2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar adalet bakanlığı kontrolör mülakatına görenlerden feragat bekliyorum hayırlısı olsun hakkınızda.
-
Kazanan Arkadaşları Tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Arkadaşlar sizlerde bu yollardan geçmiş, Sizlerde İşsizliğin ne demek olduğunu bilen kişilersiniz. Lütfen ama Lütfen Feragat edebileceğiniz yerler varsa Feragat edin. Birde Yeni Açılacak İlanlara Lütfen başvurmayın Arkadaşlar Rica ediyorum.Bırakında İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Teşekkürler. Yeni işinizde Başarılar..
-
Burda ilgöç ile ortak isim var mı acaba
-
@guymağduru yok hocam.
-
Kazanan var mı forumda? Kimseden ses çıkmamış.
-
Feragat dilekçesi vermeme rağmen puan vermişler Neyse ki olmamış.
-
Hayırlı olsun dostlar. Feragatlar konusunda hassas davranmanızı ümit ediyoruz.
-
Feragat ve/veya evrak teslim etmeme konusunda sayı duyumu/bilgisi olan var mı?
-
@kaanufuk25, içinde söyledi: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Feragat ve/veya evrak teslim etmeme konusunda sayı duyumu/bilgisi olan var mı?
benim takip ettiğim kadarıyla başka yeri kazanan bir kişi var burayı da kazananlardan. O yüzden ilk sıradaki yedeğe kesin sıra gelir.
-
Feragat dilekçesini hazırladım; yarın bakanlığa gidip teslim edeceğim. Hayırlı olsun efendim.
-
Başlığı takip eden kimse var mı acaba? Bir babayiğit çıksa da iletişebileceğimiz bir platform oluştursa muazzam olur.
-
@bebekdinazor aynen whatsapp grubu var mı
-
Whatsapp'ı boşverin geçen gün bir arkadaş başladı. Tebligatlar yollanmış. Elinize gelmesini beklemeyin. Gelin başlayın ki maaşınız bir an önce hesaplansın