• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@esnaf61 Evet, gerçekten güzel olan bunu diyebilmek. Ben de amin deyip katılayım
-
@Nostromo, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
şubedekilerin de sabrını fazla zorlamayın. birisi tarih belli değil dediler diyor, öbürü ekim-kasım dediler diyor. bakanlık orası arkadaşlar. hastane randevu hattı değil.
Bakanlıkta olsa hastane de olsa tüm kamu kurum ve kuruluşları her vatandaşa bilgi vermekle yükümlü. Orada kamu hizmeti yapmak amacıyla oturuyorlar. Bilgi verilmediği taktir de neler olduğunu hep birlikte görüyoruz. Herkes ortaya bir tarih atıyor dershaneciler ve yayınevleri manipülasyon yapıyor.
-
@Tardukağan hocam senden haber bekliyoruz acikcasi
-
@esnaf61 hocam nasıl bir program dahilinde çalışıyorsun elinde varsa bi program banada atar mısın ?
-
@Nostromo alla alla kamu kurumunun amacı ne kardeş?vatandaşa hizmet değil mi?
-
Arkadaşlar Kasım 2018 tarihli idare hukuku soru bankası iş görürmü
-
Bugünlük tamamdır arkadaşlar Allah çalışmalarımıza kolaylık versin
-
çeko için üniversiteler arası kurulun görüşünün beklendiği en kisar sürede dilekçemin cevaplanacağına dair bugün bir dilekçe geldi arkadaşlar bilginiz olsun.
-
@Tardukağan bakanlık merkezindeki meşgul bir birimi çağrı merkezine çevirmek hizmet almak değildir. Bakanlık personeli ne zaman net bir sınav tarihi verdi de şimdi verecek, çocukça iş yapmayın.
-
Kaymakam Adaylığı Şubesi mi meşgul? Güldürme beni. Daha yazılanları düzgün okumaktan acizsin ancak millete akıl veriyorsun. Şubenin tarih verdiğini iddia eden kim?
-
Bu devlet dairelerini arayıp soru sorma KOMPLEKSİNİ Ne zaman üzerimizden atacağız acaba merak ediyorum ...
Bakanlığı arayıp sınavla ilgili Bilgi almakta ne gibi bir sakınca olabilir ? Bu MEŞGUL EDİLMEMESİ gereken yer 112 acil çağrı merkezi değil ki elbette soru sorulacak Bilgi alınacak . -
Arkadaslar bölüm denkliği için göndereceğimiz dilekçeye transkiript belgesi mezuniyet belgesi eklememiz şart mı
-
Şubedekilerin SABRI FAZLA ZORLANIRSA NE OLUR bunu da gerçekten merak ediyorum
-
Dilekçeyi ve belgeleri büyük zarfa- torba zarf diye de geçiyor- ona mı koydunuz? Diğer zarflar biraz küçük gelecek gibi de=)
-
@vesislerdağıldı şart evet.
@corleone, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Dilekçeyi ve belgeleri büyük zarfa- torba zarf diye de geçiyor- ona mı koydunuz? Diğer zarflar biraz küçük gelecek gibi de=)
A4 boyutunda zarflar var
-
Sınav ve ilan işleri, mesleğe kabul, eğitim faaliyetleri, staj planlamaları, yurt dışındaki kurumlarla yazışmalar, performans planlamaları.. her şeyden bu şube sorumludur ve çok yoğun çalışır. Neresi meşgulmüş güldürme diyen ve okuduğumu anlamadığıma dair acziyet içerisinde olduğumu söyleyen patavatsız kişi de, meşgul edilseler ne olur diyen öbür patavatsız kişi de bunu bilmeyebilir. Zaten üsluplarınızdan devlet dairelerinin nasıl çalıştığını hiç bilmediğiniz anlaşılıyor. İlan verilir adam gibi çalışılır, bu ne böyle şubeyi arayalım bastıralım saçmalıkları. Eskiden böyle değildi, yeni türedi bu naif tayfa. Kime laf anlatıyorsak..
