[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
İyi günler, Allah yaptığınız bu iyilikleri kabul etsin inşallah. 4T kaymakamlık Tüm çıkmış sorular kitabını istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
-
Imkan dahilinde ise Ritüel soru bankası alabilirim. Simdiden tesekkurler.
-
Bende kaymakamlık kitabı istiyorum eğer olursa artık..teşekkürler güzel bir hayır işliyorsunuz:)
-
Yiğit Yılmaz'ın kaim-makam mevzuat soru bankası kitabını alabilirim. Allah razı olsun emeği geçenlerden.
-
Kaymakamlık RİTÜEL Çözümlü Soru Bankası mümkünse alabilirim.
-
Mümkünse kaymakamlık ritüel kitabını isterim Allah razı olsun kitap hediye edenden de aracı olandan da
-
Bu çekilişe ben de dahil olmak istiyorum. Elimde ritüel, plus ultra, themis kaymakamlık, ateş demokratikleşme, status, kaimimakam soru bankası var. Kitaplara kalem dahi değmedi. İhtiyacı olan dostlara istediği kitabı Adana da elden verebilirim. Özelden adres yazarsanız kargo da yapabilirim.
-
Kas kaymakamlık ya da a kadro soru bankası
-
@Harun-Resid hocam ritüeli alabilirim eğer vermediyseniz kimseye adres yazayım ?
-
@anilazi1 ritüel ve themisi verdim hocam.
-
@Harun-Resid hocam ozaman kaimimakam sorubankasıyla statusu alabilirmiyim
-
@anilazi1 birini verebilirim adres yazın özelden
-
@paretowilfredo 2019 kpss sınavından çıkıp da hemen kaymakamlık ve idari hakimlik sınavlarına başladığım ve maddi olarak da hiç rahat olamadığım şu günlerde KONSENSUS ADLİ İDARİ HAKİMLİK MODÜLER SET ilaç gibi gelecektir üstad..
-
Başlıkta beklediğimiz oranda hareket olmadı dostlar. Sınav telaşesinden de çıktık. Son talepleri alalım bi faslı artık kapatalım istiyoruz. Sonrasinda da dağıtılacak kaynaklarımız var. Onlara başlayalım gecikmeksizin
-
@paretowilfredo ihtiyacım olan kaymakamlık ritüel ve themis hediye edilirse çok güzel olur.
-
@paretowilfredo yiğit yılmaz kaimakam sınav mevzuatı konu olursa çok mutlu olurum
-
yardımlarınız için allah razı olsun imkan varsa ben de bir kaymakamlık soru bankası alırım. Allah razı olsun tekrardan
-
Safa Sazak İnsan Hakları kitabı ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Şimdididen hayrınız ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun
-
@paretowilfredo maliye çıkmış sorular olursa çok mutlu olurum üstad
-
Merhaba arkadaşlar benimde bu süreçte 4.yılım ve birçok mülakattan elendim kaynakların 4 yıllık ve haliyle güncelliğini yitirmiş durumda. Kaynakları güncelleyecek durumum malesef yok, iş arıyorum. Elinde fazladan olan veya göndermek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim. Herkese çok teşekkür ederim.