Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı sınavı
-
bugünde bitti...
-
En son alımda pazartesi gecesi 00.00da belli olmustu sonuclar ama bu sefer nasil yaparlar bilmiyorum
-
Büyük gün mü?
-
@paretosef inşAllah
-
@isletme94 Hadi bakalım..
-
kurumu arayan var mı bugün bitse artık
-
Arayan olursa bilgi verebilir mi bize..ben gecen hafta bilgi almıştım bugün demişti
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
Eğer ismini yanlış hatırlamıyorsam sen de kazanlar arasındasın @paretosef Tebrikler
-
Bu da olmadi..
-
@odtüsbky teşekkür ederim kardeşim. Hayırlı olsun herkese.
-
@paretosef tebrikler çok iyi bir yeri kazanmışsınız. hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar özlük hakları olarak bu kurumun bir avantajını görüyor musunuz ?
-
@zizek Merkez kadrodaki uzman yardımcılıkları ve müfettişliklerin hepsinin maaşı eşittir, 4000 TL'dir. Maaş taşra kadro ve b grubu memurlardan fazla ancak BDDK murakıplık, Sayıştay denetçiliği ve hakimlikten azdır. Ancak aralarında iş tatmini, çalışma temposunun yoğun olup olmaması gibi birtakım farklılıklar mevcuttur. Örneğin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda iş yoğunluğu çok azken Maliye Bakanlığı'nda daha fazladır. Bence soruyu bu şekilde sorarsanız daha iyi olur...
-
Kazanan arkadaşlar, işletmeden kalkınma mülakatına kalan ve mülakata girmeyecek olan var mı acaba?
-
@odtüsbky kültür ve turizm de oldukça rahat
Kazananları tebrik ederim, forumun aktif üyeleri olan dostlarımızın da listelerde olması ayrıca sevindirici.
-
@odtüsbky Evet hocam aslında onu demeye çalışmıştım.Hazine ne gibi imkanlar sunar çalışanlara diye merak ediyorum maaş dışında ? Bu kadar tercih edilmesinin sebebi nedir ?
-
Anadolu yakasında kuruldan sağlık raporu kolayca alıncak bir hastane var mı? Fsm ve Göztepe Salı Cuma kurul toplanıyor dedi. Cuma günü girersek kurula aynı gün çıkmaz diyorlar.
-
Bu gibi kurumlarda hangi bölümden kac kısı alınacagı ayrıntısı verılıyor ya. Ekonometri mezunu alınmıyor mu. İktisat kontejanından giremez mı
-
arkadaşlar sınav başvurusunda 2 kez girme hakkı var yazıyordu ya. bu 2 hak sınav için mi geçerli yoksa mülakat aşamasında mı