27 Ağu 2019 12:58

Arkadaşlar sözüm meclisten dışarı burda dedektifçilik oynayan arkadaşlar var. Ben önce 03122966000 numarayı aradım bilgi vermediler ve SGK Personel Daire Başkanlığını aramanız lazım dedi muhattabınız biz değiliz dedi. 0312-207-85-08 bu numarayı aradım bende. Direk söylediği şey bilgi veremiyoruz tarzı konuştu önce, ardından dedim ki bakın dershaneye yazılıcam maddi durumum yok bu sınava göre planlar yapıcam sizde bu yollardan gectiniz diye konuşunca şu şekilde konustu: "Bakın listeler hazır, bakanlığa gönderildi bakanlıkta beklemede, orda takılmış durumda ama yonetmelige uyulmadı diye oncekiler gibi 7 ay surecek diye birsey yok, en hizli sekilde yayinlamaya calisilacak. Belki de 2-3 gun icinde aciklanacak. Eminolun en kisa zamnada aciklamak icin ugrasiliyor. Burda da memur arkadaslar var sinava giren, herkes sabirsiz ama oncekiler gibi olacak seklinde dusunmeyin bu sefer en erken sekiolde aciklanmaya caliaiyor. 2-3 gun de olabilir dedi. Durum bundan ibaret, bakanlikkta oldugunu kendi agziyla soyledi.