2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@gizo11 Bence güzel bir uygulama dostum bu. Her komisyona aslında eşit puan skalasında kişiler rast geliyor.
-
Bu sefer postayla belge gönderilmeyecek sanırım??
-
@serhats E-devletten alındığı için başvurular bu safhada istenmemiş dostum. Kazanan arkadaşlardan istenecektir artık evrak.
-
Arkadaşlar bende kazandım ama bi sorum var yardımcı olsun biri bu ay sonu askere gidiyorum tam döndüğüm tarih 19 mülakat var bunu nasıl yapıcaz bilen biri bi el atsın
-
Başarılar arkadaşlar . . .
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@ata-bizi Dostum mülakat için birliğinizden izin almanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla çoğu birlik izin veriyor aksini işitmedim henüz. Bu şekilde katılabiliyorsunuz mülakata.
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun dostlar
-
@paretowilfredo şimdi ben 3. Komisyonda 7 sıradayım diyelim genel sıralamada 21 . Sıralamada oluyorum dimi hocam ?
-
@kartal01 Küsüratını söylemeden puanınızı yazarsanız daha makul bir yanıt verebilirim dostum.
-
benim puanım 96 küsür 3.komisyonda sıram 200 lerde bence rastgele dağılmış
-
@paretowilfredo 95 hocam
-
@friedman94 Tam olarak değil dostum. 3. komisyonda P13'lü 200 arkadaşın bitiminden itibaren sayın kendinizi kaçıncı sıraya tekabül ediyor yaklaşık olarak. O daha net fikir verir bize. Çünkü 3. komisyonun ilk sırası onlara ayrılmış durumda.
-
@kartal01 Doğrudur hocam 20'lere tekabül eder 4 puan türü olduğunu düşününce tam karşılıyor hemen hemen.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam öyle gibi dikkat etmemişim
-
@friedman94 aynı gün mülakata gitmicez hocam başarılar
-
@kartal01 pardon giricez olacakti
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Mülakatın da hakkını vererek İNŞALLAH 400 arkadaşımız daha aramıza katılacak hayırlısıyla. Sizlere fikir vermesi açısından bana sorulan 8.dönem mülakat sorularını paylaşıyorum.
Bölüm : İşletme
Bana Sorulan soruların dağılımı :Muhasebe
Muhasebenin fonksiyonları nelerdir ?İdare Hukuku
İptal Davası nedir ?Kurum Mevzuatı
1.10.2008 sonrası hizmet birleştirme işlemlerinde ne baz alınır? Ne dikkate alınarak işlem tesis edilir ? vb.Genel Kültür
Kahraman unvanı verilen ilçemiz neresidir ?Kurum İstatistikleriyle ilgili bir soru
Kurumun aktif / pasif oranı nedir ?
Bu oran sana neyi ifade ediyor ?
Bu oran yeterli midir ?
Kaç olmalıdır ?Son soruyu uzatıp soru içinde soru olarak sordular.
Hiç işletme sormadılar. -
@kartal01 sanada başarılar hocam
-
Herkes için hayırlısı olsun başarılar dilerim .