İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
Herkese iyi bayramlaar
-
Arkadaşlar bütün forum ahalisinin Ramazan bayramı mübarek olsun. İnşallah işsiz geçirdiğimiz son bayram olur. Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin emekleri karşılıksız kalmasın
-
İyi bayramlar olsun. Daha güzel bayramlar nasip olsun cümlemize.
-
Bayram gelmiş... gelir belki
Ben tebrik mebrik bilmem ki
“Bayram bayram ola” derim
Allah kerim. -
Şu kısa hayat yolculuğunda sadece mutlu olmaya zamanımız var .İyi bayramlar :))
-
Cümleten iyi bayramlar TY ailesi
-
Herkese iyi bayramlar:) işsiz arkadaşlarım yarın akraba,akrep, konu komşunun soracagi sorular karşısında afallamamak için işsizlik üzerine savunmanizi akşamdan hazirlamanizi tavsiye ediyorum. Zira ben tez niteliginde bir çalışmayla karşılarında olacağım. Güçlü durun. açıginizi aradıklarıni unutmayin. :))
-
Musmutlu bayramlar! Ty ailesi. Herkese sevinç dolu bir bayram dilerim. İşsiz kardeşlerimin de işsiz olarak son bayramları olmasını temenni ederim
-
Herkese iyi bayramlar.işsiz geçirdiğimiz son bayram olması dileğiyle..
-
Herkese iyi bayramlar. Sevdiklerimizle beraber güzel bayramlar geçirmek dileğiyle, her şey gönlünüzce olsun.
-
Başta pareto üstad olmak üzere herkese iyi bayramlar kardeşler. Gönlünüzce olsun
-
İyi bayramlar güzel ailem
Buralardan ayrıldım sanmayın, gözüm kulağım buralarda hala :))
@paretowilfredο @Agor @Antimülakat -
Ramazan demek isteyenlerin Ramazan, Şeker demek isteyenlerin Şeker Bayramı kutlu olsun. Her şeyin hak ettiğiniz gibi olduğu nice hayırlı bayramlara Tercihini Yap'ın güzel insanları.
-
İyi bayramlar sevgili tercihini yap ailesi. Mutlu olmayı hak ediyoruz. İnşallah işsiz arkadaşlarımla önümüzdeki bayramda akraba akınlarına karşı gururlu bir şekilde savunmamızı nasip eyler Rabbim
-
Merhaba dostlar hepinize.
Yeniden bir bayrama eriştik yine hep birlikte Tercihini Yap ailesi olarak. Bu site, bu forum kurulurken temelinde kendi nezdimde çok kutsi gördüğüm bir gaye vardı. İnsana dokunmak... Bu temel üzerinde benim de öğrendiğim çok şey oldu elbette. Ben sizlere çok şey vermeye çalıştım diğer yandan da her birinizden bir şeyler öğrendim. Eksiklerimiz, hatalarımız oldu muhakkak bunları düzeltmeye çalıştık. İnsana dokunurken insanı tanıdık. Kimisinin ne denli kötü olabileceğini, diğer taraftan da çok kıymetli ve güzel insanların bulunduğunu gördük. Bir anlamda "Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta."
Bu bayram, geçtiğimiz bayramlardan daha güzel olsun diye çabaladık sürekli. Daha iyi imkanlara erişmenizi, dilimiz döndüğünce sıkıntılarınızın tercümanı olmaya çalıştık. Hiçbirisini başaramadıksa bile meclisimizde dostluk etmeye çalıştık. Bir dem, bir muhabbet koyduk masaya. Hep birlikte bunu böldük, bölüştük. Doyduksa ne hoş. Doymamış olana soframızda yer çok, dileyene dil çok, kelam çok. Başımız üzerinde yeri var.
Koşullar ağırlaştıkça insana daha çok gerek insan. Bu nedenle daha sıkı sarıldığımız dostluklarımız olsun. Birimizi, hepimiz tutalım. Hepimizi birileri zaten düşürmeye çalışıyor, çalışacaktır da her zaman. Bizi, biz tutalım.
Düşmanlık, kin, nefret, intikam... Bunlar açıkçası insanı daha diri tutan, daha çok motive eden şeyler. Bunlar etrafında birleşenlere bakın. Bunlarla yaşayan, kötü olan insanlar bu nedenle bizden daha çok kuvvet bulurlar hareket ederken. Ama daha evvel bir çok vesile ile hasbihal ettiğimiz dostlarımızın dediği gibi, kötülük içre olunca bizim de üstümüz kirlenecektir. Biz güzel şeyler etrafında bir olarak, birlikte olarak güçleneceğiz inşallah ve bir sonraki bayramımız daha da güzel olacak dostlarım.
Tüm olumsuzluklar, zorluklar, kavgalar, mücadeleler etrafında, bir hoş sada bırakabildiğimiz bayramlarımız olsun.
Bayramınız kutlu ve mübarek olsun dostlar. -
Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaşlar.Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri verdiğimiz sadakalari ve ettiğimiz duaları kabul buyursun inşallah.Selam ve dua ile.
-
Herkese mutlu bayramlar arkadaşlar ..:)️
-
Tum dostlarin bayramini en icten dileklerimle kutlarim. Selamlar herkese:)
-
Bayramda da ders calisanlar kimler
-
Hayırlı bayramlar dostlar Rabbim şeker tadında ilanların gelmesini nasip etsin inşallah