• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@amirim İhtimal, zayıf ihtimal mi yoksa güçlü ihtimal mi?
-
@corleone çok düşük ihtimal hocam bilgi kirliliği var bu konuda özür diliyorum herkesden...
-
arkadaşlar konu çalışmadan konuyu soru ile anlatan kitaplandan başlamak mantıklı mı
-
@captainblack adlı kullanıcı törehana itibar etmeyin formu eğlence olarak kullanmakta geçmişte birçok yazısı oldu burada 2 eylüldeki sınavın test olmasını bilmesine rağmen burada klasik facete test diye nida attı bakanlıkta çalışmasıda kendisinin haber almasına fayda vermedi çoluk çocuk eğleniyor işte mülakatı geçememesinin bir sebebi varmış demek ki.Sınavla ilgili olarak ise şuanlık çalışma yok daha yeni biten bir maraton var ortada. Ben şahsi olarak @amirim @can-mavi kardeşimin bilgilerine itibar ediyorum fakat dediğim gibi şuan ki şeyler sadece dedikodu
-
Arkadaşlar watsap grubu var mı davet linki atarmısınız ?
-
@vforvandetta wapp grubuna gerek yok.
-
Duyumlar ne durumda martta ilan gelmesi söz konusu mu
-
Dostlar sınav ile ilgili duyum alan var mi ben en son duyumumu paylaşmıştım. Yeni bir gelişmeyi araştıran oldu mu?
-
kaymakamlık sınavına yönelik kanunları okumayı planlıyorum. yoldaş olmak isteyen var mı?
-
@böğürtlen hocam Eylül demiştiniz. Sağlam mı bu duyum?
-
Benim duyumum öyleydi çok yakın tarihte sordurmadim güncel bir duyumum yok mülakat süreci var şu aşamada halen devam eden bence bir onlar bir uyum kursuna başlasın o da kanaatimce o da şubat sonunu bulur o zaman netleşmeye başlar.
-
Arkadaşalar kaynak konusunda yardımcı olabilirmisiniz ? Bi de hukuk için yeni baskılar ne zamana çıkar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
@yamtar hangileri?
-
@antepli-27 kaymakamlık sınavını kapsayan bütün kanunlar.
-
@yamtar anayasa,ic tüzük okudum,belediyeler kanunu okunmalı mıdır?
-
Güncel Haberler ..
1-Kaymakamlık sınavını büyük bir ihtimal kurum artık kendisi yapacak. Anlamı: Dersler ve konular değişebilir.
2- Yakın bir tarihte sınav yok.
-
@tardukağan hocam mayıs ihtimal dışı mı?
-
@tardukağan hocam bu nasıl bir duyumdur kaynak yetkili kişi mıdır? hocam sana bisey diyim mi kurum sınavları ösym nin sinavlarindan cok daha kaliteli ve meslege yönelik olur Bundan şüphen olmasin.
-
@böğürtlen, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan hocam bu nasıl bir duyumdur kaynak yetkili kişi mıdır? hocam sana bisey diyim mi kurum sınavları ösym nin sinavlarindan cok daha kaliteli ve meslege yönelik olur Bundan şüphen olmasin.
Ben öyle düşünmüyorum hocam.
-
@fenecus, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan hocam mayıs ihtimal dışı mı?
Alınmış bir sınav kararı yok. Yani, tarih belli değil. Tarihi kimse de bilmiyor.