim.diger taraftan sizce berat 1000 kisilik alım yapar mı?
-
Allahını seven üzerime duyum atsın
-
İptal edilen sınavdaki sayıyı yapsa bile şu ortamda iyidir.
-
@beton-şaban Allah rızası için bu kardeşimize bir duyum atın. Ramazan-ı şerif hayrına duyumlarınızı esirgemeyin
-
Herkesin bir hayali vardır . Bizimde hayalimiz bu sınav . Bu ilanı en başından beridir takip etmekteyim . 1000 kişi geçen alımda meclisten geçti 500 kişi ilanı geldi ve iptal edildi. Yani hali hazırda 1000 kişilik alım kararı var bunu tek seferde mi yaparlar peyder pey mi yaparlar bunu şu anlık bilemeyiz. Kulislerde ilan söylentileri var elle tutulur bir yanı yok . Yapılanma henüz tamamlanmış değil , unvan tartışmaları bitmiş değilken sınavın şimdilik rafta olduğunu sizlerle paylaşmak istedim . Sınav gelirse test mi olur , klasik mi olur bunu da gelecek olana sayı belirleyecek büyük ihtimal test olacaktır. Şimdilik sözlerim burada noktalıyor bu ilanı yakinen takip ettiğimi bilmenizi istiyorum .
-
@gari̇p-i̇nsan haziran da da mhuy bekliyoruz inşallah hocam sizden