27 Ağu 2019 11:46

Merhaba dostlar. Haberler iyi olmasa da bir nebze umut verici. Bir kaç kişi ile görüştüm bu hususta. Anladığım kadarıyla top halen Kurumda. Kurumun yoğun bir şekilde çalıştığını duydum. Geçtiğimiz seferlerde olduğu gibi bir bekletme ummuyor kurumdan kimse. Eğer iş Kurumda kalır da Bakanlık kanadından bir askıda kalma olmazsa Kurum benim çıkarımım yetiştirmeye çalışıyor. Bu bağlamda biraz daha bekleyiş gerekecek gibi ama ne kadar buna dair net bir bilgi alamadım. Listelerin Bakanlıkta takıldığına dair somut bir bilgi yok şu an. Ama dediğim gibi Bakanlık bağımsız olarak açıklanmasını istemez de işe el atarsa ya da listeleri bekleterek kuruma da dur derse süreç çok daha uzun olur malesef. Şu an için durum bu.

Bu haftayı bitirelim, haftaya bir daha yoklayalım dostlar.

Bu arada etkinlikler bence önemli. Her mecrada bastırmak ve yönetmelik vurgusu yapmak lazım. Nihayetinde yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür. Kurumum itibarını zedeleyecek bir hareket biçiminden imtina edilmesi gerektiğini vurgulamak gerek. Diğer yandan şu konuya da açıklık getirelim, yönetmelik geçtiğimiz alım sürecinde çıkarıldı. Kurum Bakanlığı da bağlayacak şekilde düşünerek çıkardı bunu. Bakanlığa da yönetmelik hükmü defaatle hatırlatıldı. Yönetmelik yayımlandığı gün yürürlüğe sokularak 9. Dönem alımını da kapsadı. Ama Bakanlık çok ciddiye almadı bunu. Bu kez de yok sayılırsa iki edecek yani.
Bakalım bekleyelim , yine bakacağız durumlara dostlar. Allah sabrınızı arttırsın, gerçekten işler çıgrından çıkmaya başladı..