TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2019 gelir uzman yardımcılığı sınav
    499
    9043
    1931359
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      guycuu Son düzenleyen:

Tag belli olmadı mı

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        Aknc @guycuu Son düzenleyen:

@guycuu gündemde
        DörtbinbirKodu İİBFyeEngel

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • T
          takao Yasaklı Son düzenleyen: takao

@can-mavi DPT, GUY onay vermiş mi 🙂 Yarın milli maç var gündem yoğun olur, erken saate almak lazım biraz.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • G
            gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

"DörtbinbirKodu İİBFyeEngel" Arkadaşlar tweet atın gündemden düşmeyelim hadi atanmak iÇin birlik olma zamanı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • T
              Tükendikagrubu Yasaklı @takao Son düzenleyen:

Farkında mısınız bilmiyorum ama ılk kez bu sene kadar kötü bir sene yaşadık ılanlar acısından. kpss surecine bu kadar az kalmısken hala somut bir durum yok.! Etkinlikte mı işe yaramıyor ya anlamıs degılım.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                ryan Son düzenleyen:

@Tükendikagrubu Millet kpss ye bel bağlamasın isteniliyo asgariyle özele yönlendirmek istiyorlar yoksa açık bal gibi var valla benim üzerimde ise yarıyo bırakma aşamasındayım 2.5 yıl oldu askerlikte geldi çattı

• T
                  Tükendikagrubu Yasaklı @ryan Son düzenleyen: Tükendikagrubu

@ryan 10 ay olmus hala gelıcek gelıcek deniliyor. Bende bırakıcaktım ama sınava para yatırdım bı hata ettim. Kpss ye gırıcem. Hanı nerde gelıcek.? Ben ınanmıyorum sahsen ne mhuy ne de guy un gelıcegıne. Eger guy gelecek olsa mayısta surecı tamamlamazlardı. O yuzden gec tamamladılar. Guy gelıcek diyenler nasıl diyor onu da anlamıs degılım. Bı kere daha goreve baslamadılar bıle . Yanı bılmedıgım ıcın soruyorum. Nasıl gelıcek diyorlar guy ıcin anlamıs degılım.

• B
                    babayega Yasaklı @Tükendikagrubu Son düzenleyen:

@tükendikagrubu ilk kez değil 2016 dan beri böyle.

• T
                      Tükendikagrubu Yasaklı @babayega Son düzenleyen:

@babayega bu sene daha kötü oldu. Onu demeye calıstım. Gecen sene ıkı ılanı arka arkaya verdıler. Su anda da isteseler yapabilirler, demekkı istemiyorlar ya da baska durumlar var.

• A
                        Aknc Son düzenleyen:

Bırakmak isteyen sınavı bırakabilir sonsuz saygı duyarım. Yanlış anlamayın da buraya girdiğimde bu tarz yorumlar görmek istemiyorum. Onun için de ayrı başlık açılabilir hatta 🙂 İlan gelme ihtimaline gelirsek, ilan geldi diyelim sınav ve mülakat hemen mi yapılacak hayır yani isteyen ona da bir kılıf bulur ve o ilanı verir bu çok basit yani 1000-2000 kişilik alım yapmak kimseyi zora sokmaz. Biz de buna dayanarak gelebilir hatta inşallah gelecek diyoruz.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • T
                          Tükendikagrubu Yasaklı @Aknc Son düzenleyen:

@aknc hepımız kacıncı senesi olan insanlarız. Zaten bırının bırakıcam demesine morali bozulan insanlar bu sınavın psikolojisini kaldıramaz. Ayrıca herkes farkında ılan geldı dıyelım sınavın hemen olmayacağını da biliyoruz. Surecin hemen tamamlanmadıgını da biliyoruz. Benim sitemim şuna, boyle bır imkanları var ılan verebilirler evet, ama neden bekletiliyoruz. Yoksa gördük yanı kurumıcı sınav muhabbetini. Bıze de versinler kac kısılık ılansa artık. Bu beklenilen uc ılanı. Benım sitemim dedıgım gıbı bekletılmemıze

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • A
                            Aknc @Tükendikagrubu Son düzenleyen:

@tükendikagrubu şimdi bir dakika benim psikolojimin neleri kaldırıp neleri kaldıramayacağını ben çok iyi bilirim ve adımlarımı ona göre atarım 🙂 benim problemim şu, bu tarz yorumların bu başlıkta yapılması saçma geliyor yani boş muhabbet yapılmasından yakındım ben 🙂 kimlerin psikolojileri ne durumda görüyoruz üzüldüm ben de şimdi bu duruma 🙂 beni kimse bu şekilde sınava bırakırım derken görmemiştir mesela en fazla katılım olmamasından yakınırım.

T C 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • T
                              Tükendikagrubu Yasaklı @Aknc Son düzenleyen:

@aknc şahsi polemıge gırmıcem sizinle. Daha cok söylerdim de neyse. Ayrı baslıkta acmıyorum ve kendı fıkrı mı de saygı cercevesınde söylerim.

• G
                                grundig Son düzenleyen:

Etkinlik yapılmayacak mı ?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • E
                                  ekofirat Son düzenleyen:

Tartışmayın beyler birlik olup şu ilanı getirelim. Bu sene yaklaşık 2000 arkadaşı uğurladık, kpss den önce bir ilan gelirse sağlam hazırlanan arkadaşlar olarak birçoğumuz atanacaktır. Kpss sonrasına kalır ise işte o zaman yeni rakipler ile işimiz biraz daha zor olacak. KPSS'den önce bir guy getirmemiz lazım! Ya Allah bismillah.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                  • R
                                    ryan @grundig Son düzenleyen:

@grundig oylama yapılıyor milli mactan ötürü büyük ihtimal yapilmicak bugün “@muratguzelli “ Twitter hesabında oylamaya katılabilirsiniz

• T
                                      takao Yasaklı Son düzenleyen:

Erken saate etkinlik şart, zaman dar değerlendirmek lazım her fırsatı.

• eomer
                                        eomer Son düzenleyen:

Konuşmayım konuşmayım diyorum ama olacak gibi değil.Sinava neredeyse 1 ay kalmış hala adam akıllı etkinlik yapamadık.Bu saatten sonrada etkinliklerden birşey çıkmaz.Etkinliği organize edenler ne yazik ki stratejik davranmiyorlar.Neden İlk önce B grubu etkinliği yapıldı A grubunda millet bu kadar zor durumdayken.Simdide gün bulamıyoruz yapmak için.Neyse Temmuz'un ortalarında yaparız yetkililer de hemen ilanı verir.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

Baelish 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 19
                                        • Y
                                          yorgunisletmeci Son düzenleyen:

Etkinlik yapsak bile katılım düşük oluyor.Organize olamıyoruz.Arkadaşlarımıza yaymalıyız etkinlik olduğunu,hatta kpss hazırlanmayan arkadaşlarımız bile birkaç twit atmalı.En yakın arkadaşlarımız kırmaz bizi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • Baelish
                                            Baelish @eomer Son düzenleyen:

@eomer Katılıyorum. Hem zaten tag alındığı için gündeme her türlü giriyoruz. Gündem de tutmakta bizim çabamız. 12 tag alınmış zaten. Daha ne kadar erteleyeceğiz anlamıyorum şu etkinlikleri..

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

• 1
                                            • 2
                                            • 154
                                            • 155
                                            • 156
                                            • 157
                                            • 158
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 156 / 453
                                            • İlk ileti