TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 VMY Duyum var mı?

KPSS A
    2019 vmy duyum var
    196
    980
    150127
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      gmzankr066 @DGN Son düzenleyen:

@dgn Hocam onların donanımdan anladığı şu türkçe(zaten okuduğunu anlayan yapıyo bi 20-25) matematik allah bilir kaç net , tarih ,coğrafya EZBERLE . Bitti . Bakın asla kafa yorma olayı yok. Ezberleyen yırtar bitti.
      Bizim gibi analizler yapıp o iktisattta beyin kanaması geçirseler demek ki ne koltuklara göz dikicekler😒
      Çünkü onlar bununla övünüyo o kadar komik ki.

66’dan selamlar 🖐

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • B
        besplatno Son düzenleyen:

Yapılan dandik sınavlarla, 130 soru sorularak istediğin 100 soruyu çözerek ve puanlama yaparak uzman olanların kaprislerini zaten kurum içinde yeterince çekiyorum, çekiyoruz... Lütfen gelir uzmanlığı konularını kendi konusu altında tartışın ben bu konuyu çok uzun zamandır çalıştığım ve beklediğim vmy için açtım boşuna laf kalabalığı yapmayın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • O
          Obra Yasaklı Son düzenleyen:

@sucukcu sizi dikkate almıyorum.
          @gmzankr066 ben o kişi değilim yanlış kişiye saydırıyorsunuz. ben guy adayıyım. sistemi eleştireceğine memur arkadaşını aşağılamayı seçmeye anlam veremiyorum.
          @DGN memurluktan uzmanlığa geçiş hemen her bakanlıkta var. yekten tüm memurların uydurma uzman yapılmasını hiçbir mantık kabul etmez. neyi eleştireceğini neye tepki vereceğini bilmeyen arkadaşlar var.

görevde yükselme sınavı açıldı diye beraber aynı işi yaptığın arkadaşını aşağılamak size hoş mu görünüyor?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mbguy @Obra Son düzenleyen: mbguy

@obra sırf size ve sizin nezdinizde sizin gibi düşünenlere cevap vermek için geldim.
            aşağıladığın kişinin aldığı puanı alabilir misin p3?ten diye sormuşsunuz yazar arkadaşa.
            daha önceleri forumda bu tarz yazılar gördüm hiçbirine cevap vermedim ki ister istemez birinin kalbini kırarım diye. torpille girmiş guydan meşru olduğu kesin tabiri ne demek?? buna hiçbir cevap vermiyorum. zira yaptığınız benim nezdimde gerçekten ayıp. sırf benim bildiğim kaç kişi var torpilsiz atanan. bakın torpil yok olaylarını demiyorum. sıfır torpille atanan insanlar var diyorum.
            ya ben anlamıyorum insanların emeklerini küçük görmek ne demek ? şu güne kadar ben kimsenin emeğini küçük görmedim ama artık yeter. biz ses etmedikçe insanlar laflarıyla tepemize çıkıyorlar.
            buradaki insanlar en az 3-4 yıldır a grubu ataması bekliyorlar ve sizi temin ederim ki a grubu çalışan insan, genel yetenek genel kültüre son 1 ay bakar. çok nadirdir 3-4 ay b grubu dersi çalışan. bu insanlar 1 ay baktığıyla 80'i alır. 1 yıl çalışırsa, b grubundan atanıp a grubu kasanlara laf edenlerin yerini çoktan alırlar şüpheniz olmasın.
            iibf mezunu olup alan çalışmayı "gözleri" yemeyip b kasan hiç kimse burada kalkıp bize laf edemez. kimse kusura bakmasın.
            @besplatno hocam haklısın kusura bakma yazmazsam olmazdı.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • O
              Obra Yasaklı @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy insanların emeklerini küçük görmek ne demek diyorsunuz, peşine b grubunu küçümsüyorsunuz. bu duruma acıdım.

"iibf mezunu olup alan çalışmayı "gözleri" yemeyip b kasan hiç kimse burada kalkıp bize laf edemez. kimse kusura bakmasın." demişsiniz. benim görevde yükselmeye girecek bir memur olduğumu düşünüyorsunuz, sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz. ben guy adayıyım. siz anca kendi hakkınızı savunuyorsunuz başkasının hakkının savunulması garibinize gidiyor.

torpil meselesine de güldüm evet herkes hakkıyla giriyor. o yüzden kurumdan 90 ve üzeri alan kişiler elenirken sınırda girenler kazanıyor.

bu duruma hiç sesiniz çıkmıyor. çünkü korkaksınız. gücünüz anca iş arkadaşınıza saldırmaya yetiyor.

