2018 dguy kazananlar.
-
@rootofallevil ben bizzat gittim ettim
-
@tugrulkocer Allah razı olsun sizden
-
@rootofallevil ne demek hocam. bu kadar kıt ilanın geldiği bir dönemde bunu yapmazsak kafamızı nasıl yastığa koyacağız
-
@tugrulkocer helal olsun hocam. Vicdan sahibi insanların olduğunu bilmek güzel. Allah yolunuzu açık etsin.
Aynı düşünceyi Diğer Mesleği olan arkadaşlardan rica ediyoruz. Varsa feragat edilecek yer edin. Ve SGK gibi ilanlara başvurmayın Malum ilanların Az olduğu dönemlerdeyiz. Hayırlı günler
-
@tugrulkocer herkes sizin gibi olsa keşke .. bölümünüz neydi hocam bu arada ?
-
Güvenlik soruşturmasi formunda askerlik durumunda başlama tarihi terhis tarihi birligin adı ve yeri gibi bölümler var ama bedelli yapanlar nasıl dolduracak evrakta sadece bedelli muafiyeti ve muahiyet tarihi var
-
Evrak teslimini vekalet ile başkası aracılığıyls yapmak mümkün mü acaba
-
@kpssa34 mümkün eşin annen baban kardeşin teslim edebiliyor
-
Arkadaşlar evrak tesliminde soran oldu mu işe başlama takvimi belli mi acaba?
-
Başlayan olmadı dimi hala. GVS mi devam ediyormuş?
-
Evrak teslim daha yeni bitti sayılır soruşturmalar daha devam ediyodur muhtemelen ne zaman başlanacagını tahmin etmek zorda nerde göreve başlayacagımız konusunda bilgisi olan var mı?
-
İleti yayın politikası gereğince kaldırılmıştır.
-
Ne zaman iş başı yapılacağı hakkında bilgisi, duyumu olan var mı
-
Dguydan hic haber yok mu?
-
@gözde Yok hocam bekliyoruz
-
0 (312) 415 33 53 Konuyla ilgili şu numara verildi ama açan eden yok gelişmeleri öğrenemiyoruz umarım uzamaz çok
-
Ben geçen hafta aradım 2 gün boyunca sonunda açıp süreç devam ediyor başka bişey söyleyemeyiz dediler
-
Görev yeri hakkinda bilgisi olan var mi
-
Soruşturmalara başlanmış Ankara emniyette
-
@kpssa34 Ne kadar süreceği hakkında bilgi alabildiniz mi hocam ?