• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@yiğityılmaz eyvallah hocam sağolun
-
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında size danisacaktim
Kaynaklarımi güncelleyecektim fakat kararsiz kaldım .geçen yıl savaşın kaymakamlık kampiyla girdim ve anayasa-idare hukuku kısımlarına buradan çalıştım (insan hakları ve d bir nebzede iktisat tr ekonomisine bakmadım bile baya yetersizdi :))
Merak ettiğim şu, bu seti yeniden alıp girsem çok mu kötü olur .yani sınavda aşağı yukari cogu sorunun cevabı kitaplarda vardı gibi
Mesela falanca nüfuslu belediyede kaç belediye yardımcısı üc Danıştay cevaplı soru encümen göreviyle ilgili sorular gibi çoğu detay soruyu yapmıştım yanlız dmk kısmı acayip zayifti onu kanundan irdelemek lazım
Forumda genelde çözümlü soru Bankası tarzi kitaplar dönüyor ,bana konu anlatımı lazım
Savaş setini mi guncelleyeyim parça parça kitap mı alayım kararsız kaldım
Varmı daha çok verim alırsın diyeceginiz idare ve anayasa hukuku kitapları ? -
Arkadaşlar o kadar para toplandı tt oluyoruz fakat tweet atanlar hep aynı kişiler ve katılım az yoksa bir hesap açın ve iibf için kadro talebine katkınız olsun burdan ona buna ilan duyumu var mı demekle ilan gelmeZ lütfen biraz da tweet atalım her gün etkinlik var nerdeyse sesimiz ne kadar duyulursa o kadar iyi olacaktır naçizane fikrim bu teşekkürler hala gündemdeyiz şuan tag İİBFyeMerkezi KadroAcilsin
-
En son kurulan düzenleyici ve denetleyici kurum?
Nükleer Düzenleme Kurumu
En son kurulan İçişleri Bakanlığı hizmet birimi?
Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’dir.
-
@atacan öyle konuşuluyor kesin bişey yok.
-
@paretowilfredo hocam nasıl olcak eylül dü kasıma mı kaldı ?
-
@anilazi1 Öyle görünüyor ki Kasım gibi sınav olacak ama yinede netlik kazanması zaman alabilir o sebeple şimdiden çalışmalara başlamak lazım.
-
merhaba herkese ben dershaneye kayıt oldum temmuzda başlayacakmış. güzel kaynaklar da verecekler themis ve ahmet nohutçu gibi umarım faydalı olur
-
Selamün aleyküm arkadaşlar
Elimde geçen seneden kalma kitaplar mevcuttur. Batman'da olup sınava hazırlanacak olan varsa bana mesaj atsın, işine yarayacak olanları ona vereyim.
*Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle
İyi çalışmalar -
@atacan hangi dershane hafta sonu grubu mu bi de bunu sorayim
-
@cengizhanb ALTINELLER e kayıt oldum. cuma akşam, cumartesi ve pazar tüm gün hocam
-
@atacan ankara da degil herhalde benim de oyle bi dusuncem vardi onun icin soruyorum
-
@cengizhanb ankarada gidecekseniz makroya gidin ama idare ve idari teskilatina bilal hoca giriyorsa gidin bazi gruplara farkli hoca giriyor bilal hoca girmiyorsa gitmeyin
-
Sanki ilan hiç gelmeyecekmiş gibi bir duygu var içimde
-
@cengizhanb ankara değil adana zaten adanada tek bu kurum var kaymakamlık kursu veren sanırım
-
Bu ayın sonuna belli olur her şey.
-
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, kuruldu.
-
Merhaba arkadaşlar. Akfon yayınlarından ''Ritüel'' isimli bir soru bankası çıkacakmış, kitabın yazarı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@mülki facede gruplarda aktif olan bir arkadaş .4 bin soruluk kitabı nasıl yazmış anlamadım.
-
@mülki sordum kendisine içeriği hakkında hatta mümkünse örnek birkaç sayfa isteyeceğim