2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Kapatmadı.
-
İkisine birden başvuru yapılabiliyor mu? Şu denetimi kaç yıldır bekliyorum ama 30 kişi diyor zannetmem 88-87'nin altına ineceğini.
-
Arkadaşlar bu yıl içinde tekrar alım olur mu sizce? Bu yıl Haziran'da mezun olup 4 gözle ağustos eylül gibi ilanın açılmasını beklerken adamlar Nisanda başvuru açacaklar ve üstelik mezun şartı arıyorlar. Vallahi anlayamadım. Ne olacak bu durum sizce?
-
Listelerin kaçla kapattığını , çıkmış sorular veya hangi kitaplardan çalışılacağına dair bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
-
Arkadaşlar 4.grup tabanla kapatmazsa diğer gruplardan hangisini tercih etmemiz lazım?
-
Kamu maliyesi için önerebileceğiniz bir kaynak var mı acaba ?
-
@şanlıtellak Abuzer Pınar'ın soru cevap şeklinde bir kitabı var ama daha ayrıntı olarak Beyhan Ataç veya Abdurrahman Akdoğan'a ait kitapları bi inceleyin isterseniz.
-
@möözun çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
-
- gruptan başvuracak arkadaşlar istatistik için hangi kaynakları önerirsiniz? Bir de örnek olması açısından elinde çıkmış sorular olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkürler
-
- ve 2. grup şampiyonlar ligi gibi olacak heralde
-
İnsan kaynakları, işletme ve para banka konuları için kitap onerebilir misiniz acaba?
-
@genclerbirlikli ne şartı hocam?
-
@simay34 çıkmış sınav soruları bankanın sitesinde mevcut ben indirmiştim pdf formatında
-
@north-remembers sitede nerden indirdiniz acaba? Ben bulamadim da.
-
Ben baktim merkez bankasının sitesine ama bulamadim link atma şansınız var mı?
-
@north-remembers indirdiyseniz paylaşabilir misiniz ben bulamadim çünkü
-
Site değişmiş 2012 ve 2015 araştırmacı soruları mevcut bende drivedan silmemişim iyi ki bağlantı kopyaladım ama olacak mı
https://drive.google.com/file/d/0B7YlvEjAP1euZ0h2RUUxZlFDRTQ/view?usp=drivesdk -
Eğer link olmazsa mail vasıtasıyla atabilirim
-
Oldu teşekkür ederim
-
@simay34 rica ederim