-
3 tane kelimeyi yan yana getirip bir paragraf boyu hezeyanlarınızı sıralamışsınız...
Devlet teşkilatının çalışma prensibi konusundaki Engin bilgileriniz ,donanımınız ,Bi bakışta üslubumuzdan Devlet dairesinde çalışmadığımız iddia edip ,Ferasetiniz Engin görüşünüz ile hepimizi mahcup ettiniz (!)...
Ayrıca Kimse Şubeyi ARAYALIM BASTIRALIM DİYE BİR şey söylemedi ,önce bir yazılanları idrak etmeniz gerekecek .. -
Kaymakam adayları şubesi sınav ilanı verildiği andan itibaren adaylara bilgi veriyor ancak ilan verilmeden önce isterseniz arayın, isterseniz gidin konuşun bilgi vermezler. Tabi ki süreci en ince ayrıntısına kadar biliyorlar çünkü arkadaşın da dediği gibi bir kaymakam adayları döneminin her işini o şube yapıyor, yeri geliyor rezervasyon yapıyorlar, yeri geliyor bilet işlerini organize ediyorlar, yeri geliyor eğitim planlamaları için günlerce akşama kadar çalışıyorlar. Ben de 3 kez mülakata girdim ve her seferinde evraklarımı elden götürüp oradaki memurlar ile sohbet edip çaylarını içtim, kesinlikle çok yoğun ve titiz çalışıyorlar, mülki idare amirlerinin görünmez yardımcıları hepsi. Kaymakam adayları kurslarını tamamlar ve asaleten atanırlar, o dönemin yıllığında yazan anılardan çoğu kaymakam adayları şubesindeki memurlarla ilgili minnet içeren hoş anılardır. O yüzden bu insanlar işlerini özenle yapıyor, kimseyi mağdur etmemek için büyük özveri sergiliyorlar. Şube aranır mı, aranır ama beyhude bence. Resmi gazetede ilanı görünce kimseyi aramaya gerek olmaz zaten. Bu denklik konusunda sıkıntı var, o iş de büyük oranda ösym’de bitiyor.
-
Şubeyi arayanlardanım. Belli bir nezaket kuralları çerçevesinde 30 saniyelik bir konuşmam oldu. Bilgi kirliliğinin oldu şu günlerde aramak durumunda kaldım. Telefonu açan da gayet kibar bir beyefendiydi. İstediğim cevapları yani kafamdaki belirsizliği ortadan kaldıracak cevapları verdi. Bunu da zaten paylaştım(bkz.141. sayfa 1. fıkra) Evet her zaman aranması doğru değil. Fakat sıkıştığımız zamanlarda da arayabiliriz. Bu bakış açısıyla yaklaşırsak; beyaz ya da siyah demeden hepimiz için daha iyi olur bence.
-
@Nostromo, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Sınav ve ilan işleri, mesleğe kabul, eğitim faaliyetleri, staj planlamaları, yurt dışındaki kurumlarla yazışmalar, performans planlamaları.. her şeyden bu şube sorumludur ve çok yoğun çalışır. Neresi meşgulmüş güldürme diyen ve okuduğumu anlamadığıma dair acziyet içerisinde olduğumu söyleyen patavatsız kişi de, meşgul edilseler ne olur diyen öbür patavatsız kişi de bunu bilmeyebilir. Zaten üsluplarınızdan devlet dairelerinin nasıl çalıştığını hiç bilmediğiniz anlaşılıyor. İlan verilir adam gibi çalışılır, bu ne böyle şubeyi arayalım bastıralım saçmalıkları. Eskiden böyle değildi, yeni türedi bu naif tayfa. Kime laf anlatıyorsak..
Ortada ilan varda biz mi bilmiyoruz. 107.dönemden de haberin olmadığı açık ve net. Boş yapma bence artık