arkadaşlar, anadolubank daveti ne zaman geldi size?
diğer sorum da burada hiç denizbank my sınavında süreci devam eden arkadaş var mı? bireysel mülakatlar başladı.
finansbanktan online sınav daveti alan var mı?
@blueberry bana sms geldi ama mail yok.
Bana da geldi 9 haziran a kadar sınav yapılması gerek diyodu
@jamiryoo mail olarak mı geldi size?
maaş olarak asgari ücret mi acaba?
garanti yatırım bankasından yönetici adaylığı sınavı gelen oldu mu?
@gomar61 once mesaj sonra mail geldi
Finansbankin ilani duruyor mu arkadaslar yoksa genel basvuruya mi basvurmustunuz
Finansbank iki mülakattan elendim hiç değeri yok gözümde ah şu devlet bankaları gereken alımları yapsalar da bizler de bir rahatlasak keşke...
Ziraat haziranda acar mi sizce?
@i̇rving-fisher ben daha once forumda birine sormustum acacagini soyluyorlar ama gecen sene sanki bu donemlerde ilan gelmisti belki mufettislik de olabilir cunku 2 yildir mufettis alimi hic olmadi hatta 3 diyebilirim
@samettin geçen sene haziran sonları uzman yrd ilani geldi 2017 de de iluzmn yrd ilani geldi yani ust üste 2 yıl geldiyse bu yılda gelmeli ama mufettis alimi artik yapmıyorlar diye biliyorum.Hayirlisi kpss ye çalışacağız artik:)
anadolubank müfettiş yardımcılığı için davet alan var mı?
Özel sektörde bi 2 yıl mezun barajı aldı başını gidiyor bu sene is varda biz mi girmedik bankalarda yapmaya başladı sonumuz hayrolsun
@jamiryoo 2 yıl mezun barajı nedir hocam açar mısınız?
@fırtına-lordu bazı bankalar ya da finans kurumları ise alım yaparken yeni mezun ya da en fazla 2 yıllık Mezunlar için ise alım yapıyor tecrübesiz alımlar için tabi
@blueberry merhaba ben davetiye aldim sınava gideceğim. Sınav içeriği internet sitesinde yazıyor fakat istatistik mezunuyum ,hukuk da varmış sınavda . Hukuk gözümü korkutuyor açıkçası. Hangi konular ağırlıkta olur bir tahmininiz ya da bilginiz var mı?
@hks999 Hiçbir bilgim yok hocam. Ben gidip gitmeme konusunda karar vermedim. Kaç kişi alınacak toplamda onu da öğrenebildiniz mi?
arkadaşlar, anadolubank daveti ne zaman geldi size?
diğer sorum da burada hiç denizbank my sınavında süreci devam eden arkadaş var mı? bireysel mülakatlar başladı.
@blueberry alınacak kisi konusunda da bilgim yok malesef