Vakıf Katılım Müfettişlik Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@jamiryoo inşallahh olur diye bende bekliyorum
-
@ragnarnurkse 11.00 sizi ne zaman cagirdilar acaba toplu mulakat mi olacak
-
@ademsmith 9.30 hocam benim
-
İK ile görüşmem dahilinde söylüyorum.
Ortalama 20 dk sürecekmiş. Yönetim kurulu üyelerinden birkaç kişi birde sanırım ik başkanı olacakmış kimlikle içeri girmek yeterli.
Soru-cevap mı sohbet havasında mı olura cevap vermediler içeriği paylaşamıyoruz dedi. Ama tahminimce soru-cevap işine girmezler adayı tanımaya yönelik sorular geçer katılım bankası ister istemez biraz daha önem verirler buna.
Yinede katılım bankacılığına dair bilgilere bakıp gitmekte fayda var kuruma önem verdiğimizi hissettiririz.
Benim yarın erken olacak mülakat ilk adaylardanım sanırım çıkınca süreci nasıl işlettiklerini,görüşlerimi yazarım. -
Giren arkadaslar gecmis olsun nasildi mulakat kalabalik var miydi kac asamali olacakmis bilgilendirildiniz mi ?
-
Hayırlısıyla mülakatı atlattık gayet olumlu geçtiğini söyleyebilirim.
Daha önce de bahsettiğim gibi adayı tanıma üzerine sohbet havasında ilerletiyorlar. Hayat hikayeni anlatırken içinden sorular seçip sorular soruyorlar. 10 dk falan sürdü ilk aşama teşekkür ettiler. Ben şaşırdım biraz katılım bankacılığından konuşmayacakmıyız dedim. Güldüler konuşalım dediler. 10-15 dakika yaptığım çalışmalar sonucu edindiğim bilgileri aktardım.Genelde ben konuştum sıkıştıracak sorular sormadılar. Katılım bankacılığı özelinde sorular sordular açıklayıcı şekilde cevapları verdim. Pazarlamacılık düşünürmüsün diye soru sordular zamanında yaptım dediler belli belli dediler bunu verdiğim cevaplar doğrultusunda beğendikleri için lanse ettikleri düşünüyorum tepkilerinden öyle izlenim aldım.
Normalde yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirilecekti fakat işleri çıktığı için iki kişiyle gerçekleştirdiler.Sanırım insan kaynaklarından iki kişiydi.
İki farklı yerde ortalama 30-40 dk beklemişimdir. İfade edebildiğiniz kadarıyla kendinizi ifade edin. Anlattığınız konularla yönlendirilmeye açıklar bunu farkettim. İyi olduğunuz alanlarda bahsedersiniz o içerikten soru soruyorlar. Bu da büyük avantaj sağladı sizlere de sağlar. -
Bu arada mülakat çıkışında şimdi süreç nasıl işleyecek diye bizi yönlendiren kişiyi sordum. Biraz sürer dediler. Mesela ne kadar dedim. İki ayı bulabilir denildi. Haberiniz olsun.
-
Arkadaslar uzman alımı vs. bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar tek mülakat bu mu yoksa bundan sonra da mülakat olacak mı? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
Iki ay surebilir dediler ve bi mulakat daha olabilirmis
-
@ademsmith hocam alan bilgisi sordular mı size
-
Evet muhasebe, vergi ve güncel ekonomi hakkinda buyume tcmb dolar tahmini vs vs sorular sordular
-
@ademsmith bana da öyle özellikle banka muhasebesi üzerinden gittiler 34 kişinin de mülakata gireceğini söylediler
-
@muratttttt 34 kişimi girdik mülakata?yoksa sonradan ikinci bir mülakat yapılacak ve ona mı 34 kişi katılacak
-
Maaşı ne kadar.
-
@seymaa bu ilk grup daha sonra başka bir grup girecek toplam 34 kişi denildi
-
Arkadaslar donusler ne zaman olur sizce? Gecen sene mulakattan ne kadar sonra donus yapildi bi duyumunuz var midir?
-
SGK denetmenlik mulakatlari başlayacak. İnsallah 15 gün içinde açıklanır da herkes önüne bakar.
-
mülakatlariniz bittiyse; başka banka mulakatı bekleyenler için daha detayli paylasir mısınız mülakatlarınızı?
-
@yorgun-kamucu hangi pozisyon ve hangi banka (kamu-ozel)