Mhuy ilanı gelir mi
-
@paretowilfredo hocam cevap verecektin haber bekliyoruz senden?
-
@balamirkagan @paretowilfredo unuttu bizi.
-
Kardeşim soruşturcam dedim soruşturuyorum
-
En son kac puanla almisti. Gelirse kaca kadar duser? bilgisi olan var mi?
-
@busus en son 78 ile kapatmıştı. Sayıya baglı ama yine 78 79 80 bu civarlarda kapatır.
-
Son alımda girmiştim mülakatına kurumun tercihlerde ufak puanla kaçırmıştım gerçekten istediğim bir kurum umarım ilan gelir. Kaçla kapatacağı ise belli olmaz şimdilik çünkü kaç kişi alınacağı net değil ama p49 80 altına düşeceğini sanmam yakın zamanda gelirse ilan
-
200 210 arası bir alım olsada yine 78 79 gibi kapatır
-
2016 da sıralaması 3000-4000 olanların puanı kaç acaba 200 gibi bir rakam olursa o önemli
-
Kpss sıralamasıyla sınav sıralama arası baya oynuyor atananlar kpss ye giriyor kendini denemek isteyen kpss ye giriyor kafadan 1000 1500 kişi yi sil 20 katı aday çağırıyor 200 kişi gelse 4000 kişi girer oda kpss de 78 79 a rahat geriler
-
Gelmez o günler mazide kaldı aşk diyorum:)
-
Referandum öncesi yem atılmış olamaz mi talep toplanma durumu var mi varsa kim toplayacak başta yetkili birileri varmı ki daire başkanı vs bazında
-
Tabi sileceksin 1000-1500 kişi ama iki yılın puanlarıyla başvuru oluyor o yüzden sıkıntı umarım düşer ama bizim son mhuy kurumda 241 di rakam o bile 78 küsür kapattı diye hatırlıyorum yanlış değilse uzun zamandır ilan gelmediğini düşünürsek 80 taban olur 200 kişilik alımlarda şahsi fikrim. Son girdiğimiz il göç kurum sınavına 100 alan başvurdu alım az olduğu için yüksek alıp başvurmayan kişi sayısıda azaldı
-
@sadevatandas aynen öyle kurumlardan talep toplanması gerekiyor daha ilan gelmesi için haklısın. Kurumlardan talep istendikten sonra yaklaşık bir ay içinde ilana çıkılmıştı geçen alımda Bumko'ya düşüyor kurumlara talep dilekçesi şu an öyle bir hareketlilik yok ne yazık ki
-
77 benim puanim yetmez buyuk ihtimalle :)) diger puani beklicem artik . Tesekkurler cevaplar icin.
-
Bu sene gelirse 250 den aşağı alım olmaz 77 üstü için herzaman bir umut vardır ben 79.9 ile bekliyorum ins gelir
-
@hakan59 bence kanmamak gerekiyor seçim naraları bunlar alacak makam ilana çıkar iibflileein hali perişan o yüzden yen atıyorlar mayıs 2016 dan beri guy beklenir gelmez etmez olsun guy gelmedi
Kurum çalışanları bile ne olduğunu olacağını bilmiyor o yüzden her habere inanmamak lazım -
Ben hiç sanmıyorum geleceğini, bu sene aldığımız 89 puan elimizde patladı.
-
Bu haberde fos çıktı beyler. Dağılalım.
-
@paretowilfredo Hocam haber geldi mi MHUY ile alakalı?
-
@qwerty Hocam mhuy olan arkadaşlarımız talep toplanmadı diyor, siz emin misiniz?