2019 KPSS NETLERİ
- 

@edielik ankarada oturmak nasip olsun o zaman hocam umarım sayıştayı kazanırsınız tebrik ederim 
- 

Arkadaşlar merhaba  
 Sorulara bakmayayım dedim ama tutamadım kendimi gy gk 70 -75 puan aralığında.
 Alanda da toplam 70 net var en yüksek tabiki hukuk Sizce kaç puan gelir ikinci yılım ve çok üzgünüm berbat bir sonuç için. 
- 

@errayn umarım hocam Ankara yı pek sevmiyorum ama yeterki sayıştay olsun her yerde yaşarım    
- 

@edielik aynen öyle hocam ama Ankarada güzeldir seversin zamanla 
- 

Hukuk22 
 Malıye22
 İktisat 25
 Muhasebe14
 Gkgy 70puan gibi düşünürsek kaç gelir , o değil de çok yorulduk arkadaşlar bi haber bi ses
- 

@mexs hocam standart sapma var ama tahmin edecek olursak 79-81 arası diyebilirim şahsım adıma 
- 

Hukuk 35 
 Iktisat 27.75
 Maliye 18.75
 Muhasebe 21.25Gk gy 75 puan civari geliyor 63 nete 
- 

@mexs evet artık tahminler başlasın  ben de 78-81 arası diyorum bu netlere ben de 78-81 arası diyorum bu netlere
- 

Beyler totalde 4 5 kurum sınav açıyor zaten neye üzülüyorsunuz anlamadım. Kaçırırsanız bir sgk gider. Guy vmy mhuy hepsinin kurum sınavına girersiniz. Boşuna üzülmeyin 
- 

@ekeblad bu sene hukuk soruları basitti ama benim gözlemlerim doğrultusunda icra ve ticaret çalışan çok olmadı benim kursumda o yüzden belirleyici bence iktisat ve muhasebe olacak bu sene 
- 

Gk+gy= 40 
 Hukuk 33d 6y
 İktisat 27d 9y
 Maliye 23d 9y
 Muhasebe 30d 8yalan neti toplamı :105 
- 

@keynes5 84-86 diye de senin puanı tahmin ediyorum hocam 
- 

@Muhalba gy gk bir mi 40 hocam 
- 

@errayn, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ @Muhalba gy gk bir mi 40 hocam Gk+gy toplam 40 net çıkar hocam işte 
- 

@themutsuz benim 2019 kpss 99 net 82,81 gelmişti hocam 
- 

@Muhalba anladım hocam 120 soru var ya bir an acaba 40 40 mı demek istedi dedim de 
- 

Gk+gy: 65 
 Hukuk:39
 İktisat:31
 Maliye:26
 Muhasebe:40
- 

@errayn bence maliye ve iktisat olacak çünkü standart olarak muhasebe her yıl aynı oluyor . 
- 

@gürkannn ilk 10 olur herhalde tebrikler. 
- 

@gürkannn Hocam muhasebede 50 dakikada 40 doğru inanılmaz bir başarı tebrik ederim