Mhuy ilanı gelir mi
-
@botan01 @discotheque, içinde söyledi: 2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
@hayırlısı035 kardeşim daha önce söyledigim gibi bu sene olmayacak gibi gozukuyor.
-
Arkadaşlar 250 kişilik bir ilan gelse 5000 kisi sinava gireriz.Yok mu bir gelişme talepler toplanmış her şey hazır eğitim planına uyulmadığı ortada.Meslekte uzman yardımcısı kalmadı.@paretowilfredo duyum var mi?
-
bir duyum olsa daha sıkı sarılırız, bi yerden tutunuruz
-
Arkadaşlar artık kesinleşti ihtiyaç olduğu.Tespit etmek isteyen kişiler mali hizmetler uzmanları derneği sayfasını ziyaret edebilirler.Ilk paylaşımda cumhurbaşkanlığından izin istediklerini istihdam için.
-
Facebook mali hizmetler sayfasında yazıyor bu bilgi yorumlarınızı bekliyorum
-
Ne değişmiş diye bakayım dedim.Bu ilan gelmez mi?
-
Senenin başında ilana çıkmak istediklerini ama ösym büyük sınavları yapmaya yanaşmadığı için yapılmadığını duydum bakanlıktan birilerinden. Çok fazla ihtiyaç varmış aslında guy yerine mhuy olmayı çok isterdim senelerdir gelmedi ilan ️
-
@tugceozdmr
hmuyu bi halletsinler de .d -
@zenginmemur dostum ilan gelirse senin sayende gelicek galiba:) umut etmemi sağlıyorsun, ilanları öğrenmek için gösterdiğin çaban için ayrıca teşekkürler.
-
@tugceozdmr bu meslek 2200 ek gösterge disinda çok ilgimi çekiyor.Direk bütçe ile alakalı işlerde uğraşıyorsun.Bir nevi kurumların bütçeleri mali hizmet uzmanlarının bilgisi dahilinde hazırlanıyor.Biz o bilgiyi 1 ay önce aldık.Ama ben inanmadim
-
@rawlsinadaleti rica ederim dostum.Ancak bende bilmiyorum ne olacak böyle keşke gelse ihtiyaç çok var dediğim gibi dernek yöneticilerine falanda ulaştım onlarda inanamıyor niye gelmediğine uzman yardımcısı kalmamış meslekte
-
Ösym hani sınav yapmıyordu? kaymakamlık sınavı olacakmış temmuzda. Bizim Mhuy gene yalan oldu deseze. ..
-
Bu ilanla alakalı bi etkinlik mi planlasak ?
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tugceozdmr bu meslek 2200 ek gösterge disinda çok ilgimi çekiyor.Direk bütçe ile alakalı işlerde uğraşıyorsun.Bir nevi kurumların bütçeleri mali hizmet uzmanlarının bilgisi dahilinde hazırlanıyor.Biz o bilgiyi 1 ay önce aldık.Ama ben inanmadim
Benim için de öyle eski maliye uzmanlığının bümko bölümünde çalışmanın mikro hali gibi geliyo bana da ve çok isterdim çalışmayı. Bilemiyorum hocam benim duyumum o şekildeydi aslında 2 senedir ha geldi ha gelecek şeklinde diyorlar ️
-
Kaymakamlik ilanı geldi osym yapıyor sınavı.Ayni ösym mali hizmetler sınavıni mi yapmayacakmış gerçekten gülüyorum