M S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                mbguy @Obra Son düzenleyen: mbguy

@obra bakın size cevap verip sayfayı doldurmayım diyorum zorla konuşturuyorsunuz insanı. Düzgün okusanız orada artık yeter dediğimi görürsünüz. Hadi siz bütün cevapları aldınız işinize bakın burayı meşgul ettirmeyin.
                Guy adayıyım yazdığınızı kendi entrymden sonra gördüm. Sizin gibi değilim şükür. Hadi Hocam işine bak sen.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

• S
                  sssld Yasaklı @Obra Son düzenleyen:

@obra sinirlenmek duruma isyan etmek çok normal. Dışarıda binlerce işsiz genç varken, senelerini bu uğurda heba ederken, işsiz haliyle Bi ton sınav paraları kitap paraları verirken, masrafın dibini yapıp ankara memleket arası mekik dokurken, nasıl olurda vicdanın sıszlamadan, çalışıp işi gücü olanlarn egosunu tatmin etmek amacıyla yükselme peşinde koşanların hakkını savunursun. Hiç mi için sızlamıyor. Zaten bizi biz yıkarız düşmanı içeride ara diye boşuna dememişler...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                  • B
                    Bırakbuişleri Son düzenleyen:

Arkadaşlar biz niye çabalıyoruz bu haberi duyduktan sonra sinirlerim alt üst oldu ya onca dersi çalış muhasebe maliye iktisat hukuk çalış sınavı geç sonra mülakatı geçeme sonra tekrar baştan başla bu kadar kolay mı bizim yerimizin başkalarına bu kadar kolay verilmesi gerçekten ne zaman biticek bu haksızlık yani ne zaman

• R
                      RootofAllEvil Son düzenleyen:

Güvenlikçisinin şoförünün yok bilmem hizmetlisinin kpss a sınavlarına girmeden uzman yapılmasını mideniz kaldırıyorsa buyurun afiyetle yiyin!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                      • G
                        gmsmustafa Son düzenleyen:

Adminlerden ricam konu degismiyor madem baslik ismini degistirin bizde her iletiyi ayri ayri heyecanla okumayalim.

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

• R
                          ryan Son düzenleyen:

Arkadaşlar lütfen yazdıklarımı eksiksik okuyup katılım gösterelim
                          GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA DÜN 1925 TL İKEN DÜZ MEMURLARA ACILAN GELİR UZMANLIĞI OLAYINDAN SONRA 2600 TL OLMUŞTUR BUGÜN İÇERİSİNDE.
                          Şimdi kenarda köşede sadece izleyen İİBF li dostum artık seninde elini taşın altına koyma vaktin geldi. Kimseyi zorlamayacak bu miktar için HERKES katılım göstermeli.Gerekli bilgiler ve notlar aşadağıdadır.

Buket Çoban
                          İş Bankası IBAN:
                          TR970006400000143840045368

#1000İİBFliden10arTL

İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 13
                          • Baelish
                            Baelish Son düzenleyen:

Kadir gecesinde bu ilan gelir mi dersiniz ?

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

• R
                              ryan Son düzenleyen:

GÜNCEL DURUM 2970 TL

lLütfen elimizden geldiğince yardım edelim. NASILSA BAŞKALARI YAPIYOR DİYE DÜŞÜNMEYELİM LÜTFEN.Bu devirde 10 tl ye yemek bile yiyemiyoruz. Durumu olan herkesin yardım etmesini rica ediyorum

Buket Çoban
                              İş Bankası IBAN:
                              TR970006400000143840045368

#1000İİBFliden10arTL

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • A
                                açıklanmadı Hazine ve Maliye Bakanlığı @Obra Son düzenleyen:

@obra ya hadi işine arkadaşım biz guy olabilmek için senin b grubu sınavından cok daha zor olan Kpss A sınavından yüksek puan aldık yetmedi kurum sınavını geçtik.bak bu aşamaya gelen herkes mesleğe alınmayı haketmiştir sen bu süreçleri yok sayıp ee bunlar torpilli diyosun hadi ordan işine geldiği gibi yorum yapma.Güvenlik hizmetli havadan bu kadroyu kapacak biz eşşek gibi çalıştıgımızla kalıcaz bu adalet mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                • O
                                  Obra Yasaklı Son düzenleyen: mk-ank

Ileti kaldırılmıştır.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • J
                                    jdfnnkehsjwofjep Yasaklı @Obra Son düzenleyen:

@obra terbiyesizlik yapma

• M
                                      mk-ank Son düzenleyen:

Hem adaletsizlikten taraf ol hem de üste çıkıp çirkinleş. Var mı öyle bir şey? Yok.
                                      Güzel forumlar herkese arkadaşlar.

• G
                                        GARİP-İNSAN Son düzenleyen:

Haziran ayına girmiş bulunmaktayız. Hepimizin bu mübarek kadir gecesi kutlu olsun . Bu gecenin hürmetine işlh vmy 1000 alımla gelir. Bu gece yeni ilanların gelmesi dileğiyle hepimize Allah gönlündekini nasip eylesin. Görüşmelerim oldu bugün hepside olumlu gerçekleşti. Sınavımız bu ay içinde test şeklinde gelecek . Motivasyonu düşürmeden çalışmaya devam

R B G N M 11 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 18
                                        • R
                                          RootofAllEvil @GARİP-İNSAN Son düzenleyen:

@gari̇p-i̇nsan ilan bu ay mı gelecek yani

• B
                                            Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı @GARİP-İNSAN Son düzenleyen:

@GARİP-İNSAN kaynak nedir?

• 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 22 / 49